Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Nu am fost de acord. Miercuri intorc ordonanta. Salariile presedintelui si premierului se vor mari odata cu cele ale bugetarilor (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Nu am fost de acord. Miercuri intorc ordonanta. Salariile presedintelui si premierului se vor mari odata cu cele ale bugetarilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV si moderata de Catalin Striblea, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind majorarea indemnizatiilor. continuă pe B1

Victor Ponta, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Nu am fost de acord. Miercuri intorc ordonanta. Salariile presedintelui si premierului se vor mari odata cu cele ale bugetarilor

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV si moderata de Catalin Striblea, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind majorarea indemnizatiilor.

Ce spune Victor Ponta despre situatia din Grecia: Vor fi ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, parerea sa despre votul grecilor de la referendumul de duminica. Indiferent de calea aleasa de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care.

Victor Ponta, despre participarea lui Klaus Iohannis la Cina de Iftar: Un gest laudabil si normal din partea unui Presedinte al unei tari democratice

Premierul Victor Ponta a trimis un mesaj, pe pagina personala de Facebook, prin care lauda gestul presedintelui Klaus Iohannis pentru participarea la Cina de Iftar, unde seful statului s-a intalnit cu.

Victor Ponta, despre cresterea pensiilor: Am pus bani deoparte pentru aceasta masura de dreptate sociala

Premierul Victor Ponta a transmis marti un mesaj, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, in care anunta o crestere a pensiilor, ca masura reparatorie pentru austeritatea din urma cu 5 ani. O masura .

Victor Ponta, despre disputa creata pentru construirea celei mai mari moschei din Europa: Multumesc Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile de bun-simt

Premierul Victor Ponta a multumit luni, pe pagina personala de Facebook, Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile acestuia legate de declaratia fostului presedinte Traian Basescu. Multumesc Muftiului Muurat.

Victor Ponta, despre votul din Grecia: Grecii au nevoie de UE dar si UE are nevoie de greci / Indiferent de calea aleasa, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a respins luni orice paralela intre Romania si Grecia si a avertizat ca, indiferent de calea aleasa de guvernul de la Atena, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte.

Teodor Stolojan: Majorarea indemnizatiilor demnitarilor, o magarie. Suntem in etapa politicii la plesneala, care apuca, cine poate, bate un cui in cosciug

In baza unei ordonante de Guvern, indemnizatiile lunare ale demnitarilor vor fi majorate de la 1 august. Cele mai mari salarii le vor reveni Presedintelui Romaniai, Premierului tarii, sefului iCCJ,.

Ponta AMANA majorarea indemnizatiilor la demnitari. Care este motivul

Guvernul va amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, a anuntat premierul Ponta, spunand ca el nu a fost de acord cu aceasta crestere, dar ca stia ca masura este agreata si de presedintele Klaus Iohannis.

Decretul semnat de seful statului, prin care Victor Ponta isi reia atributiile de premier, a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis, potrivit caruia interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului inceteaza, iar Victor Ponta isi reia atributiile de premier a fost publicat in Monitorul.

Victor Ponta anunta ca Guvernul amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, dupa afirmatiile lui Dan Mihalache

Guvernul va amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, a anuntat premierul Ponta, sustinand ca el nu a fost de acord cu aceasta crestere, insa stia ca masura ar fi agreata si de presedintele Klaus Iohannis, dar ca l-a auzit, la tv, pe seful Cancelariei prezidentiale infirmand acest fapt. Ponta a intervenit cu acest anunt intr-o emisiune a postului B1 TV, dupa ce, in aceeasi emisiune, seful Cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, a afirmat ca nu presedintele Iohannis este cel care i-a cerut premierului interimar Gabriel Oprea sa majoreze indemnizatiile demnitarilor, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )