Libnet.ro
UNICEF

09:17

Delia, replica savuroasa pentru un fan care i-a criticat coafura de la Welcome to Deliria

Antena3 Antena3,
Delia, replica savuroasa pentru un fan care i-a criticat coafura de la Welcome to Deliria

Delia a avut o replica spumoasa pentru un fan care i-a criticat pe Facebook una dintre coafurile spectaculoase din timpul show-ului Welcome to Deliria, de la Sala Palatului. Delia a postat in. continuă pe Antena3

Este apa carbogazoasa rea pentru sanatate? Care sunt cele mai comune mituri

In ultima vreme din ce in ce mai multe persoane afirma ca apa carbogazoasa nu este buna pentru sanatate, invocand urmatoarele argumente: este daunatoare dintilor si oaselor, nu este la fel de hidratanta, ingrasa sau provoaca arsuri la stomac. Prevention. com a investigat problema pentru a vedea daca exista totusi o problema si daca persoanele care consuma in mod regulat apa carbogazoasa au de ce sa isi faca griji.

PNL are usa deschisa pentru ministrii care performeaza, inclusiv pentru Ciolos

Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, a declarat ca partidul sau are usa deschisa pentru toti membrii Cabinetului Ciolos care performeaza, inclusiv pentru premier, dar dupa alegerile parlamentare PNL va sustine un guvern politic.

Greenpeace a dat in judecata Guvernul pentru exproprierile care urmeaza sa aiba loc in satul Runcurel, judetul Gorj (VIDEO)

Greenpeace si locuitorii din satul Runcurel, judetul Gorj, au protestat duminica din cauza ca sunt nemultumiti de exproprierile care urmeaza sa aiba loc in acea zona. Autoritatile au.

PSRO propune restrictii pentru strainii care vor sa cumpere terenuri si paduri in Romania

Partidul Social Romanesc PSRO) vrea sa modifice legile care dau dreptul strainilor sa cumpere terenuri in Romania, impunand mai multe restrictii, intre care sa se achizitioneze suprafete de cel mult 50 de hectare sau sa fie utilizat cel putin 80% din.

UE reduce cerintele privind capitalul pentru asiguratorii care investesc in infrastructura

Asiguratorii din Uniunea Europeana nu vor mai trebui sa puna deoparte mai mult capital pentru a acoperi investitiile in infrastructura, conform reformei menite sa canalizeze mai multe fonduri spre stimularea cresterii economiei, informeaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )