Libnet.ro
UNICEF

08:45

Victor Ponta, replica acida pentru casa din Sibiu pierduta de Klaus Iohannis: Mai are 5 la fel si oricum sta foarte putin in Romania!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, replica acida pentru casa din Sibiu pierduta de Klaus Iohannis: Mai are 5 la fel si oricum sta foarte putin in Romania!

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dat afara de ANAF dintr-un imobil din centrul Sibiului, pierdut inca de anul trecut in instanta. continuă pe Antena3

Fostul premier Victor Ponta, audiat la DNA Ploiesti, in dosarul lui Ghita

Fostul premier Victor Ponta a plecat, luni dimineata, de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, unde a fost audiat timp de o ora, pentru ca, in calitate de premier, i-a oferit functii procurorului general al Parchetului Curtii de Apel Ploiesti, Liviu Tudose, la rugamintea deputatului PSD Sebastian Ghita.

Victor Ponta este audiat ca martor la DNA Ploiesti, in dosarul lui Sebastian Ghita (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a venit luni dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru a fi audiat de catre procurori in dosarul ce il vizeaza pe deputatul Sebastian Ghita, informeaza B1.

Victor Ponta, la DNA Ploiesti, ca martor in noul dosar al lui Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, luni dimineata, la sediul DNA Ploiesti, el fiind citat pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul in care deputatul Sebastian Ghita a fost pus su.

Victor Ponta, la DNA Ploiesti ca martor in dosarul lui Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta a sosit luni dimineata, in jurul orei 9:50, la Directia Nationala Anticoruptie Ploiesti unde, potrivit Digi 24, a fost citat ca martor in dosarul lui Sebastian Ghita. Am fost chemat ca martor, dupa cum sigur ati aflat pe surse, si nu am voie sa comentez, a declarat Ponta la intrarea in sediul DNA Ploiesti. Victor Ponta a parasit sediul DNA dupa mai putin de o ora, fara a face declaratii.

UPDATE Victor Ponta, la audieri la DNA Ploiesti in dosarul lui Sebastian Ghita: Am fost chemat ca martor

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat luni la DNA Ploiesti, ca martor in dosarul deschis pe numele deputatului Sebastian Ghita. Ponta a spus ca a spus procurorilor tot ceea ce stie.

Victor Ponta: Demagogia si ipocrizia PNL par a fi concurate doar de gogomania liderilor sai

Demagogia si ipocrizia se platesc intotdeauna, a scris fostul premier Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook, in contextul anuntului facut de PNL, cu privire la intentia de a solicitat anumite modificari legislative, prin care sa fie eliminate unele categorii de incompatibilitati care se aplica alesilor locali.

Victor Ponta, atac la seful statului: Dl. Iohannis si-a prelungit vizita la Washington ca sa asiste la Festivalul Ciresilor infloriti

Critici dure din partea lui Victor Ponta la adresa sefului statului. Klaus Iohannis si-a prelungit vizita la Washington ca sa asiste la 'Festivalul Ciresilor infloriti' si nu a avut timp de chestiuni.

Delia, replica savuroasa pentru un fan care i-a criticat coafura de la Welcome to Deliria

Delia a avut o replica spumoasa pentru un fan care i-a criticat pe Facebook una dintre coafurile spectaculoase din timpul show-ului Welcome to Deliria, de la Sala Palatului. Delia a postat in.

in Constanta sunt bani multi pentru patronii din turism, dar nu si pentru asfaltarea strazilor (VIDEO)

Exista bani pentru patronii din turism, dar nu si pentru asfaltat. Dupa doua hotarari ale consilierilor locali din Constanta, patronii de turism din oras vor plati impozite cu 50% mai mici pe cladirile.

Familia Iohannis este scoasa oficial din casa pierduta in instanta. Administratia Financiara din Sibiu a solicitat radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate a sotilor Iohannis

Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Sibiu a solicitat in data de 25 martie 2016 radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis, in cazul imobilului din centrul Sibiului pierdut in instanta anul trecut, se arata intr-un raspuns al institutiei transmis HotNews. ro. Demersul AJFP vine la mai bine de cinci luni de la pronuntarea decizie definitive a Curtii de Apel Brasov prin care Carmen si Klaus Iohannis au pierdut imobilul. In aceasta perioada, sotii Iohannis au continut sa incaseze bani din inchirierea imobilului de pe strada Nicolae Balcescu, nr. 29 din Sibiu, dupa cum arata o ancheta din februarie a Rise Project.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )