Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu

B1 B1,
Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu

Actorul si regizorul Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu, joi, intr-o sedinta festiva a Consiliului Local. Cineastul, care este si originar din Targu-Jiu, a. continuă pe B1

Sergiu Nicolaescu, cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu.

Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu, intr-o sedinta festiva a Consiliului Local, care a avut loc joi, cand va fi inaugurat si cinematograful din oras ce va purta numele actorului, potrivit Mediafax. Sergiu Nicolaescu a participat la sedinta festiva a Consiliului Local Targu Jiu, in care consilierii prezenti au votat in unanimitate propunerea prin care acesta este declarat cetatean de onoare al orasului. Originar din Targu Jiu, Nicolaescu le-a spus .

Ponta: Duminica seara nu o sa rostesc I-am ciuruit; Sergiu Nicolaescu: Puteti ...

Premierul Victor Ponta i-a promis, joi seara, lui Sergiu Nicolaescu, la inaugurarea cinematografului din Targu Jiu care poarta numele regizorului, ca duminica, dupa ce USL va castiga alegerile, nu va rosti replica I-am ciuruit!, Nicolaescu spunandu-i ca in schimb poate spune: Pohta ce-am pohtit, potrivit Mediafax. Victor Ponta i-a marturisit, joi seara, lui Sergiu Nicolaescu, la inaugurarea cinematografului din Targu Jiu care poarta numele actorului si regizorului, ca si-ar fi dorit ca .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )