Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce a declarat Victor Ponta despre marirea salariilor demnitarilor

Antena3 Antena3,
Ce a declarat Victor Ponta despre marirea salariilor demnitarilor

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor de la 1 august, dar nu a vrut sa creeze o situatie penibila din punct de vedere politic si nu. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre ordonanta privind salariile demnitarilor: S-au pus bani. S-a schimbat schimbarea. Eu nu mi-am schimbat parerea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre bugetarea ordonantei privind salariile demnitarilor. S-au pus bani. S-a schimbat.

Victor Ponta, despre cazul de la Vaslui: Cred ca orice om normal a fost indignat

Cred ca orice om normal a fost indignat cand a vazut ceea ce se intampla, a spus premierul Victor Ponta, luni, referitor la cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Premierul a declarat, la Subiectiv cu.

Victor Ponta, despre Dan Mihalache: Poate vrea sa conduca el. Nu e problema mea. Pe mine ma intereseaza relatia institutionala cu presedintele Romaniei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV ca isi doreste o relatie institutionala cu presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Pentru Administratia Prezidentiala, 10 milioane de lei in plus, atat cat au cerut. Presedintele tarii trebuie sa faca deplasari si trebuie sa aiba bani sa le faca (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca, la rectificarea bugetara, a dat 10 milioane de lei in plus Administratiei Prezidentiale, asa cum a cerut. Pentru Administratia.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Romania a incasat mai mult decat a cheltuit. Este o rectificare pozitiva

Premierul Victor Ponta a explicat luni, de la sediul PSD, ca subiectul rectificarii bugetare nu a fost bine inteles si a tinut sa explice:Nu, la Sanatate s-a zis ca se iau 600 de milioane si se.

Victor Ponta a discutat astazi cu Duane Butcher

Premierul Victor Ponta l-a primit la Palatul Victoria pe Duane Butcher, fostul insarcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti. in conditiile in care Dean Thompson este in concediu, oficialii americani l-au.

Ce spune Ponta despre salariile demnitarilor

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, la Antena 3, despre salariile demnitarilor, subliniind ca demnitarii trebuie sa aiba un salariu mai mare, insa nu poti sa faci asta doar pentru ei, ci trebuie sa faci.

Radu Banciu, despre Victor Ponta si seful cancelariei prezidentiale: Domnule Mihalache, probabil ca sunteti in agenda premierului. Daca va vede numele pe ecran, nu raspunde. Dati-va drept altcineva, poate il prindeti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Victor Ponta, care a declarat ca nu raspunde la telefon sefului cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache. Premierul Victor Ponta a.

Ponta, despre ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Nu are nicio putere. Daca merge sa ia la intrebari un procuror, banuiesc ca e arestat

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Antena 3, ca ministrul Justitiei Robert Cazanciuc nu are nicio putere in ce priveste activitatea procurorilor. Daca merge la un procuror sa ii spuna ceva, banuiesc ca e arestat, a completat Ponta.

Victor Ponta: Ma intereseaza PSD pentru ca nu am facut niciodata politica in niciun alt partid, nici nu o sa fac

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la postul B1Tv, ca nu o sa faca politica de partid decat in PSD si ca este interesat in continuare de partid, dar responsabilitatea deciziilor politice interne .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2011 seconds )