Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta: Cota unica trebuie sa creasca

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Cota unica trebuie sa creasca

Primul-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca este necesara cresterea cotei unice pentru ca statul sa aiba bani pentru scoli, spitale si drumuri. continuă pe Hotnews

Ponta: Cota unica trebuie sa creasca. Sistemul de denuntare la Fisc s-ar putea sa nu functioneze

Primul ministru Victor Ponta a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca este necesara cresterea cotei unice pentru ca statul sa aiba fonduri pentru scoli, spitale si drumuri. Eu mi-am spus parerea si anume ca in.

Victor Ponta: Legea energiei este in ansamblu foarte bine primita, dar mai trebuie ajustata

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, la Tulcea, ca investitorii privati au apreciat legea energiei, insa aceasta trebuie imbunatatita.

Victor Ponta, la ceremonia de deschidere a anului scolar in Tg. Jiu: Scoala romaneasca trebuie sa tina pasul cu ce se intampla in lume

UPDATE: Victor Ponta a tinut sa ureze succes tuturor elevilor, inclusiv micutilor din clasa zero, clasa care are trebui trecuta in cadrul gradinitei, in opinia sa. Clasa pregatitoare o vad necesara si.

Universitatea din Bucuresti: Membrii comisiei de doctorat a prim-ministrului Victor Ponta nu pot fi sanctionati, pentru ca la momentul sustinerii tezei nu existau prevederi in acest sens

Membrii comisiei de doctorat a prim-ministrului Victor Ponta nu pot fi sanctionati pentru ca, la momentul sustinerii tezei, nu existau prevederi in acest sens, cum exista acum limitate si acestea) in Legea nr. 1/2011: retragerea dreptului de a mai fi indrumator de doctorat etc. ; pentru membrii comisiei nu exista nici acum astfel de dispozitii, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii Universitatii din Bucuresti UB). Raspunsul vine dupa ce UB a facut publica expertiza stiintifica a tezei de doctorat semnata de prim-ministrul Victor Ponta. Concluzia expertizei: teza de doctorat a lui Victor Ponta este un plagiat vadit.

Victor Ponta la Antena 3: Depinde doar de domnul Basescu cat va rezista aceasta perioada de pace/ Domnul Basescu vede in mine si in domnul Antonescu un adversar natural

Premierul Romaniei, Victor Ponta a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nu-i va permite presedintelui Traian Basescu sa mai intervina in activitatea guvernuluipe care il conduce. Voi spune foarte clar nu. Nu are dreptul presedintele Romaniei nici sa ne spuna ce sa facem cu taxele si impozitele, nici sa-mi spuna, cum mi-a spus de altfel, ca nu trebuie sa dam bani inapoi la pensionari. Nici nu are dreptul sa vina sa-mi spuna cum sa facem cu fondurile europene, macar pentru faptul ca guvernul Boc, pe care domnia sa l-a condus in mod defetiv, ne-a adus in 2010-2011 in situatia catastrofala de a pierde si de a avea mari probleme cu banii europeni', a spus premierul Ponta. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta: I-am spus lui Barroso ca romanii care au votat la referendum nu pot fi ignorati

Premierul Victor Ponta, aflat la Bruxelles, a afirmat dupa intalnirea cu presedintele Comisiei Europene ca i-a spus acestuia ca votul exprimat la referendumul de demitere a presedintelui Basescu nu poate fi ignorat, aratand insa in acelasi timp ca disputele politice interne nu trebuie sa se manifeste la nivelul UE, scrie Mediafax.

Victor Ponta si Ecaterina Andronescu, la ceremoniile de deschidere a anului scolar in Tg. Jiu

Premierul Victor Ponta participa la ceremonia de deschidere a anului scolar la Colegiul Spiru Haret din Tg. Jiu. Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu participa, de asemenea, la o ceremonie de deschidere,.

Victor Ponta: Din cele 11 puncte asumate in discutiile cu presedintele CE au fost respectate 10 si jumatate

Prim-ministrul Victor Ponta merge luni la Bruxelles unde va avea o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. in cadrul discutiilor cu omologul european, premierul va trebui sa spuna daca.

Ultima sansa a lui Victor Ponta in fata lui Jose Manuel Barroso.

Victor Ponta a avut sansa ca la intrevederea de ieri de la Bruxelles pe care a avut-o cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si pe care el insusi a solicitat-o sa prezinte in mod onest situatia politica a Romaniei si stadiul indeplinirii celor 10 recomandari inscrise in raportul din iulie. Purtatoarea de cuvant a lui Barroso, Pia Ahrenkilde Hansen, a ales ieri, inaintea intrevederii dintre prese-din-tele CE si Victor Ponta, sa indeparteze speculatiile privind agenda .

Jose Barroso, dupa intilnirea cu Victor Ponta: E extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta / Reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sint cruciale

Presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, a declarat luni dupa intilnirea cu premierul Victor Ponta de la Bruxelles ca e extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta, potrivit unui comunicat de presa al CE. Barroso a mai spus ca reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sint cruciale pentru sustenabilitatea pe termen lung a finantelor publice din Romania. 26: Victor Ponta a declarat, citat de Agerpres, ca presedintele Barroso a apreciat inca o data - cred ca o va face si in comunicatul domniei sale - faptul ca faimoasele 11 puncte au fost tratate de mine si de Guvern la modul cel mai serios si au fost indeplinite'Vezi in articol comunicatul integral al Comisiei Europene eng.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )