Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta, mesaj surprinzator pentru Dacian Ciolos

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj surprinzator pentru Dacian Ciolos

Fostul premier Victor Ponta il lauda pe Dacian Ciolos, intr-o postare pe Facebook, pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului. Felicitari lui Dacian Ciolos. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj incredibil pe Facebook: Daca o sa-i vad la Cotroceni pe Parazitii, Cheloo si Ombladon, atunci o sa ...

Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca il va lauda din toata inima pe Klaus Iohannis doar atunci cand ii va invita la Cotroceni pe Parazitii Cheloo si.

Reactii la declaratiile Ralucai Pruna/ Victor Ponta: Gandeste si actioneaza ca o kaghebista sinistra. Un ministru care spune ca drepturile omului sunt un lux ori e cazut in cap, ori pleaca/ Tariceanu: Premierul ar trebui sa ii ceara demisia

Fostul premier Victor Ponta a comentat, luni, la Parlament, declaratiile ministrului Justitiei despre ordonanta privind interceptarile, el sustinand ca un ministru care spune ca drepturile fundamentale ale omului sunt un lux ori e cazut in cap, ori trebuie sa plece, transmite Agerpres. Si copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa ii ceara demisia ministrului Justitiei, Raluca Pruna, in contextul afirmatiilor acesteia privind drepturile omului.

Dacian Ciolos, mesaj inedit catre membrii Guvernului: Va invit sa nu mai...

Premierul Dacian Ciolos i-a invitat pe membrii Executivului sa nu mai fumeze in incinta cladirii si i-a cerut secretarului general al Guvernului, Sorin Chelmu, sa amenajeze afara un loc pentru fumat, si.

Dacian Ciolos, mesaj de ultima ora pe Facebook

Dacian Ciolos a tinut sa reaminteasca pe pagina sa de Facebook faptul ca de maine intra in vigoare legea antifumat si ca aceasta se va aplica inclusiv in instituta pe care o conduce, Guvernul.

Dacian Ciolos, despre bugetele companiilor de stat: Nu mai vreau sa aprobam niste cifre, fara sa stim ce este in spate

Premierul Dacian Ciolos a cerut miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca proiectele de bugete ale companiilor de stat, aflate in subordinea ministerelor, sa fie insotite de note explicative pentru a fi aprobate. Ciolos a precizat ca a solicitat cancelariei prim-ministrului sa fie amanata aprobarea bugetelor unor companii de stat. Nu mai vreau sa aprobam niste cifre, fara sa stim ce este in spate, a spus premierul.

Premierul Dacian Ciolos participa, marti, la reuniunea Comitetului National pentru Coordonarea Implementarii Strategiei pentru Consolidarea Administratiei Publice

Premierul Dacian Ciolos va participa, marti, incepand cu ora 16. 00, la reuniunea Comitetului National pentru Coordonarea Implementarii Strategiei pentru Consolidarea Administratiei Publice 2014-2020.

Programul premierului Dacian Ciolos in Alba: discutii cu autoritatile locale la Alba Iulia, intalnire cu fermierii la Ciugud

Guvernul Romaniei a facut public programul premierului Dacian Ciolos pentru vizita pe care o va efectua luni, 21 martie, in judetul Alba, impreuna cu ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Premierul va avea o intalnire cu autoritatile locale la sediul Primariei Alba Iulia, dupa care va efectua o deplasare pe teren in comuna Ciugud.

Plangerea penala impotriva lui Dacian Ciolos, pentru abuz in serviciu, a fost solutionata

Plangerea facuta pe numele lui Dacian Ciolos pentru abuz in serviciu a fost solutionata prin clasare, in urma cu aproximativ doua saptamani, a anuntat joi procurorul general.

Dacian Ciolos vrea ca Guvernul sa adopte o ordonanta pentru accelerarea proiectelor de infrastructura

Premierul Dacian Ciolos cere Executivului sa aprobe o Ordonanta de Urgenta pentru accelerarea marilor proiecte de infrastructura.

Premierul Dacian Ciolos participa, marti, la reuniunea CNCISCAP

Premierul Dacian Ciolos va participa, marti, incepand cu ora 16. 00, la reuniunea Comitetului National pentru Coordonarea Implementarii Strategiei pentru Consolidarea Administratiei Publice 2014-2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )