Libnet.ro
UNICEF

07:00

Victor Ponta despre declaratia lui Traian Basescu: Imi pierd foarte putin timp cu declaratiile domnului presedinte, schimbatoare si lipsite de substanta

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta despre declaratia lui Traian Basescu: Imi pierd foarte putin timp cu declaratiile domnului presedinte, schimbatoare si lipsite de substanta

Victor Ponta a declarat ca isi pierde putin timp cu declaratiile presedintelui Traian Basescu, atunci cand a fost intrebat cum comenteaza declaratia sefului statului de sambata referitoare la referendumul propus de acesta si modificarea Constitutiei, afirmand ca noua constitutie este constitutia unei gasit de politicieni care s-au considerat vesnici, iar referendumul sau va trece mai usor. continuă pe Hotnews

Ponta, despre declaratia lui Basescu privind proiectul TAP: N-o comentez, este extrem de nediplomatica la adresa lui Barroso

Premierul Victor Ponta nu a vrut sa comenteze declaratiile presedintelui Traian Basescu, dupa ce acesta a spus ca nu este la varsta pubertatii pentru a crede ca ambele parti au castigat din TAP,.

Victor Ponta agreeaza ideea coabitarii cu Traian Basescu si Crin Antonescu: Acest gen de normalitate prinde bine Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Romania TV, ca spera la o coabitare mereu intre el, presedintele Traian Basescu si presedintele Senatului, Crin Antonescu.

Victor Ponta, despre decizia Curtii Constitutionale la legea referendumului: Un an trece repede in politica

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca prefera sa priveasca partea buna a deciziei Curtii Constitutionale, potrivit careia legea prin care a fost scazut pragul de prezenta la referendum se aplica la un an de la data intrarii in vigoare, adaugand ca un an trece repede in politica, transmite Agerpres.

Victor Ponta, despre reforma din administratia publica: Se va stabili un plafon minimum si unul maximum al salariului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Antena 3, ca actualul guvern va realiza o reforma a administratiei publice pe care nu a mai facut-o nimeni in 23 de ani, in sensul ca se va stabili un plafon minimum si unul maximum al salariului functionarilor publici.

Victor Ponta: Declaratia lui Basescu privind proiectul TAP, extrem de nediplomatica la adresa lui Barroso

Premierul Victor Ponta spune ca nu doreste sa comenteze declaratiile presedintelui Traian Basescu, care afirma ca nu este la varsta pubertatii pentru a crede ca ambele parti au castigat din TAP, considerand ca declaratia presedintelui este extrem de nediplomatica la adresa sefului Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, transmite Mediafax.

Traian Basescu, in Wiener Zeitung: Nu am un conflict cu Victor Ponta, coabitarea functioneaza perfect

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, pentru Wiener Zeitung, ca nu are niciun conflict cu premierulVictor Ponta si ca acordul de coabitare functioneaza perfect, potrivit Mediafax. Avem un acord de.

Traian Basescu: Nu am un conflict cu Ponta; acordul de coabitare functioneaza perfect

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu pentru cotidianul austriac Wiener Zeitung, ca intre el si premierul Victor Ponta nu este niciun conflict, acordul de coabitare functionand perfect, iar revizuirea Constitutiei si referendumul tin de dezbaterea pe care o are cu Parlamentul, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, in turneul asiatic: Uzbekistan poate fi o zona in care companiile romanesti se pot extinde

Uzbekistanul reprezinta o zona in care companiile din Romania se pot extinde, a apreciat, vineri, premierul Victor Ponta, aflat intr-un turneu asiatic. Declaratia a fost facuta intr-o interventie.

Traian Basescu, despre esecul Nabucco: Am informat Consiliul European ca Romania isi va redefini politica energetica fara a astepta aprobarea nimanui

Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri ca a informat Consiliul European, dupa esecul proiectului Nabucco, ca Romania isi va redefini politica energetica plecand de la propriile sale resurse si fara a astepta aprobarea nimanui.

Traian Basescu, dupa intalnirea cu Miscarea Populara: I-am incurajat sa-si faca un ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, dupa intalnirea cu reprezentantii Fundatiei Miscarea Populara, ca aceasta are nevoie de un vehicul politic pentru indeplinirea obiectivelor. Seful statului a adaugat ca nu s-a discutat aspectul infiintarii Partidului Miscarea Populara la aceast intalnire, dar ca este nevoie de o astfel de initiativa. M-am bucurat ca cei din conducerea Fundatiei au vrut sa faca o intalnire cu sefii filialelor si ca m-au invitat. Nu s-a discutat despre partid, desi .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )