Libnet.ro
UNICEF

17:16

Victor Ponta, dupa ce DNA a anuntat prejudiciul din dosarul sau: Comunicatul DNA, o manipulare. Nu exista prejudiciu, ci 2.000 de lei dati in plus (FOTO)

B1 B1,
Victor Ponta, dupa ce DNA a anuntat prejudiciul din dosarul sau: Comunicatul DNA, o manipulare. Nu exista prejudiciu, ci 2.000 de lei dati in plus (FOTO)

Premierul Victor Ponta a reactionat la informatiile prezentate de DNA, potrivit carora prejudiciul in dosarul sau este de de 51. 321 lei. Printr-un mesaj postat pe Facebook, premierul a precizat ca este vorba. continuă pe B1

Victor Ponta acuza DNA de manipulare si publica dovada care ii contrazice pe procurori

Premierul Victor Ponta a reactionat pe pagina sa de Facebook la comunicatul DNA, care precizeaza ca prejudiciul in dosarul Turceni -Rovinari este de peste 50. 000 de euro, acuzand o incercare de manipulare a.

Victor Ponta a fost la DNA: S-a terminat expertiza, am platit taxe in plus de 2.000 de lei, dar nu le mai cer / Surse judiciare spun insa ca prejudiciul stabilit initial a fost mentinut /La cateva minute dupa ce a plecat de la DNA a atacat-o pe Alina Gor

Premierul Victor Ponta a venit miercuri dimineata la sediul DNA. Premierul a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei 10. 50 pentru a lua la cunostinta rezultatul expertizei in dosarul contractelor cu societatea de avocatura a lui Dan Sova, castigator al unor contracte cu Combinatul energetic Turceni. Premierul a fost intampinat de mai multi protestatari care ii cereau demisia. La intrarea in sediul DNA, premierul a confirmat ca expertiza din dosar este finalizata, potrivit Agerpres.

DNA: Lui Victor Ponta i s-a pus sechestru pe un apartament. Prejudiciul calculat in cazul infractiunilor de care este acuzat premierul estimat la peste 51 de mii de lei

DNA afirma ca in raportul de expertiza din dosarul premierului prejudiciul ce ar fi fost produs ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala de care este acuzat Victor Ponta Victor se ridica la suma de 51. 321,80 lei.

DNA ii raspunde premierului in chestiunea prejudiciului: Victor Ponta a prezentat doar opinia separata a expertului lui Dan Sova

Procurorii DNA reactioneaza la postarea premierului Victor Ponta referitoare la prejudiciul din dosarul Turceni si Rovinari si spun ca aceasta este doar o opinie separata a expertului lui Dan Sova, nu e.

Victor Ponta, audiat la DNA: Am platit cu 2000 de lei in plus taxe, dar nu le mai cer inapoi

Premierul Victor Ponta a mers la DNA, miercuri, pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari, in care este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si.

Dupa intalnirea cu Iohannis, Victor Ponta a fost la DNA de unde a luat o copie dupa expertiza financiara. Nici de aceasta data nu a dat declaratii in dosar

Premierul Victor Ponta a fost, miercuri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi informat despre faptul ca expertiza financiar-contabila, dispusa in acest caz, a fost finalizata. Premierul este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.

Victor Ponta: La intrarea la DNA era un singur domn care mi-a cerut demisia. Cred ca era doamna Alina Gorghiu deghizata

Premierul Victor Ponta a scris, miercuri, pe pagina de Facebook, ca la intrarea la DNA era un singur om care i-a cerut demisia, ironizand presa care a sugerat ca acesta a fost huiduit de mai multi care i-au cerut.

PNL: Sfidarea dreptului la vot, practicata de Victor Ponta, un atac fara precedent la democratia din Romania. Guvernul e obligat sa organizeze alegeri partiale

PNL considera ca premierul Victor Ponta este obligat, potrivit deciziilor instantelor, sa organizeze alegeri partiale locale si parlamentare. Mai mult de atat, liberalii sunt de parere ca sfidarea dreptului la vo.

DNA: Prejudiciul in dosarul lui Victor Ponta este de 51.321 lei. Premierul a fost anuntat de dispunerea sechestrului asigurator asupra unui apartament

Potrivit raportului de expertiza, prejudiciul produs ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala din dosarul lui Victor Ponta se ridica la suma de 51. 321,80 lei, a aratat, miercuri, un comunicat.

DNA: Prejudiciul in dosarul lui Victor Ponta este de 51.000 de lei

Directia Nationala Anticoruptie a transmis, miercuri, ca in dosarul in care premierul Victor Ponta este acuzat de fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani exista un prejudiciu.

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )