Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta: Principala problema care trebuie rezolvata este cea a credibilitatii justitiei

B1 B1,
Victor Ponta: Principala problema care trebuie rezolvata este cea a credibilitatii justitiei

Premierul Victor Ponta a declarat joi, dupa intrevederea cu ministrul justitiei Mona Pivniceru si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ca problema principala care trebuie rezolvata este cea a. continuă pe B1

Victor Ponta despre privatizarea Oltchim: Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic

Premierul Victor Ponta crede ca participantii la licitatia pentru privatizarea Oltchim vor genera un spectacol. Pot sa anticipez ca va fi un spectacol, avand in vedere participantii, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Pe de alta parte, premierul nu doreste ca si Guvernul sa fie parte din acest spectacol. Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic, a precizat Ponta. Acesta i-a cerut ministrului economiei, Daniel Chitoiu, sa fie direct implicat in privatizarea care va urma. In sedinta de miercuri, Guvernul va discuta si un memorandum privind situatia sociala de la Oltchim.

Victor Ponta: intre mine si Traian Basescu este o incompatibilitate personala fundamentala

Premierul Victor Ponta, invitat marti seara la emisiunea Ultimul cuvant la B1 TV, a declarat ca ca intre el si presedintele Traian Basescu exista o antipatie personala importanta si nu crede ca seful.

Victor Ponta: Actiunea lui Dan Diaconescu s-ar putea sa puna pe butuci Oltchimul

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 Tv despre problema privatizarii companiei Oltchim, fiind o bomba sociala care trebuie rezolvata urgent. Victor Ponta a.

Victor Ponta: Ne-am grabit cu clasa pregatitoare, este necesara si utila in cadrul gradinitei, nu in cadrul scolii

Premierul Victor Ponta a declarat luni dimineata la Targu Jiu, unde participa la deschiderea noului an scolar, ca autoritatile s-au grabit cu clasa pregatitoare si ca aceasta isi are locul la gradinita, nu la scoala, relateaza televiziunile de stiri.

Victor Ponta: Pastram cota unica de 16%

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la RTV despre situatia politica a Romaniei afirmand ca aderarea Romaniei in spatiul Schengen depinde de Germania: Singura opozitie vine din partea Germaniei. Sper ca relatiile domnului Basescu cu doamna Merkel sa rezolve si aceasta problema. O alta problema atinsa a fost aceea a companiei Oltchim: Nu voi accepta nicio oferta care nu garanteaza continuarea functionarii Oltichimului si pastrarea locurilor de munca. Principalul vinovat pentru situatia Oltchim este fostul director care a fost tolerat de toate partidele politice, a concluzionat prim-ministrul Victor Ponta.

Victor Ponta: Veniturile bugetare trebuie sa creasca

Primul-ministru Victor Ponta a declarat, ieri, la Targu-Jiu, ca este necesara cresterea veniturilor bugetare pentru ca statul sa aiba bani pentru scoli, spitale si drumuri.

Victor Ponta: Cota unica trebuie sa creasca

Primul-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca este necesara cresterea cotei unice pentru ca statul sa aiba bani pentru scoli, spitale si drumuri.

Sebastian Lazaroiu, despre Victor Ponta: Logica de POLITICIAN PERIFERIC. ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu il critica pe premierul Victor Ponta pentru declaratiile facute dupa intalnirea, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso. Revenit in tara, Ponta a explicat ca nu a discutat prea mult cu Barroso despre uniunea bancara prezentata de presedintele CE in Parlamentul European. Nu am discutat atat de mult cu presedintele Barroso despre uniunea bancara. Uniunea bancara este o idee buna, dar trebuie sa fim primiti la masa, .

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL.

Premierul Victor Ponta declarat, marti seara, in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV, ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL. Eu cred ca da. Trebuie sa am o discutie cu Mircea Geoana, dar cred ca e foarte bine sa fie sustinut, a raspuns Ponta cu privire la sustinerea lui Geoana de USL. Citeste si: Ponta: Intre mine si Basescu este o antipatie personala importanta, nu ne putem impaca in niciun .

Victor Ponta, la ceremonia de deschidere a anului scolar in Tg. Jiu: Scoala romaneasca trebuie sa tina pasul cu ce se intampla in lume

UPDATE: Victor Ponta a tinut sa ureze succes tuturor elevilor, inclusiv micutilor din clasa zero, clasa care are trebui trecuta in cadrul gradinitei, in opinia sa. Clasa pregatitoare o vad necesara si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )