Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis critica modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu in vizita in tarile arabe. Este o metoda inedita, fiecare de capul lui

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis critica modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu in vizita in tarile arabe. Este o metoda inedita, fiecare de capul lui

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, vineri, la intoarcerea dintr-o vizita de doua zile in Polonia, modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine in prealabil despre vizita in statele arabe. M-a informat la intoarcere ca a avut discutii foarte bune. Este o metoda inedita de a face politica externa, fiecare de capul lui, a afirmat seful statului, raspunzand intrebarii unu jurnalist pe aceasta tema. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis critica modificarile la Codul Penal: Sunt neavenite. Am o parere foarte proasta, nu sunt de acord cu ele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca nu este de acord cu modificarile pe care unii parlamentari vor sa le implementeze codului Penal. Dupa parerea mea, lupta anticoruptie trebuie sa continue.

Klaus Iohannis: Victor Ponta face vizite externe de capul lui. Probabil asa a inteles domnul Ponta politica externa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, vineri, de pe aeroportul Otopeni. Iohannis a explicat ca a participat la evenimentele organizate la Gdansk, pentru a marca.

Klaus Iohannis: MCV e un instrument care si-a dovedit utilitatea, trebuie sa ajunga la finalizare

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca Mecanismul de cooperare si Verificare trebuie sa se indrepte spre finalizare. Seful statului a precizat ca MCV-ul este un instrument care si-a dovedit utilitatea.

Klaus Iohannis continua atacul la adresa parlamentarilor: Modificarile propuse pentru Codul Penal sunt incercari de a slabi puterea Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis pare decis sa se implice mai mult in treburile tarii. Seful statului a anuntat pe Facebook ca este de partea procurorilor DNA si ii critica pe alesii care vor sa modifice Codul.

Klaus Iohannis, ATAC la Ponta: Premierul a plecat in turneul din statele arabe pe cont propriu, nu a discutat cu mine

Klaus Iohannis, presedintele Romanie, a declarat, vineri, la intoarcea din Polonia ca premierul Victor Ponta a plecat pe cont propriu in turneul pe care le-a efectuat in mai multe state arabe, si ca nu a discutat cu el in prealabil, adaugand ca acesta l-a informat cand a revenit in tara ca a avut niste discutii senzationale.

Klaus Iohannis lauda activitatea SPP: O structura moderna si eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, la aniversarea a 25 de ani de la infiintarea Serviciului de Protectie si Paza SPP), in care remarca modul in care institutia a evoluat,.

Ponta, discutie cu Klaus Iohannis despre numirea ambasadorilor. Ce au hotarat

Premierul Victor Ponta a declarat ca a avut, miercuri, o discutie de principiu cu presedintele Klaus Iohannis legata si de numirea unor noi ambasadori, precizand ca in state in care expira mandate sau sunt doar.

Klaus Iohannis si Victor Ponta urmeaza sa discute miercuri despre noii ambasadori. Premierul spune ca va accepta o eventuala nominalizare a lui Plesu la Paris

Premierul Victor Ponta ar putea avea din nou discutii, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii de noi ambasadori in tarile in care in acest an mandatul actualilor sefi ai reprezentantelor diplomatice romanesti expira. Seful Guvernului a confirmat informatia pentru Agerpres. Surse oficiale spun ca in discutii ar fi si posturile de ambasador la Madrid, Paris si Beijing.

Klaus Iohannis, carente la geografie. Ce gafa a facut presedintele in ultimul discurs

Klaus Iohannis, seful Statului si presedintele tuturor romanilor, nu stie geografie. Cel putin asta reiese din ultima declaratie pe care a facut-o cu privire la vizitele pe care le-a facut premierul Victor Ponta in tari din Peninsula Arabica.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu stie geografie

Klaus Iohannis, seful Statului si presedintele tuturor romanilor, nu stie geografie. Cel putin asta reiese din ultima declaratie pe care a facut-o cu privire la vizitele pe care le-a facut premierul Victor Ponta in tari din Peninsula Arabica.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )