Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta, detalii personale despre inaugurarea de la Nadlac: Unul din strastrabunicii mei a muncit la pietruirea drumului Pecica-Nadlac

B1 B1,
Victor Ponta, detalii personale despre inaugurarea de la Nadlac: Unul din strastrabunicii mei a muncit la pietruirea drumului Pecica-Nadlac

Premierul Victor Ponta a participat sambata la inaugurarea lotului doi al autostrazii Nadlac-Arad si a punctului de trecere a frontierei Nadlac 2. Pe Facebook, premierul a venit cu cateva detalii de natura. continuă pe B1

FOTO. Cum l-a concediat Wikipedia pe Victor Ponta. Ce scrie Google despre premierul Romaniei

Dupa modificarea paginii de Wikipedia si motorul de cautare Google l-a indexat pe Victor Ponta ca fost prim-ministru al Romaniei.

Victor Ponta la inaugurarea lotului doi al autostrazii Nadlac-Arad si a punctului de trecere a frontierei Nadlac 2: Pentru prima data suntem conectati prin autostrada de UE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a participat sambata la inaugurarea lotului doi al autostrazii Nadlac-Arad si a punctului de trecere a frontierei Nadlac 2, informeaza B1 TV. in acest context, premierul a declarat ca.

Victor Ponta: Anul acesta se dau in folosinta doua loturi de autostrada, inainte si dupa Lugoj

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada. Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, dupa inaugurarea Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota si a lotului II al Autostrazii Nadlac-Arad, ca nu a tinut un discurs la eveniment, pentru ca, fiind vorba de un proiect cu finantare europeana, a preferat sa il lase sa vorbeasca pe ministrul Fondurilor Europene.

Un nou tronson de autostrada a fost inaugurat de Victor Ponta

De astazi, vom putea merge neintrerupt pe autostrada, de la Timisoara pana la Budapesta. Victor Ponta si si vicepremierul Ungariei au fost prezenti azi la inaugurarea celui de-al doilea tronson al autostrazii.

Esecul lui Victor Ponta, esecul unei generatii

Esecul lui Victor Ponta in politica romaneasca este una dintre cele mai mari drame pe care le puteam avea in acest moment. Un personaj tanar, care parea talentat pentru politica si care nu dadea semne ca si-ar fi dorit mai mult decat i se cuvine s-a transformat intr-unul dintre cei mai dispretuiti politicieni din ultimii 25 de ani. in el s-au strans toate frustrarile unei intregi generatii.

Victor Ponta, despre salariile demnitarilor: Oprea nu a vorbit cu cine trebuie, a vorbit cu presedintele Iohannis. Celalalt presedinte al Romaniei, Dan Mihalache, am auzit ca nu este de acord

Premierul Victor Ponta a declarat ca vicepremierul Gabriel Oprea a fost un om serios in chestiunea cresterii salariilor demnitarilor, dar ca nu a vorbit cu cine cand a vorbit cu presedintele Iohannis si l-a numit pe Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, celalalt presedinte al Romaniei. Ponta a declarat ca este de acord cu masura, dar doar daca este aplicata si celorlalti functionari. Purtatorul de cuvant PSD: In problema salariilor demnitarilor, s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui. S-a creat o problema de comunicare.

Victor Ponta, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Nu am fost de acord. Miercuri intorc ordonanta. Salariile presedintelui si premierului se vor mari odata cu cele ale bugetarilor

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV si moderata de Catalin Striblea, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind majorarea indemnizatiilor.

Victor Ponta, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Nu am fost de acord. Miercuri intorc ordonanta. Salariile presedintelui si premierului se vor mari odata cu cele ale bugetarilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV si moderata de Catalin Striblea, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind majorarea indemnizatiilor.

Medicii de la Spitalul Militar despre starea lui Victor Ponta: Nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat

Premierul Victor Ponta nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat si trebuie sa respecte un program zilnic de gimnastica medicala, fizioterapie si kinetoterapie, conform standardelor internationale, transmit.

Victor Ponta, despre participarea lui Klaus Iohannis la Cina de Iftar: Un gest laudabil si normal din partea unui Presedinte al unei tari democratice

Premierul Victor Ponta a trimis un mesaj, pe pagina personala de Facebook, prin care lauda gestul presedintelui Klaus Iohannis pentru participarea la Cina de Iftar, unde seful statului s-a intalnit cu.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )