Libnet.ro
UNICEF

00:07

DNA: Lui Victor Ponta i s-a pus sechestru pe un apartament. Prejudiciul calculat in cazul infractiunilor de care este acuzat premierul estimat la peste 51 de mii de lei

Hotnews Hotnews,
 DNA: Lui Victor Ponta i s-a pus sechestru pe un apartament. Prejudiciul calculat in cazul infractiunilor de care este acuzat premierul estimat la peste 51 de mii de lei

DNA afirma ca in raportul de expertiza din dosarul premierului prejudiciul ce ar fi fost produs ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala de care este acuzat Victor Ponta Victor se ridica la suma de 51. 321,80 lei. continuă pe Hotnews

DNA raspunde unei postari pe Facebook a lui Victor Ponta

Directia Nationala Anticoruptie DNA) sustine ca fragmentul publicat pe Facebook de premierul Victor Ponta, in legatura cu dosarul sau de la DNA, este de fapt un extras din continutul opiniei separate a unui.

Victor Ponta, dupa ce DNA a anuntat prejudiciul din dosarul sau: Comunicatul DNA, o manipulare. Nu exista prejudiciu, ci 2.000 de lei dati in plus (FOTO)

Premierul Victor Ponta a reactionat la informatiile prezentate de DNA, potrivit carora prejudiciul in dosarul sau este de de 51. 321 lei. Printr-un mesaj postat pe Facebook, premierul a precizat ca este vorba.

Victor Ponta a ajuns DIN NOU la DNA. Ce arata noua expertiza DNA privind prejudiciul produs de premier

Victor Ponta ar mai putea fi cercetat in dosarele deputatului PSD Sebastian Ghita, in contextul in care numele premierului apare intr-un dosar al lui Ghita, in care deputatul ar fi cumparat voturi in favoarea lui Ponta in alegerile prezidentiale din 2014.

Premierul Victor Ponta, din nou in fata procurorilor DNA. Expertiza financiar-contabila in dosarul sau a fost finalizata. Ponta: Voi da declaratii cand ma cheama procurorul cu avocatul (VIDEO)

10 La iesirea din sediul DNA, Victor Ponta nu a facut foarte multe declaratii in fata jurnalistilor, precizand doar ca va da declaratii atunci cand va fi chemat de procuror. Mi s-a dat expertiza.

Victor Ponta a fost la DNA: S-a terminat expertiza, am platit taxe in plus de 2.000 de lei, dar nu le mai cer / Surse judiciare spun insa ca prejudiciul stabilit initial a fost mentinut /La cateva minute dupa ce a plecat de la DNA a atacat-o pe Alina Gor

Premierul Victor Ponta a venit miercuri dimineata la sediul DNA. Premierul a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei 10. 50 pentru a lua la cunostinta rezultatul expertizei in dosarul contractelor cu societatea de avocatura a lui Dan Sova, castigator al unor contracte cu Combinatul energetic Turceni. Premierul a fost intampinat de mai multi protestatari care ii cereau demisia. La intrarea in sediul DNA, premierul a confirmat ca expertiza din dosar este finalizata, potrivit Agerpres.

Victor Ponta, reactie pe Facebook dupa ce a fost huiduit la intrarea in sediul DNA

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, miercuri dimineata, in fata sediului DNA, unde a mers pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari. in momentul in care Ponta a coborat din masina cu care a venit la.

DNA ii raspunde premierului in chestiunea prejudiciului: Victor Ponta a prezentat doar opinia separata a expertului lui Dan Sova

Procurorii DNA reactioneaza la postarea premierului Victor Ponta referitoare la prejudiciul din dosarul Turceni si Rovinari si spun ca aceasta este doar o opinie separata a expertului lui Dan Sova, nu e.

Victor Ponta acuza DNA de manipulare si publica dovada care ii contrazice pe procurori

Premierul Victor Ponta a reactionat pe pagina sa de Facebook la comunicatul DNA, care precizeaza ca prejudiciul in dosarul Turceni -Rovinari este de peste 50. 000 de euro, acuzand o incercare de manipulare a.

Victor Ponta: La intrarea la DNA era un singur domn care mi-a cerut demisia. Cred ca era doamna Alina Gorghiu deghizata

Premierul Victor Ponta a scris, miercuri, pe pagina de Facebook, ca la intrarea la DNA era un singur om care i-a cerut demisia, ironizand presa care a sugerat ca acesta a fost huiduit de mai multi care i-au cerut.

Victor Ponta, audiat la DNA: Am platit cu 2000 de lei in plus taxe, dar nu le mai cer inapoi

Premierul Victor Ponta a mers la DNA, miercuri, pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari, in care este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )