Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta a multumit autoritatilor pentru profesionalismul aratat de Ziua maghiarilor de pretutindeni

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta a multumit autoritatilor pentru profesionalismul aratat de Ziua maghiarilor de pretutindeni

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj prin care a multumit autoritatilor implicate in gestionarea evenimentelor care au marcat Ziua maghiarilor de pretudindeni, precizand si ca acestea au avut un comportament democratic si civilizat. continuă pe Adevărul

ICCJ a decis: Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat

Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, dupa ce contestatia formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, prin care au cerut infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si redeschiderea dosarului, a fost respinsa,.

Premierul Victor Ponta nu va fi anchetat pentru plagiat

Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, dupa ce contestatia formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, prin care au cerut infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si.

Victor Ponta a scapat de un dosar penal pentru plagiat

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni sa respinga plangerea facuta de Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru prin care acestia solicitau ca dosarul de plagiat al premierului Victor Ponta sa fie trimis la Parchet, informeaza Realitatea TV.

Victor Ponta a scapat de dosarul penal pentru plagiat. Inalta Curte a confirmat solutia de neincepere a urmaririi penale data de Parchetul General

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins luni plangerea depusa de Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru prin care acestia au contestat decizia de neincepere a urmarii penale data de Parchetul General in cazul premierului Victor Ponta, reclamat pentru plagiat, informeaza Agerpres. Procurorii au decis, in 21 mai 2013, neinceperea urmaririi penale in cazul acuzatiilor de plagiat aduse premierului de prestigioasa revista Nature.

Basescu, la Adevarul Live: Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta fizic, daca e nevoie

Traian Basescu a afirmat, luni, la Adevarul Live, in contextul unei intrebari privind candidatii pentru prezidentiale, ca Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta si fic daca e nevoie.

Victor Ponta se va afla, marti, in Grecia si in Albania

Premierul Victor Ponta se va afla, marti, in Grecia, pentru o vizita de lucru, si in Albania, in vizita oficiala, informeaza Mediafax. in Grecia, Ponta se va intalni cu premierul elen, Antonis Samaras,.

Premierul Victor Ponta ar putea afla astazi daca va fi cercetat penal pentru plagiat

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta luni daca premierul Victor Ponta va fi cercetat penal pentru plagiat in urma contestatiei formulate de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru impotriva deciziei procurorului de neincepere a urmaririi penale. Primul-ministru a fost acuzat ca ar fi plagiat 113 pagini din cele 292 ale lucrarii Raspunderea in dreptul international umanitar.

Victor Ponta la un meci de rugby, in Georgia. ...

Aflat in vizita in Georgia, premierul Victor Ponta va asista azi la meciul de rugby Georgia-Romania, contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor, si va acorda la final invingatorilor, conform traditiei partidelor dintre cele doua tari, Cupa Antim Ivireanul, anunta Mediafax. Cupa este numita dupa Mitropolitul Antim Ivireanul din Georgia si, conform traditiei, castigatorul tine trofeul in vitrina sa pana la urmatorul meci. Vineri, Ponta i-a spus omologului sau georgian, Irakli Garibasvili, ca .

Victor Ponta: Presedintele va participa la Consiliul European, desi sunt discutii 100% de Guvern. Se duce si dansul asa, ca sa imi faca mie in ciuda

Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca presedintele Traian Basescu va reprezenta Romania la lucrarile Consiliului European din 21-22 martie, desi este vorba despre un program 100% de Guvern. I-am cerut mandat de reprezentare, insa nu este o surpriza faptul ca nu mi l-a acordat, a afirmat Ponta, citat de Agerpres. Premierul a precizat ca se duce si dansul asa, ca sa imi faca mie in ciuda. Eu acum ce sa fac? Sa ne certam la Curtea Constitutionala? Nu are niciun rost.

Basescu, razand: Udrea poate sa il bata pe Victor Ponta, fizic, daca e nevoie.

Presedintele Basescu a fost intrebat, luni, despre sansele Elenei Udrea de a candida la prezidentiale, in contextul in care unele sondaje indica faptul ca ar obtine in jur de 30% intr-o finala cu Victor Ponta, seful statului a raspuns ca aceasta poate sa il bata pe Ponta, fizic, daca e nevoie, potrivit Mediafax. Basescu a apreciat totodata, in interviul acordat Adevarul Live, ca Udrea va fi un om politic care va avea ceva de spus. Din acest punct de vedere, cred ca Elena Udrea poate sa il .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )