Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta, despre cel mai mare pericol care pandeste PSD-ul

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre cel mai mare pericol care pandeste PSD-ul

Victor Ponta a vorbit despre cel mai mare pericol care pandeste Partidul Social Democrat si anume guvernarea de mana a doua, in cadrul unui interviu la o televiziune de stiri. continuă pe Antena3

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost expus in cadrul expozitieiAripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa. Hatzegopteryx este un pterozaur, adica o reptila zburatoare, care constituie o categorie distincta fata de cea a dinozaurilor si care [].

Fa-ti selfie la BIAS 2016 si te vezi la televizor. Cel mai mare show aerian din Romania are loc sambata

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

FOTO. Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Muzeul Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost prezentat, in premiera, in cadrul expozitiei Aripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa.

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan, la un pas sa piarda bani. Fara medici, unitatea ramane declasificata

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan risca sa piarda o finantare de 200. 000 de lei daca nu va gasi medici sa acopere cele 8 garzi obligatorii. in primavara acestui an, Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi a fost declasificat, insa in prezent decizia Ministerului Sanatatii este suspendata.

VIDEO+FOTO. Jai, cel mai mare tigru din India, a disparut. Autoritatile sunt ingrijorate

Cel mai celebru tigru din India, Jai, care poarta numele unui cunoscut personaj de la Bollywood, este dat disparut de trei luni, lucru care explica uriasele operatiuni de cautare si ingrijorarea a milioane de fani ai lui, transmite vineri AFP, preluata de Agerpres.

S-a inregistrat cel mai mare declin al numarului de turisti straini in Turcia din ultimii 22 de ani

Numarul turistilor straini care au vizitat Turcia a scazut cu 40,86% in iunie, la 2,44 milioane, cel mai semnificativ declin din ultimii 22 ani, arata datele oficiale publicate joi de Ministerul Turismului de la Ankara, transmite Reuters.

Cel mai mare club sportiv din Ialomita, acuzat ca angajat ilegal 60 de sportivi. Cazul a intrat in atentia procurorilor

Un control al Inspectoratului Teritorial de Munca Ialomita s-a finalizat cu o ancheta in toata regula la Parchetul Slobozia. Totul dupa ce s-a descoperit faptul ca la Clubul Sportiv Municipal Slobozia, sportivii care jucau fotbal si handbal nu beneficiau de contracte individuale de munca.

Cel mai mare secret a fost dezvaluit! Adevaratul motiv pentru care Elena Gheorghe s-a pus pe slabit

Este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, iar Elena Gheorghe recunoaste ca atentia pe care o acorda siluetei i se trage din copilarie.

BIAS cel mai mare show aviatic din Romania are loc sambata la Bucuresti

Aeroportul Baneasa din Bucuresti gazduieste sambata spectacolul BIAS, cel mai mare show aviatic din Romania la care participa mai multe aronave din tara, dar si din sase tari. De altfel, vineri si sambata, este organizata o expozitie la sol unde vor putea fi admirate mai multe aeronave si echipamente militare.

Cel mai mare buget. MTS a cheltuit pentru JO 2016 o suma record. La cate medalii sa ne asteptam?

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor incepe pe 5 august, nu anunta deloc un festival de medalii pentru delegatia Romaniei, care numara 97 de sportivi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )