Libnet.ro
UNICEF

17:00

Victor Ponta: Le multumesc oamenilor din Targu-Jiu, din care peste 2 treimi m-au votat

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Le multumesc oamenilor din Targu-Jiu, din care peste 2 treimi m-au votat

Premierul Victor Ponta a facut in aceasta seara declaratii de presa de la Targu Jiu. - Multumesc romanilor care au participat la vot, in mod special celor care au avut incredere in USL si au votat cu. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Le multumesc celor oamenilor din Targu Jiu, din care peste 2 treimi m-au votat

Premierul Victor Ponta a facut in aceasta seara declaratii de presa de la Targu Jiu. - Multumesc romanilor care au participat la vot, in mod special celor care au avut incredere in USL si au votat cu.

Victor Ponta, la vot: M-am suparat pe cei incapatanati care n-au vrut alegeri in noiembrie. Ma bucur ca n-au mai putut ajunge la vot

Liderul USL Victor Ponta s-a prezentat la vot, duminica dimineata, la o sectie din Targu Jiu, unde candideaza pentru un mandat de deputat in colegiul 6. Am votat cu toate gandurile bune pentru Targu Jiu si.

Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu

Actorul si regizorul Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu, joi, intr-o sedinta festiva a Consiliului Local. Cineastul, care este si originar din Targu-Jiu, a.

Ponta: Duminica seara nu o sa rostesc I-am ciuruit; Sergiu Nicolaescu: Puteti ...

Premierul Victor Ponta i-a promis, joi seara, lui Sergiu Nicolaescu, la inaugurarea cinematografului din Targu Jiu care poarta numele regizorului, ca duminica, dupa ce USL va castiga alegerile, nu va rosti replica I-am ciuruit!, Nicolaescu spunandu-i ca in schimb poate spune: Pohta ce-am pohtit, potrivit Mediafax. Victor Ponta i-a marturisit, joi seara, lui Sergiu Nicolaescu, la inaugurarea cinematografului din Targu Jiu care poarta numele actorului si regizorului, ca si-ar fi dorit ca .

Sergiu Nicolaescu, cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu.

Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu, intr-o sedinta festiva a Consiliului Local, care a avut loc joi, cand va fi inaugurat si cinematograful din oras ce va purta numele actorului, potrivit Mediafax. Sergiu Nicolaescu a participat la sedinta festiva a Consiliului Local Targu Jiu, in care consilierii prezenti au votat in unanimitate propunerea prin care acesta este declarat cetatean de onoare al orasului. Originar din Targu Jiu, Nicolaescu le-a spus .

LIVE TEXT Victor Ponta: Domnului Basescu nu ii place de mine, lucru care ma onoreaza

Premierul Victor Ponta este invitat vineri seara, in emisiunea Ultima ora, difuzata de Romania TV. Emisiune in desfasurare.

LIVE TEXT Victor Ponta: Domnului Basescu nu ii place de mine, lucru care ma onoreaza. Suspendare lui Traian Basescu nu este nici dorinta noastra si nici prima masura pe care o sa o luam

Premierul Victor Ponta este invitat vineri seara, in emisiunea Ultima ora, difuzata de Romania TV. Emisiune in desfasurare.

VIDEO Victor Ponta: USL va incepe discutiile cu UDMR pentru a forma o majoritate parlamentara/ In perioada urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat duminica seara, de la Targu Jiu, ca a discutat cu presedintele UDMR Kelemen Hunor care l-a asigurat ca UDMR este dispusa sa colaboreze cu USL pentru a forma o majoritate parlamentara. Totodata, Ponta le-a cerut actorilor politici sa inteleaga ca Romania are nevoie de pace si reconstructie avertizand ca in perioada urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri. Victor Ponta in mai 2012: Sigur UDMR va fi in OpozitieVictor Ponta in noiembrie 2011: Exista doua cai dupa 2012 - UDMR sa mearga in opozitie si PDL la DNA.

Victor Ponta: UDMR e dispusa sa negocieze cu USL pentru o majoritate constitutionala

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Targu Jiu, dupa inchiderea urnelor de vot si publicarea primelor exit-poll-uri, ca a vorbit cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care l-a sunat pentru a-l.

Victor Ponta: USL va incepe discutiile cu UDMR pentru a forma o majoritate parlamentara/ In perioada urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat duminica seara, de la Targu Jiu, ca a discutat cu presedintele UDMR Kelemen Hunor care l-a asigurat ca UDMR este dispusa sa colaboreze cu USL pentru a forma o majoritate parlamentara. Totodata, Ponta le-a cerut actorilor politici sa inteleaga ca Romania are nevoie de pace si reconstructie avertizand ca in perioada urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )