Libnet.ro
UNICEF

11:31

Victor Ponta isi suspenda campania electorala, din cauza intemperiilor

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta isi suspenda campania electorala, din cauza intemperiilor

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca isi suspenda campania electorala pana la inlaturarea efectelor intemperiilor care afecteaza in aceasta perioada Romania. continuă pe Hotnews

Victor Ponta isi suspenda campania electorala din cauza inundatiilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca isi suspenda campania electorala pana la rezolvarea problemelor legate de inundatiile care au afectat tara in ultimele zile. Cel putin cateva zile, pana cand.

Ponta suspenda campania electorala din cauza inundatiilor

Premierul Victor Ponta suspenda campania electorala pentru alegerile europarlamentare pana cand efectele inundatiilor vor disparea. Seful Guvernului a anuntat ca va merge astazi in Mehedinti,.

Ponta, Dragnea si Oprea suspenda campania electorala pentru a se ocupa de inundatii

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca timp de cateva zile isi va suspenda activitatile de campanie electorala, pentru a merge in zonele inundate din Mehedinti. Alaturi de premier se vor afla vicepremierii Gabriel Oprea si Liviu Dragnea.

Ponta si Basescu omoara campania electorala

In plina campanie pentru euroalegeri, presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se ataca zilnic, insa temele pe care le abordeaza nu au absolut nicio legatura cu alegerile europarlamentare.

Victor Ponta le-a promis sinistratilor din Mehedinti alimente si materiale de constructii

Premierul Victor Ponta, insotit de Liviu Dragnea, a ajuns cu elicopterul luni dupa-amiaza in Mehedinti, iar dupa ce a aterizat la Vanju Mare a mers in localitatea Gvardenita, unde a intrat in cateva dintre cele 50 de gospodarii afectate de inundatii.

Guvernul va sesiza CCR in legatura cu implicarea directa a presedintelui Romaniei in campania electorala pentru europarlamentare

Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu implicarea directa a presedintelui Romaniei in campania electorala pentru europarlamentare si in campania pentru alegerile partiale pentru Parlamentul Romaniei, a anuntat, luni seara, premierul Victor Ponta. Intrebat de jurnalisti daca ia in calcul si o eventuala noua suspendare a lui Traian Basescu, Victor Ponta a evitat un raspuns, spunand doar ca asteapta o decizie a Curtii Constitutionale pe aceasta tema.

Ponta: Guvernul va sesiza CCR cu privire la implicarea presedintelui Basescu in campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Palatul Victoria, ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la implicarea Presedintiei in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, respectiv pentru cele parlamentare.

Ponta: Basescu sa nu mai participe la campania electorala

Update 19:50 Guvernul va sesiza CCR in legatura cu implicarea lui Basescu in campanie Guvernul va sesiza, cel mai probabil, maine Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) in legatura cu implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, iar pe baza deciziei CCR se va proceda in consecinta, a declarat astazi premierul Victor Ponta.

Ponta sesizeaza CCR dupa implicarea lui Basescu in campania electorala

Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, a anuntat premierul Victor Ponta, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul.

EXCLUSIV SURSE: Victor Ponta, in campanie electorala cu avionul militar. Premierul a plecat de la Craiova spre Satu Mare la bordul unei aeronave militare

Surse oficiale au declarat pentru Adevarul ca premierul Victor Ponta a plecat in aceasta dimineata, de pe aeroportul din Craiova, cu un avion militar spre Satu Mare, aflandu-se in campanie electorala. Ieri, prim-ministrul Victor Ponta a fost prezent la Craiova unde s-a intalnit cu alegatorii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )