Libnet.ro
UNICEF

15:15

Victor Ponta, fotografiat in concediu. Unde se afla premierul

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, fotografiat in concediu. Unde se afla premierul

Primul-ministru Victor Ponta a fost surprins intr-o fotografie pe Aeroportul International Miami, alaturi de familia lui, potrivit reportervirtual. ro. continuă pe România Liberă

Prima poza cu premierul Victor Ponta in concediu la Miami (FOTO)

Au aparut primele imagini cu premierul Victor Ponta in concediu, acesta fiind surprins pe aeroportul din Miami, la o cafea, informeaza B1 TV. in imagine, alaturi de premierul Ponta, apare si fiul sau.

Victor Ponta: Plec in concediu de odihna cu familia. Ma intorc pe 9 august

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, marti seara, intr-o interventie telefonica unei emisiuni de la postul B1 TV, ca incepand de miercuri va pleca in concediu de odihna in afara tarii, precizand ca nu va merge in Turcia pentru un nou control sau opratie.

Victor Ponta: Plec in concediu de odihna cu familia. Ma intorc pe 9 august. Nu ma duc acum la niciun control in Turcia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca incepand de miercuri va pleca in concediu de odihna in afara tarii, precizand.

Victor Ponta a discutat astazi cu Duane Butcher

Premierul Victor Ponta l-a primit la Palatul Victoria pe Duane Butcher, fostul insarcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti. in conditiile in care Dean Thompson este in concediu, oficialii americani l-au.

Prima imagine cu Victor Ponta si fiul sau, in vacanta, la Miami

Premierul Victor Ponta a plecat in vacanta alaturi de sotie si cei doi copii. Cei 4 au ales Statele Unite pentru o perioada de relaxare. Premierul va petrece o buna perioada in compania familiei si a unor.

Traian Basescu, intrebat de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidentiale: De prost. A intrat erodat. Klaus Iohannis a venit ca floarea de colt din Sibiu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, intrebat de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidentiale ca premierul a facut acest lucru de.

Traian Basescu, intrebat de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidentiale: De prost. A intrat erodat. Klaus Iohannis a venit ca floarea de colt din Muntii Sibiului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, intrebat de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidentiale, ca premierul a facut acest lucru.

Victor Ponta, declaratie memorabila: Nu sunt prostanac

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, ca nu o sa faca politica de partid decat in PSD si ca este interesat in continuare de partid, dar responsabilitatea deciziilor politice interne revine acum noii conduceri a.

Ce a declarat Victor Ponta despre marirea salariilor demnitarilor

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor de la 1 august, dar nu a vrut sa creeze o situatie penibila din punct de vedere politic si nu.

Gabriel Oprea, delegat oficial de premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta i-a delegat vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de conducere a Guvernului, in perioada 29 iulie - 9 august, premierul plecand in concediu de odihna in acest interval de timp, se arata in decizia publicata miercuri in Monitorul Oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )