Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Hotnews Hotnews,
 Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, primul mesaj dupa revenirea in tara: Multumesc tuturor celor care in aceste saptamani dificile au fost cu inima alaturi de mine!

Premierul Victor Ponta a postat miercuri pe Facebook, dupa revenirea in tara, un mesaj de multumire, adresat celor care i-au fost alaturi in ultima perioadaMultumesc tuturor celor care in aceste.

Cazul plagiatului lui Gabriel Oprea: copy-paste dupa Victor Ponta

Au aparut primele similitudini dintre cazul posibilului plagiat al lui Gabriel Oprea si cel dovedit al premierului Victor Ponta. O prima comisie, numita politic, s-a pronuntat neasteptat de repede, in timp ce Universitatea Bucuresti continua investigatia.

Gabriel Oprea: Stiu ca premierul si presedintele s-au pus de acord in principiu asupra adoptarii unui act normativ prin care sa fie majorate indemnizatiile demnitarilor

Vicepremierul Gabriel Oprea a avut o prima reactie dupa ce premierul Victor Ponta a declarat joi, pentru B1 TV, ca nu a fost de acord cu majorarea salariilor demnitarilor si ca veniturile acestora ar trebui.

UPDATE Victor Ponta isi reia atributiile de premier. Klaus Iohannis a semnat incetarea interimatului lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi dimineata decretul de incetare a interimatului lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului. O data cu publicarea decretului prezidential in Monitorul Oficial al Romaniei, interimatul lui Gabriel Oprea se incheie iar Victor Ponta isi reia exercitarea atributiilor constitutionale si legale de prim-ministru al Guvernului, informeaza Administratia prezidentiala. UPDATE Victor Ponta a ajuns la Guvern in jurul orei 10:00, urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna. Potrivit Mediafax, la Palatul Victoria se afla la acea ora si fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus.

Victor Ponta, reactie in scandalul salariilor. Premierul: Gabriel Oprea nu a vorbit cu cine trebuie

Premierul Victor Ponta sustine ca Gabriel Oprea a fost de buna-credinta in scandalul majorarii salariilor demnitarilor, dar a facut o greseala cand a discutat subiectul cu Klaus Iohannis. Ponta l-a atacat pe.

Gabriel Oprea: Ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor a fost ideea lui Victor Ponta

Gabriel Oprea spune ca proiectul privind majorarea salariilor demnitarilor a fost facut de mai mult timp, iar ideea a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, el spunand ca Ponta si Iohannis s-au pus de.

Gabriel Oprea reactioneaza: Ordonanta cu salariile demnitarilor, ideea lui Ponta

Gabriel Oprea a declarat, vineri, ca proiectul privind majorarea salariilor demnitarilor a fost facut de mai mult timp, iar ideea a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta.

Noi dovezi de plagiat: Gabriel Oprea l-a copiat in teza de doctorat si pe Nicolae Iorga. Cum a reusit

Gabriel Oprea l-a plagiat in lucrarea de doctorat pe marele carturar Nicolae Iorga fara sa indice vreo sursa si fara sa utilizeze ghilimele, semnele universale de punctuatie care marcheaza copierea unor paragrafe sau idei din lucrarile altor autori. HotNews. ro prezinta astazi noile dovezi de plagiat din lucrarea de doctorat a vicepremierului Oprea, dupa ce ieri consiliul de etica a Ministerului Educatiei l-a exonerat de acuzatiile aduse in spatiul public. Consiliul National de Etica a Cercetarii Stiintifice, Dezvoltarii Tehnologice si Inovarii CNECSDTI) a emis, intr-un timp record, un raport asupra tezei de doctorat a lui Gabriel Oprea, concluzia acestuia fiind ca suspiciunea de plagiat nu se confirma, sesizarea nefiind sustinuta de alte dovezi concludente.

Gabriel Oprea: Guvernul majoreaza indemnizatiile demnitarilor. Presedintele, premierul, cei doi presedinti ai celor doua Camere si sefa iCCJ, cele mai mari salarii (VIDEO)

Premierului interimar Gabriel Oprea a anuntat miercuri ca Guvernul a adoptat o ordonanta prin care salariile lunare ale demnitarilor se vor majora de luna urmatoare. Doresc sa va informez ca Guvernul a adoptat o.

Pacatele generalului Ioan Sirbu, omul care l-ar fi reclamat pentru plagiat pe premierul interimar Gabriel Oprea

Generalul Ioan Sirbu, omul pe care premierul interimar Gabriel Oprea il acuza ca se afla in spatele sesizarii de plagiat, este client vechi al procurorilor, el avand, se pare, nu mai putin de cinci dosare, potrivit unor surse judiciare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )