Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta va merge cu Iurie Leanca la Bruxelles, pe 14 noiembrie. Ce vrea sa-i spuna premierul roman presedintelui Comisiei Europene

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta va merge cu Iurie Leanca la Bruxelles, pe 14 noiembrie. Ce vrea sa-i spuna premierul roman presedintelui Comisiei Europene

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, pe 14 noiembrie, se va duce impreuna cu premierul Iurie Leanca, la Bruxelles, ca sa discute cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, lucruri concrete pentru a ajuta Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Ponta: Guvernul aproba proiectul de buget si descentralizarea pe 14 noiembrie

Guvernul va aproba joi, 14 noiembrie, proiectul legii descentralizarii si proiectul de buget pe 2014, urmand ca aceste acte normative sa fie transmise Parlamentului, a anuntat, astazi, premierul Victor Ponta.

Ponta va merge la Bruxelles cu premierul Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri, in cadrul Consiliului National al PSD, ca va merge impreuna cu omologul sau din Republica Moldova, Iurie Leanca, la Bruxelles, pentru o discutie cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Guvernul va aproba bugetul si descentralizarea in 14 noiembrie.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Guvernul va aproba joi proiectul de buget pentru anul viitor si proiectul de lege privind descentralizarea, urmand ca, pe 19 noiembrie, Executivul sa isi angajaze in Parlament raspunderea pentru descentralizare. Ponta a precizat ca in 13 noiembrie va avea intalniri cu toti ministrii pentru finalizarea proiectului de buget pentru 2014, iar dupa-amiaza va finaliza cu acestia discutiile asupra proiectului descentralizarii, transminte .

Victor Ponta despre declasificarea arhivei Dunarea: In 89 aveam 17 ani, Traian Basescu era la Securitate/ Nu stiu ce are cu fostii sai colegi

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a fost de acord cu declasificarea arhivei operative Dunarea deoarece nu era pe ordinea de zi a CSAT, declarand ca presedintele le stie pe astea cu Securitatea. Intrebat cum comenteaza decizia de declasificare a arhivei anunta vineri seara de presedintele Basescu, care a precizat ca premierul s-a opus in CSAT, Ponta a spus ca la revolutie avea 17 ani si ca Traian Basescu era la Securitate, adaugand ca nu-l intereseaza rafuielile cu fostii sai colegi de la Securitate. Intrebat de unde stie ca Basescu era la Securitate, premierul Victor Ponta a invocat documentele prezentate in trecut de Mugur Ciuvica, care a pierdut insa un proces in tara si altul la CEDO dupa acuzatiile aduse sefuluil statului.

VIDEO Victor Ponta despre declasificarea arhivei Dunarea: In 89 aveam 17 ani, Traian Basescu era la Securitate/ Nu stiu ce are cu fostii sai colegi

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara ca nu a fost de acord cu declasificarea arhivei operative Dunarea deoarece nu era pe ordinea de zi a CSAT, declarand ca presedintele le stie pe astea cu Securitatea. Intrebat cum comenteaza decizia de declasificare a arhivei anunta vineri seara de presedintele Basescu, care a precizat ca premierul s-a opus in CSAT, Ponta a spus ca la revolutie avea 17 ani si ca Traian Basescu era la Securitate, adaugand ca nu-l intereseaza rafuielile cu fostii sai colegi de la Securitate. Intrebat de unde stie ca Basescu era la Securitate, premierul Victor Ponta a invocat documentele prezentate in trecut de Mugur Ciuvica, care a pierdut insa un proces in tara si altul la CEDO dupa acuzatiile aduse sefuluil statului.

Gafa de proportii in presa rusa: Elena Basescu, fiica lui Victor Ponta

Publicatia rusa Neftegaz a scris ca Elena Basescu este fiica premierului Victor Ponta. O luna mai tarziu, fiica lui Victor Ponta, l-a informat pe comisarul european Gunther Oettinger ca lucrarile la gazoduc.

Gafa in presa rusa: Elena Basescu, prezentata drept fiica lui Victor Ponta

O publicatie din Rusia, specializata in probleme energetice, scrie ca Elena Basescu e fiica lui Victor Ponta. Potrivit jurnalistilor de la DC News, e vorba fie de o gafa a celui care a scris articolul, fie un banc.

Victor Ponta, la Consiliul National al PSD: Mai avem inca un an de batalii politice. Avem nevoie de un presedinte care sa sprijine Guvernul

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Consiliul National, ca anul viitor se incheie o perioada politica istorica, aratand ca este important ca partidul sa castige inca doua batalii,.

Momentul adevarului in PSD. Victor Ponta vorbeste despre profilului candidatului la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Victor Ponta, a explicat, in discursul sau de la Consiliul National al PSD, ca bataliile din 2014 sunt foarte importante si ca acum este momentul adevarului. Eu sunt convins ca.

Relatia dintre Crin Antonescu si Victor Ponta este corecta, dar nu mai este atat de calda

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca relatia sa cu prim-ministrul Victor Ponta nu mai este la fel ca aceea de la inceputul realizarii USL sau din momentul alegerilor parlamentare din decembrie 2012.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )