Libnet.ro
UNICEF

22:15

Victor Ponta, reactie in scandalul salariilor. Premierul: Gabriel Oprea nu a vorbit cu cine trebuie

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, reactie in scandalul salariilor. Premierul: Gabriel Oprea nu a vorbit cu cine trebuie

Premierul Victor Ponta sustine ca Gabriel Oprea a fost de buna-credinta in scandalul majorarii salariilor demnitarilor, dar a facut o greseala cand a discutat subiectul cu Klaus Iohannis. Ponta l-a atacat pe. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre salariile demnitarilor: Oprea nu a vorbit cu cine trebuie, a vorbit cu presedintele Iohannis. Celalalt presedinte al Romaniei, Dan Mihalache, am auzit ca nu este de acord

Premierul Victor Ponta a declarat ca vicepremierul Gabriel Oprea a fost un om serios in chestiunea cresterii salariilor demnitarilor, dar ca nu a vorbit cu cine cand a vorbit cu presedintele Iohannis si l-a numit pe Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, celalalt presedinte al Romaniei. Ponta a declarat ca este de acord cu masura, dar doar daca este aplicata si celorlalti functionari. Purtatorul de cuvant PSD: In problema salariilor demnitarilor, s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui. S-a creat o problema de comunicare.

Klaus Iohannis, atac dur la Victor Ponta: Am dubii ca Romania mai are un guvern functional

Klaus Iohannis il ataca dur pe Victor Ponta, in scandalul ordonantei care prevedea marirea salariilor demnitarilor adoptate de premierul interimar Gabriel Oprea si cu care Ponta sustine ca nu este de acord si pe.

FOTO. Cum l-a concediat Wikipedia pe Victor Ponta. Ce scrie Google despre premierul Romaniei

Dupa modificarea paginii de Wikipedia si motorul de cautare Google l-a indexat pe Victor Ponta ca fost prim-ministru al Romaniei.

Alina Gorghiu: Victor Ponta minte si trebuie sa demisioneze!

Premierul Victor Ponta a fost complice la adoptarea ordonantei prin care se maresc salariile demnitarilor si se fereste de raspundere mintind, chiar cu riscul de a fi ridicol, spune Alina Gorghiu,.

Gabriel Oprea: Stiu ca premierul si presedintele s-au pus de acord in principiu asupra adoptarii unui act normativ prin care sa fie majorate indemnizatiile demnitarilor

Vicepremierul Gabriel Oprea a avut o prima reactie dupa ce premierul Victor Ponta a declarat joi, pentru B1 TV, ca nu a fost de acord cu majorarea salariilor demnitarilor si ca veniturile acestora ar trebui.

Val de comunicate de presa PSD la adresa lui Klaus Iohannis, in scandalul salariilor demnitarilor. De la joc incorect al consilierilor la banuiala de nemultumire marunta, personala

PSD s-a mobilizat vineri cu mai multe declaratii din parte membrilor sai la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in urma scandalului privind amanarea ordonantei de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt. Dupa ce premierul Victor Ponta a iesit sa anunte ca aceasta masura trebuie luata odata cu salariile tuturor functionarilor de stat si a afirmat ca ordonanta a fost decisa de Iohannis cu premierul interimar Gabriel Oprea, invocand faptul ca Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, este al doilea presedinte al Romaniei, presedintele a reactionat pe Facebook, acuzand ca nu poate accepta ca premierul sa revina asupra unei decizii deja luate si a acuzat o lipsa de coerenta.

Basescu, atac suburban la Iohannis in scandalul salariilor pentru demnitari: E un papagal fara pene

Fostul presedinte Traian Basescu a publicat, pe contul sau de Facebook, un text in care prezinta propria sa teorie referitoare la conflictul izbucnit intre premierul Victor Ponta, de o parte si presedintele Klaus Iohannis sustinut de vicepremierul Gabriel Oprea, de cealalta parte. in text, Basescu lanseaza un atac dur la adresa lui Iohannis, pe care il numeste papagal fara pene.

Basescu, atac la Iohannis in scandalul salariilor pentru demnitari: E un papagal fara pene

Fostul presedinte Traian Basescu a publicat, pe contul sau de Facebook, un text in care prezinta propria sa teorie referitoare la conflictul izbucnit intre premierul Victor Ponta, de o parte si presedintele Klaus Iohannis sustinut de vicepremierul Gabriel Oprea, de cealalta parte. in text, Basescu lanseaza un atac dur la adresa lui Iohannis, pe care il numeste papagal fara pene.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

Gabriel Oprea: Ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor a fost ideea lui Victor Ponta

Gabriel Oprea spune ca proiectul privind majorarea salariilor demnitarilor a fost facut de mai mult timp, iar ideea a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, el spunand ca Ponta si Iohannis s-au pus de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.211 seconds )