Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Eu am invitat-o pe Mona Pivniceru la sedinta USL pentru a discuta despre ...

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Eu am invitat-o pe Mona Pivniceru la sedinta USL pentru a discuta despre ...

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul sedintei USL, ca a invitat-o pe ministrul Justitiei Mona Pivniceru la intalnirea liderilor USL ca sa discue despre numirile la sefia Parchetului General si Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Eu am chemat-o pe doamna ministru pentru ca urma sa mearga la CSM si am discutat inca o data procedura stabilita la Bruxelles, a declarat liderul USL Victor Ponta. Pivniceru va face doua propuneri, una de procuror general si alta pentru sefia DNA, . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Eu am invitat-o pe Mona Pivniceru la sedinta USL pentru a discuta despre numirile la sefia Parchetului General si DNA

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul sedintei USL, ca acesta a invitat-o pe ministrul Justitiei Mona Pivniceru la intalnirea liderilor Uniunii Social Liberale, pentru a discuta despre numirile la.

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, la sedinta liderilor USL

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a mers luni dupa-amiaza, la sedinta liderilor USL, care are loc in biroul presedintelui Senatului, Crin Antonescu. Pivniceru nu a dorit sa faca declaratii la sosirea la.

Victor Ponta: Guvernarea PDL a lasat Romaniei 15 bombe cu ceas

Premierul Victor Ponta a reprezentat luni, dupa sedinta BPN de la sediul PSD, o lista cu 15 bombe cu ceas pe care guvernarea PDL le-a lasat Romaniei, 15 grave probleme pe care le-am avut de solutionat sau cu care ne-am confruntat in aceste 5 luni de la preluare guvernariii. Printre bombele cu ceas identificate de USL se numara situatia TVR si cea a Postei Romane, cazurile Hidrioelectrica si Oltchim, problemele de la ANAF, situatia din educatie ori indemnizatia pentru mame.

Radu Mazare: Mona Pivniceru a avut o discutie in particular cu Antonescu si Ponta

Primarul Constantei, Radu Mazare, a comentat, luni, despre participarea ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, la sedinta liderilor USL, ce a avut loc in biroul presedintelui Senatului, Crin Antonescu. Mazarea a.

Victor Ponta: USL nu are nicio treaba cu delegarea lui Kovesi la Bruxelles. Acest lucru nu este motiv de disputa in Uniune

Delegarea Laurei Kovesi la Bruxelles nu este un subiect de disputa in USL, sustine primul ministru Victor Ponta. Acesta a precizat ca propunerea ii apartine ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, decizie pe care.

Crin Antonescu: Mona Pivniceru are sprijinul USL pentru a lua orice decizii doreste. I-am garantat independenta

Crin Antonescu nu se mai arata atat de inversunat cu privire la delegarea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles. Presedintele PNL a declarat luni ca nu este de acord cu decizia ministrului Justitiei, Mona Pivniceru,.

Blaga: Daca ar fi barbat, Victor Ponta ar trebui sa plece din fruntea guvernului. ...

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului si USL sa nominalizeze un premier reponsabil, in contextul criticilor aduse propunerii de trecere a CSM si Parchetelor sub control parlamentar, potrivit Mediafax. Daca ar fi barbat, ar trebui sa plece. Nu poti sa declari ca trebuie sa controleze Parlamentul Parchetul si CSM, a spus Blaga, la reuniunea Ligii Alesilor Locali ai PDL. Blaga a sustinut ca Victor Ponta iese din domeniul .

Blaga: Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea Guvernului

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului si USL sa nominalizeze un premier reponsabil, in contextul criticilor aduse propunerii de trecere a CSM si Parchetelor sub control parlamentar.

Victor Ponta a prezentat cele 15 BOMBE cu CEAS ale guvernarii PDL.

Premierul Victor Ponta a criticat, luni, comportamentul PDL si i-a invitat pe democrat-liberali sa depuna motiune pe activitatea fiecarui minister in parte, insa a tinut sa atraga atentia ca PDL, pe cand se afla la guvernare, a comis multe abuzuri. Mai exact, Victor Ponta a enumerat 15 bombe cu ceas ale guvernarii PDL, printre care se numara coruptia si dezastrul de la Posta Romana, Hidroelectrica si Oltchim, ANAF si taxa clawback. Salut motiunile celor de la PDL si ii invit sa depuna .

Victor Ponta: CE ne-a sugerat sa nu acordam un imprumut pentru Oltchim pana nu va fi facuta o analiza la nivel european

Premierul Victor Ponta da asigurari ca salariile restante la Oltchim vor fi platite in cursul acestei luni. De asemenea, luna viitoare pot fi pornite sectii ale combinatului, a mai spus Victor Ponta, cu ocazia participarii la conferinta Energypedia, organizata de grupul CEZ Romania. Ponta a mai spus ca a discutat in cursul zilei de luni cu comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, care i-ar fi confirmat ca are in atentie problema Oltchim. Pe de alta parte, comisarul i-ar fi sugerat sa nu fie acordat un ajutor pana ce Comisia Europeana nu va face o analiza la nivel european.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )