Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victor Ponta, despre vizita din tarile arabe: A fost o lipsa de comunicare. Trebuia sa pun mana pe telefon sa comunic direct cu presedintele

B1 B1,
Victor Ponta, despre vizita din tarile arabe: A fost o lipsa de comunicare. Trebuia sa pun mana pe telefon sa comunic direct cu presedintele

Victor Ponta recunoaste ca ar fi trebuit sa-l sune personal pe presedintele Klaus Iohannis inainte sa plece in vizita oficiala in tarile arabe, si cel mai probabil, la mijloc, a fost o lipsa de comunicare. continuă pe B1

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis l-a criticat pentru vizita recenta din tarile arabe: Trebuia sa pun eu mana pe telefon

Premierul Victor Ponta a acceptat o afirmat luni seara ca la urmatoarea vizita pe care o va efectua in strainatate va pune mana pe telefon personal pentru a-l anunta pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a acuzat recent ca a mers intr-un turneu in tarile arabe pe cont propriu.

Victor Ponta, despre cardul de sanatate: Este un sistem modern, am lucrat foarte mult cu cei de la SRI, STS

Premierul Victor Ponta a declarat ca, cardul de sanatate este un sistem modern si ca in spatele lobby-ului facut impotriva acestui document electronic stau alte interese, relateaza Digi 24.

Premierul Victor Ponta, despre stenogramele PNL: Liberalii au o traditie veche de a se imprieteni pana trec puntea, dar e problema lor pana la urma

Victor Ponta afirma ca in momentul de fata nu exista o alternativa la guvernare, cea mai buna solutie fiind ca PSD sa asigure actul de guvernare pana in 2016. Liberalii au o traditie veche de a se.

Premierul Victor Ponta, despre achizitionarea unui avion prezidential: Este de demnitatea unei tari. Proiectul ar fi mult mai economic din punct de vedere al cheltuielilor (VIDEO)

Victor Ponta a declarat luni, referitor la cerinta presedintelui Klaus Iohannis catre guvern de a aproba cumpararea unui avion prezidential, ca acest lucru este de demnitatea unei tari. in plus, proiectul ar fi.

Premierul Victor Ponta, despre cei care se ocupa de securitatea cibernetica: Ne ofera capacitatea sa folosim tot ce tine de viata de zi cu zi - internetul, televiziunea, sistemul de control al transporturilor aeriene sau feroviare

Premierul Victor Ponta a scris un mesaj pe pagina sa de facebook, prin intermediul caruia aduce in prim plan persoanele care se ocupa de securitatea cibernetica si care nu apar zi de zi la televizor, dar care au un.

Ponta, despre votul din Senat privind modificarile la Codul penal: Toate grupurile parlamentare au votat pentru

Toate grupurile parlamentare au votat pentru modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala, a subliniat premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax.

Cum raspunde Victor Ponta criticilor lansate de Klaus Iohannis dupa vizita in tarile arabe

Premierul Ponta afirma ca problema aparuta intre el si presedintele Iohannis pe tema turneului in tarile arabe, pentru care presedintele i-a reprosat ca merge de capul lui, a rezultat dintr-o lipsa de.

Iohannis: Ponta a plecat in turneul din statele arabe pe cont propriu, fara sa discute cu mine

ACTUALIZARE 13:45 Iohannis: Relatia cu Ponta este una institutionala, cu sincope de rigoare * Modificarile propuse la Codul Penal in Parlament sunt neavenite, am o parere foarte proasta * Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi in conferinta de presa sustinuta dupa deplasarea acestuia in Polonia, ca in momentul de fata nu are consultari saptamanale cu premierul Victor Ponta, ci consultari in formate politice, precizand ca este o relatie institutionala, cu sincopele de rigoare dar si cu unele parti bune.

Victor Ponta, printre primii utilizatori Apple Watch in Romania

Victor Ponta are Apple Watch. Premierul a fost surprins de catre jurnalisti cu gadgetul de la Apple la incheietura mainii stangi. Ponta ar avea modelul de 550 de dolari - Apple Watch, cu o bratara neagra.

Klaus Iohannis critica modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu in vizita in tarile arabe. Este o metoda inedita, fiecare de capul lui

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, vineri, la intoarcerea dintr-o vizita de doua zile in Polonia, modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine in prealabil despre vizita in statele arabe. M-a informat la intoarcere ca a avut discutii foarte bune. Este o metoda inedita de a face politica externa, fiecare de capul lui, a afirmat seful statului, raspunzand intrebarii unu jurnalist pe aceasta tema.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )