Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta, interviu pentru Wall Street Jurnal: Prioritatea mea absoluta este mentinerea deficitului sub 3%/ GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile/Trebuie sa profitam de resursele naturale

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, interviu pentru Wall Street Jurnal: Prioritatea mea absoluta este mentinerea deficitului sub 3%/ GFR a fost prinsa in

Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda alegerilor care urmeaza, si va continua sa vanda active, a afirmat vineri premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat publicatiei americane ' Wall Street Journal', pe fondul temerilor privind dezacordurile interne profunde referitoare la directia politicii tarii, citeaza Agerpres. Vorbind despre privatizarea CFR, Ponta a aruncat vina pe presedintele Basescu sustinand ca ca GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile. Seful guvernului a afirmat ca inca nu este increzator ca Parlamentul va aproba proiectul Rosia Montana, dar ca `'trebuie sa facem ceea ce fac toate statele moderne din Europa si din alte regiuni ale lumii - profita de resursele lor naturale'. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, intr-un interviu pentru Wall Street Journal: Romania va rezista majorarii cheltuielilor publice

Intr-un interviu acordat publicatiei americane Wall Street Journal, premierul Victor Ponta a declarat ca Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda faptului ca se prefigureaza organizarea de alegeri prezidentiale.

Cristian Badea, unul dintre creierele companiei Avangate, vine la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la.

Iordache, AHCB: Am putea atinge traficul maxim de pasageri in 3-4 ani

Aeroportul Henri Coanda Otopeni AHCB) ar putea atinge traficul maxim de 12 milioane de pasageri peste 3-4 ani daca economia globala isi revine, a declarat pentru Wall-Street. ro Valentin Iordache, director de comunicare Compania Nationala Aeroporturi.

Dupa 9 luni, Cristian Herghelegiu paraseste Elefant.ro: a aparut o oportunitate excelenta!

Cristian Herghelegiu, CEO al Elefant. ro, si-a dat demisia din cadrul retailerului online Elefant. ro. El a explicat pentru Wall-Street. ro decizia luata prin faptul ca a aparut o alta oportunitate excelenta cand o sa aflati, o sa va dati.

Victor Ponta, la Antena 3: Pentru un leu care vine din Vaslui pleaca 4 acolo/ Mai repede de 4-5 ani nu se va folosi metoda fracturarii/ Mortul de la Pungesti a dat a doua zi interviuri/ Voi pleca in vizita in SUA saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta a vorbit la Sintezei zilei Antena 3) despre gazele de sist si protestele din aceste zile. Ponta spune ca la Pungesti terenul e proprietate privata a Chevron, iar jandarmii nu au intervenit violent ci doar au incercat sa-i impiedice pe oameni sa incalce legea. Mortul de la Pungesti a inviat si a dat interviuri a doua zi, a declarat seful guvernului care spune ca este vorba de dezinformare, talibanii lui Basescu si societati interesate care nu inteleg ca nu se vor face exploatari de gaze de sist mai devreme de 4-5 ani de zile. Vasluiul da la bugetul tarii 650 mil lei si primeste 2. 4 miliarde lei. Pentru un leu care vine din Vaslui pleaca 4 acolo. nus e poate fara investiti, a concluzionat Ponta.

Victor Ponta, la Antena 3: Pentru un leu care vine din Vaslui pleaca 4 acolo/ Mai repede de 4-5 ani nu se va folosi metoda fracturarii/ Mortul de la Pungesti a dat a doua zi interviuri. Nu au fost violente

Premierul Victor Ponta a vorbit la Sintezei zilei Antena 3) despre gazele de sist si protestele din aceste zile. Ponta spune ca la Pungesti terenul e proprietate privata a Chevron, iar jandarmii au incercat sa-i impiedice pe oameni sa incalce legea, iar ca jandarmii nu au intervenit violent ci a fost vorba de o uriasa dezinformare. Mortul de la Pungesti a inviat si a dat interviuri a doua zi, a declarat seful guvernului. Acesta a vorbit tot despre dezinformare, talibanii lui Basescu si societati interesate care nu inteleg ca nu se vor face exploatari de gaze de sist mai devreme de 4-5 ani de zile, iar ca panza freatica, aflata la cateva sute de metri adancime, nu poate fi afectata deoarece exploatarile se fac la mii de metri adancime. Despre incidentele cu minstrul Barbu: Agresorii trebuie identificati si sanctionati. Vorbesc pentru adevaratii iubitori de mediu, cum este sotia mea Daciana. Romania a cheltuit in acest an 1 miliard de euro pentru programul sectorial de mediu. emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta, la Antena 3: Pentru un leu care vine din Vaslui pleaca 4 acolo/ Mai repede de 4-5 ani nu se va folosi metoda fracturarii/ Mortul de la Pungesti a dat a doua zi interviuri. Nu au fost violente/ Voi pleca in vizita in SUA saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta a vorbit la Sintezei zilei Antena 3) despre gazele de sist si protestele din aceste zile. Ponta spune ca la Pungesti terenul e proprietate privata a Chevron, iar jandarmii au incercat sa-i impiedice pe oameni sa incalce legea, iar ca jandarmii nu au intervenit violent ci a fost vorba de o uriasa dezinformare. Mortul de la Pungesti a inviat si a dat interviuri a doua zi, a declarat seful guvernului. Acesta a vorbit tot despre dezinformare, talibanii lui Basescu si societati interesate care nu inteleg ca nu se vor face exploatari de gaze de sist mai devreme de 4-5 ani de zile, iar ca panza freatica, aflata la cateva sute de metri adancime, nu poate fi afectata deoarece exploatarile se fac la mii de metri adancime. Despre incidentele cu minstrul Barbu: Agresorii trebuie identificati si sanctionati. Procurorul Papici a fost adusa de la Timisoara ca sa execute niste ordine.

Victor Ponta, in Wall Street Journal: Romania va rezista majorarii cheltuielilor publice

Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda alegerilor care urmeaza, si va continua sa vanda active, a afirmat vineri premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat publicatiei americane Wall.

Ponta: CFR Marfa intra in noua procedura de privatizare, pana in vara 2014

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, sa inceapa din aceasta saptamana procedurile pentru o noua privatizare a companiei CFR Marfa, proces care sa fie incheiat pana in vara anului viitor, fara ca Guvernul sa mai.

Guvernul decide vineri pretul ofertei Romgaz

Guvernul se va reuni, vineri, in sedinta speciala pentru a aproba ultima etapa a procedurii de listare a 15% din actiunile Romgaz, respectiv intervalul de pret pentru vanzarea actiunilor, a anuntat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )