Libnet.ro
UNICEF

16:15

Victor Ponta, despre comasarea alegerilor: Sa vorbeasca Liviu si cu infierbantatii astia de la PNL. inainte fugeau de alegeri ca dracu de tamaie, acum vor in fiecare zi alegeri (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre comasarea alegerilor: Sa vorbeasca Liviu si cu infierbantatii astia de la PNL. inainte fugeau de alegeri ca dracu de tamaie, acum vor in fiecare zi alegeri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca propunerea presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, privind comasarea alegerilor, nu il intereseaza in mod deosebit, el nemaicandidand, dar ca ar fi bine pentru Guvern. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Victor Ponta, declaratii importante despre legea salarizarii bugetare si bugetul 2016

Pachetul de legi privind achizitiile publice, Legea salarizarii bugetare si Legea bugetului pentru 2016 sunt prioritatile Guvernului pentru care premierul Victor Ponta, a cerut, luni, sprijin parlamentarilor.

Victor Ponta i-a urat la multi ani Angelei Gheorghiu. Ce a spus despre soprana

Premierul Victor Ponta i-a urat la multi ani sopranei Angela Gheorghiu, intr-un mesaj postat pe Internet.

Victor Ponta, mesaj de ultima ora despre Festivalul Enescu

Premierul Victor Ponta considera, intr-o postare pe Facebook, ca editia din 2017 a Festivalului Enescu va continua sa creasca in valoare si prestigiu si ii felicita pe directorul artistic al Festivalului,.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Victor Ponta: Nu mi-am schimbat parerea si ma astept sa se intample la un moment dat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, ca nu si-a schimbat parerea in ceea ce priveste o eventuala demisie a prim-ministrului Victor Ponta si ca ast6eapta ca acest lucru sa se intample la un moment dat, precizand ca dialogul institutional este mai rar in ultima perioada.

Victor Ponta: Nu va asteptati de la mine sa ma adaug corului de sacali si hiene care sar acum pe Sorin Oprescu

Premierul Victor Ponta s-a declarat uimit de situatia primarului general al Capitalei Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzatia de luare de mita, spunand ca toate informatiile despre caz le are de la televizor si ca nu se va adauga corului de sacali si hiene care sar acum pe edil.

Victor Ponta: Nu va asteptati de la mine sa ma adaug corului de sacali si hiene raraite care sar acum pe Sorin Oprescu

Premierul Victor Ponta s-a declarat uimit de situatia primarului general al Capitalei Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzatia de luare de mita, spunand ca toate informatiile despre caz le are de la televizor si ca nu se va adauga corului de sacali si hiene raraite care sar acum pe edil.

Victor Ponta: Nu o sa zic nimic rau de Sorin Oprescu. Sa nu va asteptati la mine sa ma adaug la corul de sacali si hiene care sar acum pe el (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, nu are mai multe informatii despre cazul primarului general Sorin Oprescu decat ce s-a aratat la televizor. Totusi, Ponta a precizat ca nu o sa zica nimic rau de.

Discutii intre Victor Ponta si Aleksandar Vucic, pe tema refugiatilor

Premierul Victor Ponta si omologul sau sarb, Aleksandar Vucic au discutat vineri, la Belgrad, despre evolutia proiectelor de cooperare stabilite cu prilejul trilateralei de la Craiova, din prima parte anului, dar si.

Ponta, despre incheierea unui nou acord cu FMI, CE si BM: Factorii politici trebuie sa decida, tinand cont de o situatie a Romaniei foarte buna, foarte stabila, dar intr-un context international instabil si incert

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, despre un posibil nou impurmut de la creditorii externi ca va prezenta factorilor politici situatia economica a tarii, acestia urmand sa decida daca este cazul sa se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )