Libnet.ro
UNICEF

05:45

Blaga: Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea Guvernului

Adevărul Adevărul,
Blaga: Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea Guvernului

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului si USL sa nominalizeze un premier reponsabil, in contextul criticilor aduse propunerii de trecere a CSM si Parchetelor sub control parlamentar. continuă pe Adevărul

Blaga: Daca ar fi barbat, Victor Ponta ar trebui sa plece din fruntea guvernului. ...

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului si USL sa nominalizeze un premier reponsabil, in contextul criticilor aduse propunerii de trecere a CSM si Parchetelor sub control parlamentar, potrivit Mediafax. Daca ar fi barbat, ar trebui sa plece. Nu poti sa declari ca trebuie sa controleze Parlamentul Parchetul si CSM, a spus Blaga, la reuniunea Ligii Alesilor Locali ai PDL. Blaga a sustinut ca Victor Ponta iese din domeniul .

Politic Show: Crin Antonescu poate rata Senatul; Vasile Blaga: Victor Ponta e la fel ca Dan Diaconescu. Sunt doi oameni de un cinism iesit din comun; Macovei: Daca USL nu se poate curata de corupti, ii curata pe corupti de pedepse

Alegeri Parlamentare 2012. Au inceput luptele pentru castigarea colegiilor usoare. Partidele politice se grabesc in aceasta perioada sa-si stabileasca principalii. Andrei Chiliman contreaza planurile lui Crin Antonescu. Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu va candida in sectorul 1, intr-un colegiu pentru Senat.

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

11:56 - Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, a declarat la Realitatea TV ca a aflat din presa despre plangerea OPSPI pe numele lui Diaconescu. Eu am aflat din presa despre aceasta plangere, a explicat Fenechiu. _ _ _ _ 11:26 - Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPI), Remus Vulpescu, a explicat de ce si-a dat demisia, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. Premierul Victor Ponta a .

Victor Ponta: in 2013 trebuie sa avem in vedere cresterea redeventelor

Premierul Victor Ponta a declarat aseara, la un post de televiziune, ca anul viitor se are in vedere majorarea redeventelor si ca trebuie demarate discutiile cu cei implicati in acest proces, relateaza sursele de presa.

Victor Ponta: In 2013 trebuie sa avem in vedere cresterea redeventelor

Premierul Victor Ponta a declarat la Realitatea TV ca anul viitor se are in vederea majorarea redeventelor si ca trebuie demarate discutiile cu cei implicati in acest proces: In afara de cota unica, pe care am stabilit-o cu colegii liberali si ramane 16% - nu avem in vedere alte cresteri de taxe si impozite, avem in vedere un singur lucru important: cresterea redeventelor, pentru ca in 2014 expira si acel contract pe care il aveam cu OMV si, practic, in 2013 trebuie sa discutam cu toti cei care exploateaza resurse naturale despe redevente, si putem sa discutam despre o mai buna incasare la bugetul de stat.

Victor Ponta, desemnat MINISTRU INTERIMAR al Sanatatii de catre presedintele Basescu.

Premierul Victor Ponta a fost desemnat ministru interimar al Sanatatii, printr-un decret semnat, miercuri, de catre presedintele Traian Basescu, potrivit Mediafax. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 octombrie a. c. , Decretul prin care se ia act de demisia domnului Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii, si se constata incetarea functiei acestuia de membru al Guvernului. De asemenea, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 octombrie a. c.

Victor Ponta: In CSAT s-a propus infiintarea unei institutii numite Oficiul pentru Diplomatie Publica

Premierul Victor Ponta a citit miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, dintr-un document prezentat Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, in care se arata ca se propune infiintarea unei noi entitati institutionale in cadrul Administratiei Prezidentiale, denumita Oficiul pentru diplomatie publica. Potrivit premierului, acest oficiu ar fi preluat din atributiile Guvernului si ar fi colaborat cu Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Administratiei si Internelor, Televiziunea Publica si Radioul Public. Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a negat, recent, intentia de infiintare a unui Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale.

Sebastian Lazaroiu il AVERTIZEAZA pe Victor Ponta: Presedintele poate DESEMNA un alt ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, presedintele Traian Basescu poate desemna in locul lui un alt membru al Executivului in contextul in care nu-si indeplineste atributiile functiei. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri 9 decembrie). Apoi, face .

Lazaroiu: Constitutia il obliga pe Victor Ponta sa numeasca un nou ministru al ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, premierul este obligat sa desemneze un alt ministru la sanatate in cel mult 45 de zile, ceea ce ar insemna ca numirea s-ar produce inaintea alegerilor parlamentare din 9 decembrie. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri .

Cristian Preda ii multumeste lui Victor Ponta. Afla de ce.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda ii multumeste premierului Victor Ponta pentru ca a ales sa lanseze candidatii USL la alegerile parlamentare in prima zi a congresului PPE, care, fata de congresul socialistilor europeni, va fi tinut in Romania. Mai exact, Preda ii multumeste lui Victor Ponta pentru ca, astfel, oamenii isi vor aduce aminte ca socialistii au fugit de Romania in vreme ce liderii europeni din PPE nuMultumesc, Victor Ponta! Dupa ce a pierdut organizarea congresului .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )