Libnet.ro
UNICEF

08:45

Victor Ponta: Am tot interesul sa ajung cat mai repede in fata judecatorilor

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Am tot interesul sa ajung cat mai repede in fata judecatorilor

Premierul Victor Ponta isi doreste sa ajunga cat mai repede in fata instantei, in dosarul Turceni - Rovinari. Am tot interesul sa ajung cat mai repede in fata judecatorilor. Pe 3 septembrie Curtea. continuă pe Antena3

PSD Constanta vrea Congres cat mai repede pentru alegerea unui SEF PLIN

Cristinel Dragomir, secretarul executiv al PSD Constanta, este de parere ca partidul ar trebui sa organizeze un Congres pentru alegerea sefului de partid imediat ce organizatiile judetene isi desemneaza noii lideri.

Victor Ponta, mesaj inedit pe Facebook: Va rog, nu mai speriati bietul caine!

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook, joi seara, un mesaj prin care dezminte informatiile aparute in presa, potrivit carora s-ar afla in Turcia, la o interventie chirurgicala. Lilo, cea mai.

Solicitarile lui Victor Ponta pentru ministrii Sanatatii si Educatiei. Mai multa calitate

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor Educatiei si Sanatatii sa solicite mai multa calitate in actul de educatie si cel medical, in conditiile in care au fost alocate fonduri mai mari acestor.

UPDATE Un ministru fidel lui Victor Ponta il provoaca pe Liviu Dragnea si cere congres extraordinar in PSD/ Si Ministrul Economiei solicita congres

Sorin Grindeanu, presedintele PSD Timis si ministru al Comunicatiilor, cere intr-un comunicat de presa organizarea unui Congres extraordinar al PSD pana la jumatatea lunii octombrie pentru alegerea unui presedinte plin al partidului. Grindeanu, un fidel al lui Victor Ponta, il provoaca astfel pe Liviu Dragnea, proaspat ales presedintele interimar al partidului, care se afla intr-o relatie tensionata cu Ponta. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca Dragnea nu isi doreste acum congres. UPDATE Si ministrul Economiei, Mihai Tudose, liderul PSD Braila, solicita organizarea cat mai rapida a unui congres. Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar al partidului pe 22 iulie, functie ce ar urma sa o ocupe pana la congresul programat sa aiba loc pe 16 noiembrie.

Victor Ponta: Nu mai avem datorii la FMI, nu mai facem

Victor Ponta a spus, sambata, la QA, ca Romania a platit integral datoria la FMI si ca nu vom mai imprumuta bani de la Fond. Anul asta am terminat. Nu mai avem datorii la FMI, nu mai facem. Eventual facem.

Victor Ponta: Nu mai avem datorii la FMI si nici nu mai facem altele. Eventual, facem un acord preventiv, dar bani nu mai luam

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Antena 3, ca au fost platite ultimele sume din datoria catre Fondul Monetar International FMI), adaugand ca actuala guvernare nu intentioneaza sa faca noi datorii la institutia bancara internationala. Ponta a adaugat ca est etotusi posibil sa incheiem un acord de tip preventiv. Ponta: Romania nu trebuie sa cada in xenofobie. Nu sunt de acord cu atitudinea asta sa inchidem granitele, sa nu intre nimeni.

Victor Ponta, mesaj inedit pe Facebook: Sunt acasa. Va rog, nu mai speriati bietul caine!

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook, joi seara, un mesaj prin care dezminte informatiile aparute in presa, potrivit carora s-ar afla in Turcia, la o interventie chirurgicala. Lilo, cea mai.

Dosar de politician: Dan Ioan Gheorghiu, omul din spatele lui Victor Ponta, este baronul cel mai influent din afacerile cu energia (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit in cadrul editiei de joi a emisiunii Dosar de politician despre Dan Ioan Gheorghiu, consilier pe probleme de energie a premierului Victor Ponta, care a ajuns sa fie cea mai.

Victor Ponta, mesaj din seria Madam Gorghiu imi va cere demisia: Alimentele s-au ieftinit si in august cu 7%, iar inflatia nu a mai luat niciun leu din buzunarul oamenilor

Premierul Victor Ponta a amintit, joi, pe pagina personala de Facebook, ca alimentele s-au ieftinit si in august cu 7%, iar inflatia nu a mai luat niciun leu din buzunarul oamenilor. Sefului Executivului a mai.

Victor Ponta, despre problema refugiatilor: Nu imi place noul val de xenofobie. Romania este o tara europeana si solidara (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in sedinta de Guvern, ca pozitia Romaniei va fi una de solidaritate si sprijin fata de problema refugiatilor. Ponta a mai spus ca nu ii place noul val de xenofobie din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )