Libnet.ro
UNICEF

23:45

Victor Ponta: Cred ca Vladimir Putin si Federatia Rusa reprezinta, in acest moment, pentru regiunea noastra si pentru Romania, cel mai mare risc de securitate de dupa 1989

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Cred ca Vladimir Putin si Federatia Rusa reprezinta, in acest moment, pentru regiunea noastra si pentru Romania, cel mai mare risc de securitate de dupa 1989

Vladimir Putin si Federatia Rusa reprezinta, in acest moment, pentru regiunea noastra si implicit pentru Romania, cel mai mare risc de securitate de dupa 1989, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Vladimir Putin si Federatia Rusa reprezinta, pentru regiunea noastra si pentru Romania, cel mai mare risc de securitate dupa 1989

Vladimir Putin si Federatia Rusa reprezinta, pentru regiunea noastra si pentru Romania, cel mai mare risc de securitate dupa 1989, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Punctul de intalnire de la.

Victor Ponta: Vladimir Putin si Federatia Rusa reprezinta, in acest moment, pentru regiunea noastra si pentru Romania, cel mai mare risc de securitate de dupa 1989

Vladimir Putin si Federatia Rusa reprezinta, in acest moment, pentru regiunea noastra si implicit pentru Romania, cel mai mare risc de securitate de dupa 1989, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea.

60 de motive pentru care nu votez cu Victor Ponta

Cred ca decizia de a nu vota sau de a nu vota un anume candidat trebuie sa aiba la baza o serie de argumente. Eu am gasit 60 de argumente pentru care nu voi vota cu Victor Ponta. Daca voi gasi 61 pentru a nu vota cu Iohannis ori pentru a sta acasa, evident, votul meu va merge catre premier. Pana atunci, iata de ce nu il votez pe Victor Ponta, scrie jurnalista Iulia Marin pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Parlamentar rus: Federatia Rusa poate contracara sistemul antiracheta NATO

Federatia Rusa se poate opune cu succes sistemelor antiracheta ale NATO si chiar le poate contracara, dar problema o reprezinta tensiunile generate de amplasarea unor capacitati balistice ofensive in apropierea frontierelor Rusiei, sustine deputatul rus Franz Klintevici.

Vladimir Putin: Nu a fost nimic rau in Pactul Molotov-Ribbentrop / Victor Ponta, consternat

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, considera ca nu au existat probleme in Pactul de neagresiune Molotov-Ribbentrop, semnat de URSS cu Germania nazista in 1939, acord care a condus la Al II-lea Razboi Mondial, generand efecte teritoriale inclusiv pentru Romania, relateaza Mediafax.

Vladimir Putin si romantismul sau: in iubire sta tot sensul vietii

Presedintele rus Vladimir Putin a participat vineri in capitala rusa la un congres al Societatii Geografice din Rusia, unde a tinut un discurs in care, printre altele, a vorbit despre sensul vietii si al existentei omului, dupa cum relateaza RIA Novosti.

Vladimir Putin: Daca Stalin n-ar fi fost asa dur, Hitler ar fi castigat al Doilea Razboi Mondial

URSS nu ar fi castigat razboiul impotriva nazistilor daca Iosif Stalin n-ar fi fost asa dur, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, citat de agentia rusa de stiri TASS.

Vladimir Putin: Daca Stalin n-ar fi fost atat de dur, Hitler ar fi castigat Al Doilea Razboi Mondial

URSS nu ar fi castigat razboiul impotriva nazistilor daca Iosif Stalin n-ar fi fost asa dur, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, citat de agentia rusa de stiri TASS.

Gyorgy Frunda, consilierul premierului Ponta: Cred ca majoritatea maghiarilor nu va merge la vot in turul II

Gyorgy Frund, consilierul premierului Victor Ponta pe probleme juridice si minoritati, a declarat ca majoritatea maghiarilor nu va merge la vot in turul II, iar voturile care vor fi totusi exprimate de acestia se vor imparti intre Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Victor Ponta: Respect votul romanilor din diaspora. Pe 16 noiembrie vor putea sa voteze

Victor Ponta le-a transmis votantilor din diaspora ca le respecta votul si ca pe 16 noiembrie vor putea sa voteze. ii respectam pe cei care voteaza in diaspora, cred ca si ei trebuie sa respecte votul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )