Libnet.ro
UNICEF

08:45

Victor Ponta, despre cresterea pensiilor cu 10%: E furaciune pe fata!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre cresterea pensiilor cu 10%: E furaciune pe fata!

Victor Ponta spune despre intentia Guvernului de a creste pensiile cu doar 10 la suta ca fiind o furaciune. Guvernul Orban nu are de gand sa mareasca pensiile din septembrie pe motiv ca ar pune in aplicare un plan de austeritate, sustine liderul Pro Romania. continuă pe Antena3

SP mentine ratingul de tara al Romaniei la nivelul BBB-, cu perspectiva negativa. Ce spune despre deficit si despre cresterea pensiilor

Agentia de evaluare financiara SP a confirmat ratingul de tara al Romaniei la nivelul BBB-, cu perspectiva negativa, ceea ce reprezinta un semnal si pentru celelate doua agentii, Fitch si Moodys, care deruleaza evaluari ale ratingului Romaniei. SP estimeaza ca deficitul bugetar va urca la 8% din PIB si considera ca Guvernul va majora pensiile in luna septembrie, dar cu 10%, nu cu 40%, asa cum era asteptat.

Seful Cancelariei premierului, noi precizari despre cresterea pensiilor si a alocatiilor. Ionel Danca: PSD vrea sa bage Romania in faliment. Dupa ce au atacat Justitia, acum tintesc economia (VIDEO)

Guvernul Orban va creste pensiile de la 1 septembrie, dar va anunta cu ce procent abia dupa ce va realiza evaluarea pe primul semestru al anului 2020 cu privire la evolutia finantelor publice, situatia veniturilor.

VICTOR PONTA: Pensiile se reduc, iar taxele si impozitele cresc

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca nu va fi vorba despre o majorare a pensiilor, ci despre o taiere a acestora si de o crestere a taxelor si impozitelor si sustine ca Guvernul PNL Orban face in 2020-2021 exact ce au facut Traian Basescu si Guvernul PDL in 2009 - 2010.

Victor Ponta: Ma gandesc sa candidez in 2024 la Presedintie

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat, marti, ca se gandeste sa candideze in anul 2024 .

Victor Ponta: Ma gandesc sa candidez in 2024 la Presedintie; e un an special, cu patru alegeri

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat marti seara, intr-o emisiune la Digi24, ca se gandeste sa candideze in anul 2024 la Presedintia Romaniei, mai ales pentru faptul ca e un an special, cu patru feluri de alegeri politice.

Victor Ponta, agent chinez de influenta!

Incepand din anul 2013, Victor Ponta a implementat o agenda toxica a Partidului Comunist Chinez PCC.

Solutiile PSD de relansare a economiei: Cresterea pensiilor si a alocatiilor devin masuri anti-criza

PSD sustine ca dublarea alocatiilor pentru copii si majorarea pensiilor sunt masurile necesare pentru traversarea crizei economice in absenta unui plan de relansare economica. Social democratii dau ca solutie trimiterea directa de bani catre populatie.

Radu Banciu: Platesti ca prostul impozite sume abracadabrante. Unde se duc banii astia? Despre scorul tot mai mare al lui Victor Ponta in sondaje: Poporul roman e imbecil (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre coruptia care macina tara noastra. Desi romanii platesc numeroase taxe si impozite, banii nu se vad nicaieri: sunt domenii .

Victor Negrescu, despre planul economic al Comisiei Europene: Cele 33 de miliarde sunt o premisa buna, dar nu o garantie; Am putea beneficia de 80 de miliarde

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a explicat marti ca planul economic anuntat de Comisia Europeana este o portunitate extraordinara pentru Romania, insa subliniaza ca tara noastra are nevoie de un plan clar de actune al guvernului.

Ce spune Victor Becali despre momentul in care el si Ioan Becali ar fi intrat cu topoarele in casa lui Janine Stefan, fosta sotie a lui Adrian Sarbu, pentru a recupera banii lui Florin Raducioiu

Victor Becali a vorbit, marti, despre una din legendele desprinse din fotbalul romanesc de altadata. Fostul impresar a comentat momentul in care se presupune ca ar fi intrat cu forta, alaturi de fratele sau,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )