Libnet.ro
UNICEF

23:45

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis l-a criticat pentru vizita recenta din tarile arabe: Trebuia sa pun eu mana pe telefon

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis l-a criticat pentru vizita recenta din tarile arabe: Trebuia sa pun eu mana pe telefon

Premierul Victor Ponta a acceptat o afirmat luni seara ca la urmatoarea vizita pe care o va efectua in strainatate va pune mana pe telefon personal pentru a-l anunta pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a acuzat recent ca a mers intr-un turneu in tarile arabe pe cont propriu. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: E dreptul domnului Iohannis sa critice. Nu vreau sa va dezamagesc, dar nu ne intoarcem la vremea lui Basescu, cu cearta in public. Discutam si rezolvam (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a dat lui Klaus Iohannis o replica dura la declaratia presedintelui de vineri, care spunea ca Este revoltator ca oamenii sa stea la cozi interminabile pentru a beneficia de serviciile care.

Klaus Iohannis critica modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu in vizita in tarile arabe. Este o metoda inedita, fiecare de capul lui

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, vineri, la intoarcerea dintr-o vizita de doua zile in Polonia, modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine in prealabil despre vizita in statele arabe. M-a informat la intoarcere ca a avut discutii foarte bune. Este o metoda inedita de a face politica externa, fiecare de capul lui, a afirmat seful statului, raspunzand intrebarii unu jurnalist pe aceasta tema.

News Magazine: Klaus Iohannis si Mugur Isarescu lanseaza atacuri la adresa Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat atacuri dure la adresa premierului Victor Ponta. Presedintele a criticat vizita prim-ministrului in emiratele arabe, reprosandu-i acestuia ca nu l-a consultat in.

Klaus Iohannis: Victor Ponta face vizite externe de capul lui. Probabil asa a inteles domnul Ponta politica externa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, vineri, de pe aeroportul Otopeni. Iohannis a explicat ca a participat la evenimentele organizate la Gdansk, pentru a marca.

Ion Cristoiu: intr-un razboi al vorbelor, Victor Ponta il face muci pe Klaus Iohannis

Ion Cristoiu comenteaza pe blogul sau declaratia de presa tinuta, vineri, la aeroportul Otopeni , de catre Klaus Iohannis, in care a vorbit despre scandalul cardurilor de sanatate, despre modificarea codu.

Victor Ponta, la Digi 24: Codul Silvic nu a influentat colaborarea benefica cu presedintele Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta este invitat, in aceasta, seara, la Digi 24, incepand cu ora 20. 30, pentru a discuta, printre altele, despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis, dar si despre modificarile operate, in Parament, la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, care limiteaza actiunile Justitiei.

Klaus Iohannis, ATAC la Ponta: Premierul a plecat in turneul din statele arabe pe cont propriu, nu a discutat cu mine

Klaus Iohannis, presedintele Romanie, a declarat, vineri, la intoarcea din Polonia ca premierul Victor Ponta a plecat pe cont propriu in turneul pe care le-a efectuat in mai multe state arabe, si ca nu a discutat cu el in prealabil, adaugand ca acesta l-a informat cand a revenit in tara ca a avut niste discutii senzationale.

Klaus Iohannis, atac dur la Guvernul Ponta: Guvernul a pregatit prost cardul national de sanatate / E un scandal public

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat vineri guvernul ca a pregatit prost introducerea cardului national de sanatate si a precizat ca va avea o discutie cu premierul Victor Ponta pe aceasta tema.

Victor Ponta, despre vizita din tarile arabe: A fost o lipsa de comunicare. Trebuia sa pun mana pe telefon sa comunic direct cu presedintele

Victor Ponta recunoaste ca ar fi trebuit sa-l sune personal pe presedintele Klaus Iohannis inainte sa plece in vizita oficiala in tarile arabe, si cel mai probabil, la mijloc, a fost o lipsa de comunicare.

Premierul Victor Ponta, despre achizitionarea unui avion prezidential: Este de demnitatea unei tari. Proiectul ar fi mult mai economic din punct de vedere al cheltuielilor (VIDEO)

Victor Ponta a declarat luni, referitor la cerinta presedintelui Klaus Iohannis catre guvern de a aproba cumpararea unui avion prezidential, ca acest lucru este de demnitatea unei tari. in plus, proiectul ar fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )