Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Nu se va pune problema sa piarda cineva vreun leu de la pensii, chiar daca avem inflatie negativa

B1 B1,
Victor Ponta: Nu se va pune problema sa piarda cineva vreun leu de la pensii, chiar daca avem inflatie negativa

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca a discutat cu ministrul Muncii, Rovana Plumb, despre legea pensiilor, si a dat asigurari ca nimeni nu va pierde vreun leu de. continuă pe B1

Victor Ponta: Nu cred ca-i vreun sclav in Romania, fie prin politica, fie prin presa care sa se bucure ca ne cearta cineva de la Budapesta. Eu vreau sa ne conducem tara de la Bucuresti, nu de la Budapesta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta continua seria schimbului de atacuri intre Guvernele de la Budapesta si Bucuresti. Seful Executivului roman ii transmite ministrului de Externe al Ungariei ca isi mentine declaratiile.

Cristoiu: Dragnea stie sa fie de o perfidie nemaipomenita. Aparent moare de grija lui Victor Ponta, dar in realitate i-a administrat o lovitura de imagine echivalenta unei injunghieri pe la spate

Pe 17 septembrie Victor Ponta a fost trimis in judecata de catre DNA. Acest lucru nu avea cum sa surprinda pe cineva, crede Ion Cristoiu, avand in vedere ca inca din 5 iunie, cand s-a declansat operatiunea.

Victor Ponta la 43 de ani. Marire si decadenta

Exact acun un an, la 20 septembrie 2014, Victor Ponta era omagiat, ovationat, ridicat in slavi pe Arena Nationala de 55. 000 de romani, veniti sa aduca un omagiu conducatorului iubit. La un an distanta Victor Ponta se ascunde, nu stie nici Dragnea unde se afla, isi pune intrebari existentiale: a fi sau a nu mai fi premier.

DOCUMENT PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!/ Liberalii il someaza pe Gabriel Oprea: Care este interesul national care reclama mentinerea lui Victor Ponta cu pretul decredibilizari

PNL a depus luni la Parlament o motiune de cenzura impotriva guvernului Victor Ponta, intitulata Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, pentru care au semnat 180 de parlamentari dintre care 176 sunt liberali). Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, este nevoie de voturile a jumatate plus unu din parlamentari, adica 276 voturi. UPDATE Birourile permanente reunite ale celor doua camere din parlament au decis ca motiunea de cenzura sa fie citita miercuri, dupa dezbaterile si votul privind raportul de activitate al TVR, care incep la ora 10. Dezbaterile si votul pe motiune - marti 29 septembrie, de la ora 10. Vezi textul motiunii in documentul atasat sau in interiorul articolului.

Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari, la instanta suprema: Judecatorii mentin masura controlului judiciar pentru Dan Sova. Victor Ponta nu a fost citat

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au mentinut, luni, masura controlului judiciar pentru Dan Sova din dosarul Turceni-Rovinari, in care senatorul a fost trimis in judecata alaturi de premierul Victor Ponta si de seful Completului Energetic Rovinari, Laurentiu Ciurel. Victor Ponta nu a fost citat de instanta luni, la primul termen al procesului. Senatorul Dan Sova a declarat luni, la iesirea de la ICCJ, ca nu isi va da demisia si ca nici premierul Victor Ponta, alaturi de care este judecat in cazul Turceni-Rovinari, nu ar trebui sa demisioneze, aratand ca intotdeauna a respectat Constitutia si ca nu are emotii pentru dosarul sau.

PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta. Votul, pe 29 septembrie

PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta, documentul fiind semnat de 180 de parlamentari, cu 43 in plus fata de numarul de semnaturi care trebuia strans. Birourile Permanente ale celor doua Camere urmeaza sa stabileasca luni calendarul dezbaterii motiunii.

De ce se tine PSD scai de scaunul lui Victor Ponta

Social-democratii au votat, in unanimitate, sa-l sustina pe Victor Ponta in fruntea Guvernului. Liderii PSD nu-si permit sa-i retraga sprijinul politic lui Ponta pentru ca, vor nu vor, este varianta cea mai sigura de a ramane la Putere.

Motiunea de cenzura impotriva lui Victor Ponta. Riscuri si avantaje. Cine face jocurile

Liberalii au depus, luni, motiunea de cenzura impotriva Guvernului intitulata Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, avand ca pretext trimiterea in judecata a premierului. Este o manevra politica destul de riscanta, cu avantaje si dezavantaje. Ele merita analizate pe rand. Pe termen scurt, depunerea motiunii pare o eroare de strategie. Pe termen lung, gestul aduce beneficii politice daca se indeplinesc o serie de conditii care azi par greu de atins. Ce castiga si ce pierde PNL, in termeni pragmatici, din aceasta noua motiune?.

Ministrul ungar de Externe il acuza pe Victor Ponta ca minte constant si calomniaza Ungaria: Atitudinea sa este rusinea Europei

Victor Ponta minte constant si calomniaza o tara vecina, acuza ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, care considera ca atitudinea premierului roman reprezinta rusinea Europei: Este rusinea Europei ca Victor Ponta, care face obiectul unei investigatii penale, minte in mod constant si calomniaza o tara vecina, a declarat Peter Szijjarto, citat de MTI, potrivit Mediafax.

REPORTAJ Rl: Ziua in care Victor Ponta a lipsit de la trimiterea sa in judecata

Luni, 21 septembrie 2015, multa lume a vrut cate ceva de la Victor Ponta. Colegii din PSD s-au reunit in comitetul executiv pentru a discuta daca il mai sprijina la guvernare, liberalii i-au pregatit o motiune de cenzura. Tot ieri, de Ziua Internationala a Pacii, a fost si primul termen al dosarului in care a fost trimis in judecata pentru inscrisuri complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani, alaturi de prietenul sau bun, senatorul Dan Sova.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )