Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta, despre protestatarii fata de proiectul de la Rosia Montana: Am tot respectul pentru noul curent ecologist, chiar daca nu-l inteleg intotdeauna

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, despre protestatarii fata de proiectul de la Rosia Montana: Am tot respectul pentru noul curent ecologist, chiar daca nu-l inteleg intotdeauna

Premierul Victor Ponta a facut, astazi, la Bistrita, cateva afirmatii despre cei care protesteaza fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Acesta a spus ca are tot respectul si toata dragostea pentru noul curent ecologist, chiar daca nu il intelege intotdeauna. continuă pe Adevărul

Protestatarii fata de proiectul Rosia Montana, audiati in comisia speciala

Reprezentantii protestatarilor fata de proiectul Rosia Montana s-au intalnit joi seara cu membrii comisiei parlamentare. La intalnire participa 15 reprezentanti ai celor care protesteaza fata de.

Iasi: Prefectul cere amendarea organizatorilor protestelor fata de proiectul de la Rosia Montana

Prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu, a solicitat Jandarmeriei sa-i amendeze pe organizatorii protestelor fata de proiectul de la Rosia Montana, pe motiv ca manifestantii blocheaza drumurile, adaugand ca acest lucru nu poate ramane fara consecinte, transmite Mediafax.

Circa 800 de oameni protesteaza, la Campeni, fata de proiectul Rosia Montana.

Aproximativ opt sute de persoane participa, miercuri seara, la Campeni, la un miting de protest fata de proiectul minier de la Rosia Montana, ei cerand respingerea acestuia, in timp ce membrii Comisiei parlamentare au plecat de la Rosia catre acest oras, pentru a vorbi cu oamenii, transmite Mediafax. Ei au steaguri tricolore, bannere cu mesaje impotriva proiectului minier siscandeaza lozinci impotriva acestuia. Printre protestatari se afla si cele aproximativ trei sute de persoane careau .

Incidente la protestul din Campeni fata de proiectul Rosia Montana

O serie de incidente au avut loc in localitatea Campeni, aflata in apropierea localitatii Rosia Montana, unde cateva sute de persoane protesteaza fata de acest proiect.

Incidente la protestul fata de proiectul Rosia Montana

Mai multe incidente au avut loc in localitatea Campeni, aflata in apropierea localitatii Rosia Montana. Acolo, mai multe persoane protesteaza fata de acest proiect. Oponentii proiectului s-au impins cu.

Victor Ponta, despre protestatarii proiectului de la Rosia Montana: Am tot respectul pentru noul curent ecologist, chiar daca nu-l inteleg intotdeauna

Premierul Victor Ponta a facut, astazi, la Bistrita, cateva afirmatii despre cei care protesteaza fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Acesta a spus ca are tot respectul si toata dragostea pentru noul curent ecologist, chiar daca nu il intelege intotdeauna.

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, despre proiectul Rosia Montana: Ce se va distruge? Pot intreba si eu?

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, sustine ca organizatiile non-guvernamentale care ii cer demisia incearca sa profite de pe urma scandalului creat in jurul proiectului minier de la Rosia Montana. Pe de alta parte, faptul ca acesta sustine proiectul, in calitate de ministru, dar voteaza impotriva lui in Parlament reprezinta o situatie jenanta, considera ministrul.

Open Society Foundations 'raspunde falselor declaratii privind proiectul Rosia Montana' si legaturile lui Soros

Speculatiile recente din Romania privind o potentiala conexiune intre proiectul minier de la Rosia Montana si George Soros este nefondata si incorecta, subliniaza oficialii organizatiei Open Society Foundations OSF), entitate fondata.

Deputatul independent Remus Cernea vrea comisie de ancheta pentru proiectul Rosia Montana

Deputatul independent Remus Cernea sustine ca este nevoie, pe langa comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana, si de o comisie de ancheta a Parlamentului care sa verifice si sa analizeze toate actele facute de autoritati cu privire la acest proiect de exploatare miniera, scrie Agerpres.

Victor Ponta, despre esecul Nabucco: Un proiect care nu se mai pune in practica deschide locul altor trei proiecte

Premierul Victor Ponta considera ca Romania trebuie sa vada in esecul proiectului Nabucco oportunitatea de a descoperi alte proiecte. S-a vorbit de Nabucco. Eu cred ca o natiune puternica, iar Romania este o natiune puternica, vede in esecul unui proiect oportunitatea de a descoperi altele. Un proiect care nu se mai pune in practica deschide locul altor trei proiecte, a declarat premierul Victor Ponta in cadrul Bucharest Forum 2013.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )