Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta, in Kosovo: Vom fi prezenti in continuare in regiune. Noi nu suntem vazuti ca inamici de catre kosovari

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, in Kosovo: Vom fi prezenti in continuare in regiune. Noi nu suntem vazuti ca inamici de catre kosovari

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, sambata, in Kosovo, cu militarii romani, carora le-a spus ca este bine ca Romania sa fie prezenta in continuare in regiune deoarece poate avea un rol important in mentinerea pacii si a dialogului, neavand conflicte nici cu kosovarii albanezi, nici cu cei sarbi. continuă pe Adevărul

Ponta, in Kosovo: Vom fi prezenti in continuare, noi nu suntem vazuti ca inamici de catre kosovari

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, sambata, in Kosovo, cu militarii romani, carora le-a spus ca este bine ca Romania sa fie prezenta in continuare in regiune deoarece poate avea un rol important in mentinerea pacii si a dialogului, neavand conflicte.

Victor Ponta s-a intalnit cu militarii romani din Kosovo. Romania poate sa joace un rol important in pastrarea pacii si a dialogului

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, sambata, in Kosovo, cu militarii romani. Primul ministru le-a transmis militarilor romani ca este bine ca Romania sa fie prezenta in continuare in regiune deoarece.

Alina Gorghiu: Vom gasi o formula pentru ca intre Klaus Iohannis si Victor Ponta sa fie o dezbatere

Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat vineri, ca ACL-ul doreste sa aiba loc o dezbatere intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, insa nu s-a putut ajunge la o intelegere in acest sens,.

Alina Gorghiu: Vom gasi o formula pentru ca intre Klaus Iohannis si Victor Ponta sa fie o dezbatere (VIDEO)

Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat vineri, ca ACL-ul doreste sa aiba loc o dezbatere intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, insa nu s-a putut ajunge la o intelegere in acest sens,.

Cine este rectorul refuzat de Victor Ponta pentru dezbaterea finala de la Timisoara? Un apropiat al premierului, curtat chiar de Ponta pentru a fi deputat PSD

Discutiile pe marginea organizarii unei dezbateri pentru turul doi intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, la Universitatea de Vest din Timisoara, scot la iveala un paradox. Rectorul care le-a lansat candidatilor invitatia, refuzata de premier, este chiar un apropiat al lui Victor Ponta.

Jurnal peste bord*: Regimul lui Victor Ponta devine periculos, de la popcorn trece la saorma cu de toate

Victor Ponta calareste un mamut electoral, un animal supradimensionat in care se amesteca nuante contradictorii legate de ura impotriva lui Traian Basescu. Senzatia de putere da curaj electoratului sau, dar incepe sa-i inspaimante pe ceilalti, fie anti-Ponta, fie pur si simplu indiferenti. in timpul asta, echipa lui Klaus Iohannis inca mai sta pe ganduri daca sa isi trimita candidatul calare sau pe jos la intalnirea cu Victor Ponta.

Victor Ponta ii raspunde lui Traian Basescu. Nu apreciez implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu apreciaza implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, in conditiile in care seful statului a propus astazi ca dezbaterea Ponta-Iohannis sa se.

Candidatul Victor Ponta a vizitat in secret, in calitate de premier, judetul Timis: Am fost la prietenul meu

In prima zi a campaniei electorale pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, Victor Ponta a venit in judetul Timis pentru inaugurarea unor puncte de trecere a frontierei. Vizita lui Ponta in Timis a fost tinuta secreta pana in ultimul moment. Explicatia poate sta in luarea unor masuri de siguranta, in contexul protestelor anti-Ponta de la Timisoara.

Punctul de trecere a frontierei Lunga (Timis)-Nakovo (Serbia), deschis in prezenta lui Victor Ponta

Punctul de trecere a frontierei Lunga judetul Timis) - Nakovo Serbia) a fost deschis permanent, sambata, 8 noiembrie, in prezenta premierului Victor Ponta si a omologului sau sarb, Aleksandar Vucic, Ponta declarand ca exista proiecte importante pe care Romania si Serbia trebuie sa le dezvolte impreuna.

Victor Ponta, intrebat ce va face pentru imbunatatirea ratei de promovare la BAC: Se introduce simularea examenului de Bacalaureat inca din 2011, se va intesifica pregatirea elevilor

Premierul Victor Ponta, aflat in campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, anunta pe pagina sa de Facebook ca a acceptat provocarea jurnalistilor de la Ziarul Financiar si am raspuns celor 20 de intrebari despre proiectul meu prezidential. La intrebarea Ce veti face pentru a imbunatati rata de promovare la bacalaureat?, Victor Ponta raspunde: se introduce simularea examenului de Bacalaureat inca din 2011, se va intesifica pregatirea elevilor pentru acest moment.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )