Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta, despre criza migrantilor: Lucrurile s-au transat, Romania nu e de acord cu cote obligatorii / Cel care voteaza in Consiliul European este presedintele, foarte bine ca a anuntat cati refugiati putem primi

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre criza migrantilor: Lucrurile s-au transat, Romania nu e de acord cu cote obligatorii / Cel care voteaza in Consiliul European este presedintele, foarte bine ca a anuntat cati refugiati putem primi

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca, dupa declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste numarul de migranti pe care Romania ii poate primi lucrurile s-au transat, in sensul in care autoritatile de la Bucuresti nu sunt de acord cu cote obligatorii. 43Cel care voteaza in cadrul Consiliului European este presedintele, a amintit Ponta, subliniind ca e foarte bine ca seful statului a anuntat care sunt posibilitatile Romaniei in acest moment in privinta gazduirii de refugiati. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre refugiati: Lucrurile s-au transat deja, odata cu declaratia presedintelui. Romania nu este de acord cu cota obligatorie

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca lucrurile s-au transat luni, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis, privind refugiatii. Lucrurile s-au transat deja, odata cu declaratia presedintelui.

Victor Ponta, despre refugiati: Lucrurile s-au transat deja, odata cu declaratia presedintelui. Romania nu este de acord cu cote obligatorie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca lucrurile s-au transat luni, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis, privind refugiatii. Prin anuntul facut ieri de presedinte, cred ca lucrurile s-au.

Victor Ponta, despre ancheta in dosarul sau: imi doresc sa se finalizeze totul mai repede

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca este fericit ca ancheta in dosarul sau este aproape finalizata, facand referire la declaratia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Este cea mai buna veste. De aia am ceru.

Victor Ponta, despre ancheta in dosarul sau: imi doresc sa se finalizeze totul mai repede (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca este fericit ca ancheta in dosarul sau este aproape finalizata, facand referire la declaratia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Este cea mai buna veste. De aia am.

Victor Ponta, despre comasarea alegerilor: Sa vorbeasca Liviu si cu infierbantatii astia de la PNL. inainte fugeau de alegeri ca dracu de tamaie, acum vor in fiecare zi alegeri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca propunerea presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, privind comasarea alegerilor, nu il intereseaza in mod deosebit, el nemaicandidand, dar ca ar fi bine pentru Guvern.

Ponta, despre cota de refugiati: Lucrurile s-au transat dupa declaratia presedintelui. Atat ne putem permite

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la sediul PSD ca in privinta cotei de refugiati pe care Romania trebuie sa o primeasca ca lucrurile s-au transat dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis de luni seara.

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Predoiu, despre criza refugiatilor: Ponta si Dragnea au pus Romania intr-o situatie IMPOSIBILA

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine intr-o postare pe contul sau de Facebook ca, de o saptamana, Guvernul se balbaie pe tema refugiatilor, Victor Ponta si Liviu Dragnea punand Romania intr-o situatie imposibila in Europa, prin declaratii contradictorii care starnesc stupoare la Bruxelles.

Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii Opozitei despre datoriile Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare deschisa adresata copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook, in care vorbeste despre datoriile societatii.

Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii Opozitei despre datoriile Realitatea TV, societate care se lauda cu protectia PNL

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare deschisa adresata copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook, in care vorbeste despre datoriile Realitatea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )