Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta se intoarce si aduce cu el si lupta anti-Justitie. Ce legi-surpriza pregateste PSD in Parlament

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta se intoarce si aduce cu el si lupta anti-Justitie. Ce legi-surpriza pregateste PSD in Parlament

Victor Ponta isi doreste sa preia functia de presedinte al Camerei Deputatilor cu scopul de a debloca proiectele legislative de modificare a legislatiei penale, care zac in acest moment in sertarele Parlamentului. Astfel, Ponta ar castiga simpatia. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta se intoarce si aduce cu el si lupta anti-Justitie. Ce legi-surpriza pregateste PSD in Parlament

Victor Ponta isi doreste sa preia functia de presedinte al Camerei Deputatilor cu scopul de a debloca proiectele legislative de modificare a legislatiei penale, care zac in acest moment in sertarele Parlamentului. Astfel, Ponta ar castiga simpatia liderilor PSD din teritoriu, suparati ca partidul i-a lasat pe mana Justitiei, si ar fi o razbunare personala pe DNA.

Zgonea:Ma voi opune pana la capat acestui jihad anti-justitie

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ieri ca se va opune pana la capat acestui jihad anti-justitie si a denuntat incalcarea Regulamentului parlamentar.

Cum se explica implicarea lui Victor Ponta in campania electorala. Radu Tudor: E un interes major pentru revenirea lui Ponta in fruntea PSD

Radu Tudor a explicat, la Editia Speciala de la Antena 3, ca prin implicarea sa in campania electorala, Victor Ponta incearca o revenire in forta pe trei planuri. E o.

Liviu Dragnea: imi doresc ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor. Reactia lui Ponta

Fostul premier Victor Ponta este cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat, luni, liderul PSD Liviu Dragnea.

UPDATE PSD incepe debarcarea lui Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor. Numele vehiculate: Victor Ponta si Florin Iordache/ Ponta: Am discutat cu Liviu tot ce este bine pentru PSD

Dupa excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, PSD urmeaza sa il inlocuiasca din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, pozitie care echivaleaza cu al treilea om in stat. Zgonea a spus clar miercuri, dupa ce a fost executat de colegii sai, ca nu isi va da demisia din aceasta functie, astfel ca deputatii PSD trebuie sa faca demersul necesar parlamentar pentru revocarea lui. Cel mai vehiculat nume pentru a ii lua locul a fost cel al lui Victor Ponta, chiar Liviu Dragnea declarand luni seara ca sufleteste si pragmatic si-ar dori ca fostul premier sa devina presedintele Camerei Deputatilor. Un alt nume posibil este al lui Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor si presedintele Comisiei de integritate a partidului. 40 Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a anuntat ca deputatii PSD prezenti la sedinta de grup au decis in unanimitate sa il revoce pe Zgonea, iar cererea de revocarea a fost trimisa la Biroul Permanent. Un vot pentru revocare precum si numirea si votarea unui inlocuitor ar putea avea loc saptamana viitoare.

Victor Ponta: Sunt multe lucruri pe care Romania le pierde anul acesta

Fostul premier Victor Ponta a afirmat joi seara, la evenimentul organizat de PSD Dolj pentru lansarea candidatului partidului pentru Primaria orasului Filiasi, ca sunt multe lucruri pe care Romania le pi.

Radu Banciu: intai justitia, apoi politica. Traian Basescu taxeaza revenirea grabita a lui Victor Ponta (VIDEO)

In emisiunea din noapte de 5 mai, Radu Banciu a vorbit despre declaratiile lui Traian Basescu, care a transmis ca Victor Ponta se grabeste sa ia o functie in institutiile statului. Traian Basescu.

Victor Ponta, despre alegerile parlamentare din toamna: Voi candida pentru functia de deputat, tot in judetul Gorj

Victor Ponta a declarat joi cu ocazia unei vizite in Slatina ca in toamna, la alegerile parlamentare, va candida ca deputat in judetul Gorj, avand o relatie deosebita cu persoanele de.

Victor Ponta: Nu-mi doresc si nu voi ocupa nicio functie publica in PSD pana la momentul in care imi voi finaliza toate procedurile mele judiciare

Fostul premier Victor Ponta a declarat, joi, ca are o datorie pentru PSD si va sprijini partidul in campania electorala. Am o datorie fata de PSD, care de 15 ani m-a sprijinit i.

Victor Ponta: Nu-mi doresc si nu voi ocupa nicio functie publica in PSD pana la momentul in care imi voi finaliza toate procedurile mele judiciare

Fostul premier Victor Ponta a declarat, joi, ca are o datorie pentru PSD si va sprijini partidul in campania electorala. Am o datorie fata de PSD, care de 15 ani m-a sprijinit i.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )