Libnet.ro
UNICEF

07:45

Victor Ponta, despre bomba de la Iasi: Putea fi cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, despre bomba de la Iasi: Putea fi cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei, daca acea bomba ar fi explodat, a afirmat premierul Victor Ponta, adaugand ca ii multumeste lui Dumnezeu pentru faptul ca tentativa a esuat. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre explozia de la Iasi: Asemenea incidente sunt greu de evitat. Important e ca nu s-a intamplat nimic grav

Primul ministru Victor Ponta a afirmat, luni, la inceputul sedintei BPN al PSD, referitor la incidentul de la Iasi, ca important este ca nu s-a intamplat nimic grav, potrivit Mediafax. La Iasi, dupa cum.

Ponta: Daca bomba exploda in sala Facultatii din Iasi, era cea mai mare catastrofa din ...

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei daca acea bomba exploda, a afirmat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. El a adaugat ca ii multumeste lui Dumnezeu pentru faptul ca tentativa a esuat. Indiferent de orice alte teme importante, nu stiu cui sa ii multumesc altcuiva decat lui Dumnezeu, pentru ca ce s-a intamplat ieri la Iasi putea sa fie cu adevarat cea mai mare .

Ponta: Daca bomba exploda in sala Facultatii din Iasi, era cea mai mare catastrofa din istoria tarii

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei daca acea bomba exploda, a afirmat premierul Victor.

Victor Ponta, despre examenul de bacalaureat: Orice fel de activitate ilegala trebuie pedepsita cu maxima asprime

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca orice fel de activitate ilegala la bacalaureat trebuie aspru pedepsita, insa a atras atentia asupra riscului de a generaliza din cauza unui numar redus de cazuri.

Victor Ponta despre scandalul de la bacalaureat: Atata timp cat sunt prim-ministru, nu accept asemenea abuzuri

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a raspuns invitatiei lui Mihai Gadea, duminica seara, la Sinteza Zilei. Unul dintre subiectele abordate in cadrul emisiunii a fost scandalul de la bacalaureat. Mama unui elev de la.

Victor Ponta despre scandalul de la bacalaureat: Atata timp cat sunt prim-ministru, nu accept asemenea abuzuri

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a raspuns invitatiei lui Mihai Gadea, duminica seara, la Sinteza Zilei. Unul dintre subiectele abordate in cadrul emisiunii a fost scandalul de la bacalaureat. Mama unui elev de la.

Victor Ponta: Incidentul de la Iasi putea fi cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei

Primul ministru Victor Ponta a declarat, marti, ca incidentul petrecut la Universitatea Tehnica din Iasi, acolo unde un barbat a incercat sa detoneze o bomba, putea sa fie cea mai mare catastrofa din istoria.

Victor Ponta, despre actiunea de la liceul Bolintineanu: In fata mea, responsabil e ministrul de Interne/ Nu am de ce sa cer mandat de reprezentare de la presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat la Sinteza zilei Antena 3) ca actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu de a ridica elevii din salile de examen a fost o greseala si ca il vede responsabil direct pe ministrul de Interne, care trebuie sa ii spuna de ce nu a stiut de la inceput, de ce a stiut gresit, pentru ca prima data mi-a zis mie ca nu erau mandate, dupa aia, ba era, ba nu era foarte clar. Seful guvernului spune ca nu avea de ce sa ceara mandat de reprezentare de la presedintele Basescu si crede ca turneul sau asiatic a fost unul pozitiv. Declaratiile presedintelui m-au amuzat. Presedintele Basescu va fi istorie, o istorie trista. Mai sunt 500 de zile si merge pe mare, a declarat Ponta.

Victor Ponta, despre scandalul de la Bolintineanu: Din punctul meu de vedere, responsabil este ministrul de Interne

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, de la ora 22. 00, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, unde va discuta cu jurnalistul Mihai Gadea.

Cum poti scapa de raul de mare: postura Titanic ar putea fi cea mai eficienta

Pe masura ce avansezi in larg, valurile devin din ce in ce mai mari si mai puternice, iar vasul se misca mai usor sau mai tare astfel incat sunt aproape inevitabile senzatia de greata, starea generala de rau si lipsa de echilibru, simptomele specifice raului de mare. Pe internet exista o sumedenie de asa-zise trucuri care promit ca previn sau combat aceasta stare, dar nu toate functioneaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )