Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta, numit oficial in functia de Secretar General al Guvernului

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, numit oficial in functia de Secretar General al Guvernului

Victor Ponta a fost numit oficial in functia de secretar general al Guvernului Grindeanu, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. in contextul in care seful SGG Mihai Busuioc. continuă pe Antena3

VIDEO Ponta: il voi sprijini pe premier intr-o calitate temporara. Functia de secretar general al Guvernului nu este ce aveam in planul de cariera

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, ca nu avea functia de secretar general al Guvernului in planul de cariera, dar a acceptat functia pentru ca nu este loc de orgolii, cand activitatea Guvernului trebuie sa continue pentru binele cetatenilor.

Ponta: il voi sprijini pe premier intr-o calitate temporara. Functia de secretar general al Guvernului nu este ce aveam in planul de cariera VIDEO

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, ca nu avea functia de secretar general al Guvernului in planul de cariera, dar a acceptat functia pentru ca nu este loc de orgolii, cand activitatea Guvernului trebuie sa continue pentru binele cetatenilor.

Adrian Dobre despre numirea lui Ponta in functia de secretar general al Guvernului: Cine va face parte dintr-un guvern ilegitim va fi exclus din PSD

Purtatorul de cuvant al social-democratilor, Adrian Dobre, a dat de inteles, intr-o declaratie pentru Agerpres, ca Victor Ponta va fi exclus din PSD, daca va face parte dintr-un guvern devenit ilegitim prin retragerea sprijinului politic.

Victor Ponta, numit Secretar General al Guvernului. Fostul premier este, astfel, exclus si el din PSD, potrivit deciziei CEx de miercuri

Victor Ponta a fost numit, de Sorin Grindeanu, in functia de Secretar General al Guvernului, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial si fiind contrasemnata de secretarul de stat caruia i-au fost delegate atributiile lui Mihai Busuioc. Conducerea PSD a decis miercuri ca orice social-democrat care va accepta o functie in Guvernul Grindeanu va fi exclus de partid. Practic, prin decizia de azi, Ponta este exclus din PSD.

Victor Ponta, numit secretar general al Guvernului

Deputatul Victor Ponta a fost numit in functia de secretar general al Guvernului, dupa ce Mihai Busuioc a fost demis, potrivit unei decizii publicate astazi in Monitorul Oficial.

Victor Ponta, declaratie-surpriza de la pupitrul Guvernului: Mi-am parasit sotia (VIDEO)

Victor Ponta a povestit vineri, in conferinta de presa pe care a sustinut-o la Palatul Victoria, contextul in care premierul Sorin Grindeanu i-a propus sa ocupe functia de Secretar general al.

Victor Ponta a fost numit secretar general al Guvernului, dupa ce atributiile lui Busuioc au fost delegate

Victor Ponta a fost numit in functia de secretar general al Guvernului, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial si fiind contrasemnata de secretarul de stat caruia i-au fost delegate atributiile lui Mihai Busuioc.

Grindeanu l-a numit pe Ponta secretar general al Guvernului si a trimis la Cotroceni revocarile din functie ale lui Carmen Dan si Sevil Shhaideh

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit, vineri, pe Victor Ponta functia de secretar general al Guvernului, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial si fiind contrasemnata de secretarul de stat caruia i-au fost delegate atributiile lui Mihai Busuioc. De asemenea, Grindeanu a trimis la Cotroceni deciziile de revocare din functie a ministrului de Interne, Carmen Dan, si a vicepremierului si ministrului Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh.

UPDATE Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Victor Ponta il inlocuieste pe Mihai Busuioc. UPDATE Legislatia in vigoare nu-i permite lui Victor Ponta sa fie in acelasi timp si parlamentar, si secretar general al Guvernului, cele doua functii fiind incompatibile. Insa, tot legislatia in vigoare ii permite lui Victor Ponta sa notifice in termen de 15 zile biroul permanent al Camerei Deputatilor starea sa de incompatibilitate. Dupa acest termen, are la dispozitie inca 30 de zile sa opteze pentru una dintre functii.

Surse. Victor Ponta, desemnat secretar general al Guvernului

Deoutatul PSD Victor Ponta a va fi desemnat de catre premierul Sorin Grindeanu secretar general al Guvernului, au declarat surse politice pentru Antena 3. Actualul secretar general al Guvernului este Mihai Busuioc, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea. Ponta a anuntat ca il sprijina pe Sorin Grindeanu pentru a ramane la Palatul Victoria.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )