Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta spune ca nu a primit inca mandat de la Basescu pentru a reprezenta Romania la reuniunea CE

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta spune ca nu a primit inca mandat de la Basescu pentru a reprezenta Romania la reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a primit inca, pana duminica, un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii viitoare, dar ca intentioneaza sa mearga la Bruxelles, pentru reuniunea socialistilor europeni, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta spune ca nu a primit inca mandat de la Basescu pentru a reprezenta Romania la ...

Premierul Victor Ponta sustine ca nu a primit inca, pana duminica, un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii viitoare, dar ca intentioneaza sa mearga la Bruxelles, pentru reuniunea socialistilor europeni, potrivit Mediafax. Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a cerut presedintelui Traian Basescu un mandat de participare pentru Consiliul European privind agenda digitala. El a apreciat .

Meciul Basescu-Ponta continua: noua miza este mandatul pentru Consiliul European

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a primit inca, pana duminica, un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii, dar ca intentioneaza sa mearga la Bruxelles,.

Victor Ponta a primit cadou de la Nicolae Banicioiu o COLIVIE pe care scrie AMR 61 saptamani

Presedintele Traian Basescu a fost ironizat, sambata, la Congresul TSD de la Brasov, Nicolae Baniciou, liderul tinerilor din PSD dandu-i premierului Victor Ponta, prezent la eveniment, o colivie pe care era.

Ponta asteapta mandat de la Basescu pentru a reprezenta Romania la Bruxelles

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a primit inca un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii viitoare.

Victor Ponta la Antena 3: Unii au tinut momente de reculegere. A doua zi mortul a inviat si a dat interviuri/ Mai repede de 4-5 ani nu se va folosi metoda fracturarii/ Nu stim daca avem sau nu gaze de sist

Premierul Victor Ponta este invitat in platoul Sintezei zilei de pe Antena 3. Victor Ponta spune ca demosntratiile sunt legitime atata timp cat nu degenereaza in violenta. El a acuzat dezinformarea din ziua de miercuri cand a circulat zvonul ca la Pungesti jandarmii au ucis una-doua persoane. Ponta spune ca a fost vorba de o fostul primar, care a incercat sa dezinformeze pentru a-l discredita pe actualul primar. In Piata tineau unii un moment de reculegere pentru mort. Mortul a inviat a doua zi si dadea interviuri, a declarat ironic premierul. emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta: Nu se mai duc razboaie cu tancuri si cu avioane, ci pentru energie. Vreau ca Romania sa nu depinda de altcineva

Marele razboi al timpurilor noastre este cel pentru energie, considera premierul Victor Ponta, sustinand astfel exploatarea gazelor de sist in Romania. Sunt oameni care nu vor sa asculte, sa stea la masa. Eu.

Victor Ponta NU a primit mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a primit inca, pana duminica, un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii.

Premierul nu a primit mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a primit inca, pana duminica, un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European CE) privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii viitoare, dar ca intentioneaza sa mearga la Bruxelles, pentru reuniunea socialistilor europeni.

Victor Ponta, la Antena 3: Pentru un leu care vine din Vaslui pleaca 4 acolo/ Mai repede de 4-5 ani nu se va folosi metoda fracturarii/ Mortul de la Pungesti a dat a doua zi interviuri/ Voi pleca in vizita in SUA saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta a vorbit la Sintezei zilei Antena 3) despre gazele de sist si protestele din aceste zile. Ponta spune ca la Pungesti terenul e proprietate privata a Chevron, iar jandarmii nu au intervenit violent ci doar au incercat sa-i impiedice pe oameni sa incalce legea. Mortul de la Pungesti a inviat si a dat interviuri a doua zi, a declarat seful guvernului care spune ca este vorba de dezinformare, talibanii lui Basescu si societati interesate care nu inteleg ca nu se vor face exploatari de gaze de sist mai devreme de 4-5 ani de zile. Vasluiul da la bugetul tarii 650 mil lei si primeste 2. 4 miliarde lei. Pentru un leu care vine din Vaslui pleaca 4 acolo. nus e poate fara investiti, a concluzionat Ponta.

Victor Ponta, interviu pentru Wall Street Jurnal: Prioritatea mea absoluta este mentinerea deficitului sub 3%/ GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile/Trebuie sa profitam de resursele naturale

Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda alegerilor care urmeaza, si va continua sa vanda active, a afirmat vineri premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat publicatiei americane ' Wall Street Journal', pe fondul temerilor privind dezacordurile interne profunde referitoare la directia politicii tarii, citeaza Agerpres. Vorbind despre privatizarea CFR, Ponta a aruncat vina pe presedintele Basescu sustinand ca ca GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile. Seful guvernului a afirmat ca inca nu este increzator ca Parlamentul va aproba proiectul Rosia Montana, dar ca `'trebuie sa facem ceea ce fac toate statele moderne din Europa si din alte regiuni ale lumii - profita de resursele lor naturale'.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2711 seconds )