Libnet.ro
UNICEF

10:15

Blaga: Daca ar fi barbat, Victor Ponta ar trebui sa plece din fruntea guvernului. ...

România Liberă România Liberă,
Blaga: Daca ar fi barbat, Victor Ponta ar trebui sa plece din fruntea guvernului. ...

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului si USL sa nominalizeze un premier reponsabil, in contextul criticilor aduse propunerii de trecere a CSM si Parchetelor sub control parlamentar, potrivit Mediafax. Daca ar fi barbat, ar trebui sa plece. Nu poti sa declari ca trebuie sa controleze Parlamentul Parchetul si CSM, a spus Blaga, la reuniunea Ligii Alesilor Locali ai PDL. Blaga a sustinut ca Victor Ponta iese din domeniul . continuă pe România Liberă

Blaga: Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea Guvernului

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului si USL sa nominalizeze un premier reponsabil, in contextul criticilor aduse propunerii de trecere a CSM si Parchetelor sub control parlamentar.

Victor Ponta: SRI si SIE ar trebui sa functioneze sub control parlamentar

Premierul Victor Ponta, aflat la Bratislava in cadrul unei reuniuni cu liderii europeni, a declarat ca serviciile de informatii ar trebui sa functioneze sub un control parlamentar, transmite Mediafax. in opinia.

Victor Ponta vrea ca serviciile de informatii, parchetele si CSM sa functioneze sub control parlamentar

Serviciile de informatii ar trebui sa functioneze sub un control parlamentar, procedura care sa fie aplicata si in cazul parchetelor si al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), astfel incat sa existe siguranta ca aceste institutii nu sunt folosite in batalii politice, a afirmat premierul Victor Ponta intr-o conferinta de presa sustinuta la Bratislava, transmite Mediafax.

Victor Ponta despre plangerea penala depusa impotriva lui Dan Diaconescu: Daca nu va exista niciun fel de reactie din partea justitiei, asemenea lucruri se vor repeta

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca zilele urmatoare, Ministerul Economiei si Ministerul Finantelor vor prezenta o strategie pentru repornirea combinatului Oltchim. Strategia presupune un acord cu principalii creditori ai Oltchim, o administrare speciala . ) si momentul, de la anul, cand vom incerca din nou atragerea unui nou investitor serios, a spus Ponta. Acesta a mai spus ca isi doreste ca justitia romana sa-si faca datoria in urma depunerii plangerii penale impotriva lui Dan Diaconescu pentru infractiuni de fals in documente publice.

Sebastian Lazaroiu il AVERTIZEAZA pe Victor Ponta: Presedintele poate DESEMNA un alt ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, presedintele Traian Basescu poate desemna in locul lui un alt membru al Executivului in contextul in care nu-si indeplineste atributiile functiei. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri 9 decembrie). Apoi, face .

Victor Ponta: Am cerut avizul Comisiei Europene pentru un imprumut sub 10 milioane euro la Oltchim, avem raspuns in 30 zile

Guvernul a transmis Comisiei Europene CE) avizul pentru a acorda companiei Oltchim OLT) un imprumut mai mic de 10 milioane euro si asteapta raspunsul Executivului comunitar intr-un interval de 30 zile, dar nu va primi acordul daca nu va explica foarte bine cazul, a declarat vineri premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: M-a enervat ce a aparut pe site-ul MFP/ La Ministerul Finantelor este ca in D'ale Carnavalului

La Ministerul Finantelor este ca in D'ale Carnavalului, de Caragiale, a declarat premierul Victor Ponta la Realitatea TV. Prim ministrul a facut aceasta declaratie in urma informatiei conform careia in 2013 va fi o majorare a taxelor si impozitelor: O data la 3 ani, autoritatile locale au voie sa actualizeze taxele locale cu inflatia. Daca vreo primarie are nevoie de bani poate majora taxele locale in functie de inflatie. In afara de cota unica, pe care am stabilit-o cu colegii liberali si ramane 16% - nu avem in vedere alte cresteri de taxe si impozite.

Victor Ponta: Dan Diaconescu este protejat al PDL/ La noi Parchetul se conduce prin interimari. Un interimar e dependent direct de cel care l-a numit acolo, adica presedintele Basescu

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la Realitatea TV despre recentul scandal al privatizarii Oltchim si despre taxele si impozitele ce vor creste in 2013: Domnul Diaconescu are in minte ca are imunitate si nu va fi tras la raspundere pentru oferta falsa de la licitatie sau pentru actele false prezentate la o banca pentru ca dansul reprezinta si interesele politice ale PDL. M-am enervat foarte tare ca nu am fost consultat si ca n-au explicat ei ceea ce explic eu acum, este dreptul legal al primarului ca, odata la trei ani, sa mareasca daca vrea taxele locale. Aici vorbim despre autoritatea si autonomia locala si de Legea finantelor publice locale. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului.

Lazaroiu: Constitutia il obliga pe Victor Ponta sa numeasca un nou ministru al ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, premierul este obligat sa desemneze un alt ministru la sanatate in cel mult 45 de zile, ceea ce ar insemna ca numirea s-ar produce inaintea alegerilor parlamentare din 9 decembrie. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri .

Cristian Preda ii multumeste lui Victor Ponta. Afla de ce.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda ii multumeste premierului Victor Ponta pentru ca a ales sa lanseze candidatii USL la alegerile parlamentare in prima zi a congresului PPE, care, fata de congresul socialistilor europeni, va fi tinut in Romania. Mai exact, Preda ii multumeste lui Victor Ponta pentru ca, astfel, oamenii isi vor aduce aminte ca socialistii au fugit de Romania in vreme ce liderii europeni din PPE nuMultumesc, Victor Ponta! Dupa ce a pierdut organizarea congresului .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )