Libnet.ro
UNICEF

12:00

Radu Mazare: Mona Pivniceru a avut o discutie in particular cu Antonescu si Ponta

B1 B1,
Radu Mazare: Mona Pivniceru a avut o discutie in particular cu Antonescu si Ponta

Primarul Constantei, Radu Mazare, a comentat, luni, despre participarea ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, la sedinta liderilor USL, ce a avut loc in biroul presedintelui Senatului, Crin Antonescu. Mazarea a. continuă pe B1

Mazare: Pivniceru a avut o discutie in particular cu Antonescu si Ponta

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat luni ca ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a avut o discutie separata cu presedintele PNL, Crin Antonescu, si cu premierul Victor Ponta, comentand ca Laura Codruta Kovesi nu s-a nascut sefa la Parchetul General.

Mazare: Pivniceru a avut o discutie in particular cu Antonescu si Ponta.

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat luni ca ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a avut o discutie separata cu presedintele PNL, Crin Antonescu, si cu premierul Victor Ponta, comentand ca Laura Codruta Kovesi nu s-a nascut sefa la Parchetul General, potrivit Mediafax. Primarul a precizat ca ministrul Justitiei a avut o discutie in particular cu presedintele PNL, Crin Antonescu, si cu presedintele PSD, Victor Ponta. Mazare a fost intrebat daca a fost discutat .

Crin Antonescu: Mona Pivniceru are sprijinul USL pentru a lua orice decizii doreste. I-am garantat independenta

Crin Antonescu nu se mai arata atat de inversunat cu privire la delegarea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles. Presedintele PNL a declarat luni ca nu este de acord cu decizia ministrului Justitiei, Mona Pivniceru,.

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, la sedinta liderilor USL

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a mers luni dupa-amiaza, la sedinta liderilor USL, care are loc in biroul presedintelui Senatului, Crin Antonescu. Pivniceru nu a dorit sa faca declaratii la sosirea la.

Victor Ponta: Eu am invitat-o pe Mona Pivniceru la sedinta USL pentru a discuta despre numirile la sefia Parchetului General si DNA

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul sedintei USL, ca acesta a invitat-o pe ministrul Justitiei Mona Pivniceru la intalnirea liderilor Uniunii Social Liberale, pentru a discuta despre numirile la.

Fiul lui Radu Mazare - verificat de SRI la cererea Politiei Rutiere

SRI a primit din partea Politiei Romane o filmare neclara realizata de camera unui radar, care surprinde autoturismul lui Raducu Mazare mergand cu viteza mare pe A2 si care trebuie analizata cu aparatura.

Fiul primarului Radu Mazare, verificat de SRI la cererea Politiei Rutiere.

Politia Rutiera a trimis la SRI o filmare neclara realizata de camera unui radar, care surprinde autoturismul lui Raducu Mazare mergand cu viteza mare pe A2 si care trebuie analizata cu aparatura performanta, pentru a se stabili cine se afla la volan, au delarat surse din Politie, potrivit Mediafax. Politistii Directiei Rutiere din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) au trimis la Serviciul Roman de Informatii SRI) o filmare realizata de aparatul radar pe A2, la 22 august, in care .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )