Libnet.ro
UNICEF

15:30

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL.

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL.

Premierul Victor Ponta declarat, marti seara, in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV, ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL. Eu cred ca da. Trebuie sa am o discutie cu Mircea Geoana, dar cred ca e foarte bine sa fie sustinut, a raspuns Ponta cu privire la sustinerea lui Geoana de USL. Citeste si: Ponta: Intre mine si Basescu este o antipatie personala importanta, nu ne putem impaca in niciun . continuă pe România Liberă

Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare SUSTINUT DE USL.

Fostul presedinte al PSD si actualul senator independent Mircea Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL, potrivit actualului lider al PSD, Victor Ponta, potrivit Mediafax. Intrebat la postul B1 TV daca Mircea Geoana va candida sustinut de USL, presedintele PSD a raspuns: Eu cred ca da. El a adaugat ca trebuie sa aiba o discutie cu acesta. In luna august, Mircea Geoana a declarat ca el nu a plecat niciodata din PSD si ca se considera in continuare un .

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL

Premierul Victor Ponta, invitat marti seara la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV, a declarat ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare.

Politic Show: Crin Antonescu se prabuseste in sondaje; Mircea Geoana, posibil candidat la alegerile parlamentare, sustinut de USL; Sebastian Lazaroiu il ironizeaza pe Mihai Razvan Ungureanu; Ce colegii primesc noii (re)veniti in USL

Parlament obez dupa alegeri. Desi romanii s-au pronuntat in 2009, prin referendum, pentru un Legislativ cu 300 de alesi, dupa alegeri am putea avea. Colegii cu noroc pentru sefii USL si ARD. Dupa modelul din 2008, liderii partidelor isi cauta de pe acum colegii sigure. Daca liderii Aliantei Romania Dreapta ARD).

Victor Ponta: Negocierile privind candidatii la parlamentare s-au incheiat cu bine. Cei mai multi sunt parlamentari in functie

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca USL va prezenta candidatii nominalizati pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, precizand ca cei ma.

Mircea Geoana, posibil candidat la alegerile parlamentare, sustinut de USL

Fostul presedinte al PSD si actualul senator independent Mircea Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare, sustinut de USL, potrivit actualului lider al PSD, Victor Ponta.

Victor Ponta: Nu am niciun punct de conflict cu Antonescu. ...

Premierul Victor Ponta a infirmat o eventuala competitie intre el si liderul USL Crin Antonescu, alaturi de care se situeaza foarte aproape in sondaje, potrivit B1. ro. Premierul a negat zvonurile potrivit carora intre cei doi lideri USL ar exista anumite tensiuni. Nu sunt deloc intr-o competitie cu Antonescu, nici in fata, nici in spate, pentru ca nu avem niciun punct de conflict. Nu voi candida la prezindentiale in 2014. Mi-a dovedit-o si pe 7 mai, cand m-a sustinut pentru functia de prim .

Ministrul Liviu Pop se gandeste sa candideze la alegerile parlamentare.

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, spune ca ia in calcul sa candideze pentru un post de deputat sau senator de Maramures la alegerile parlamentare, potrivit Realitatea. net. Sunt sanse foarte mari sa candidez. Lucrul acesta il voi decide in foarte scurt timp, a declarat Pop intr-un interviu pentru NewsIn. Chiar daca as candida la alegerile din 9 decembrie si as fi ales si mi s-ar propune postul de ministru pentru Dialog Social, l-as accepta. Strategia pe care am facut-o a .

Victor Ponta: Actiunea lui Dan Diaconescu s-ar putea sa puna pe butuci Oltchimul

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 Tv despre problema privatizarii companiei Oltchim, fiind o bomba sociala care trebuie rezolvata urgent. Victor Ponta a.

Ion Cristoiu: Victor Ponta nu e bun de prim-ministru, nu am incredere in ce spune

Jurnalistul Ion Cristoiu nu are incredere in spusele premierului Victor Ponta. El sustine ca liderul USL se contrazice des si afirma lucruri in functie de televiziune la care este invitat. Nu e bun de prim.

Victor Ponta: Pastram cota unica de 16%

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la RTV despre situatia politica a Romaniei afirmand ca aderarea Romaniei in spatiul Schengen depinde de Germania: Singura opozitie vine din partea Germaniei. Sper ca relatiile domnului Basescu cu doamna Merkel sa rezolve si aceasta problema. O alta problema atinsa a fost aceea a companiei Oltchim: Nu voi accepta nicio oferta care nu garanteaza continuarea functionarii Oltichimului si pastrarea locurilor de munca. Principalul vinovat pentru situatia Oltchim este fostul director care a fost tolerat de toate partidele politice, a concluzionat prim-ministrul Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )