Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta: Sustin actuala impartire a tarii, dar daca sunt propuneri mai bune, le discutam

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Sustin actuala impartire a tarii, dar daca sunt propuneri mai bune, le discutam

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, la Targu Mures, ca sustine forma in care este acum impartita Romania, dar daca va exista o propunere mai buna, la anul, aceasta va fi discutata, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta: Sustin actuala impartire a tarii, dar daca sunt propuneri mai bune, le discutam.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, la Targu Mures, ca sustine forma in care este acum impartita Romania, dar daca va exista o propunere mai buna, la anul, aceasta va fi discutata, potrivit Mediafax. Victor Ponta a afirmat ca sustine actuala structura, insa, daca va exista o propunere mai buna, va fi discutata la anul. Despre viitoarea impartire pe regiuni a Romaniei, opinia Guvernului pe care il conduc si a USL o stiti foarte bine, 2013 trebuie sa fie anul in care facem .

LIVE TEXT Ora 13:30 Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Mona Pivniceru sustin o conferinta de presa comuna

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, impreuna cu premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, urmeaza sa sustina joi, de la ora 13:30, o conferinta de presa la Palatul Parlamentului. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile celor trei.

Victor Ponta, Mona Pivniceru si Valeriu Zgonea sustin o conferinta de presa la ora 13:30, la Camera Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, alaturi de premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, vor sustine o conferinta de presa la ora 13:30, in fata Cabinetului presedintelui.

Victor Ponta: Cumparatorul Oltchim are zece zile la dispozitie pentru a plati pretul. Daca ne-a inselat cineva, o sa raspunda in fata legii

Premierul Victor Ponta a avertizat vineri ca persoana care va castiga licitatia pentru preluarea Oltchim are la dispozitie intre cinci si zece zile pentru a plati pretul asumat, riscand in caz contrar sa raspunda in fata legii.

Victor Ponta anunta vremuri bune pentru Sanatate.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a dat de inteles ca, cel tarziu anul urmator, fiecare centru de primiri urgente important din tara va avea cate un elicopter SMURD. Anuntul a fost facut la Targu-Mures, acolo unde a inaugurat, impreuna cu fondatorul acestui serviciu medical, Raed Arafat, noua Unitate de Primiri Urgente UPU) de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, care a costat aproximativ trei milioane de euro. De altfel, pe langa elicopterele pe care Ponta le-a anuntat pentru fiecare UPU .

Daniel Funeriu catre Victor Ponta: Legea Educatiei blocheaza accesul plagiatorilor la posturi universitare

Consilierul prezidential pentru Educatie, Daniel Funeriu a declarat, sambata, referitor la anuntul premierului Victor Ponta privind modificarea Legii Educatiei pentru a putea promova cadre universitare noi, ca aceasta lege blocheaza in fapt accesul in posturi universitare pentru plagiatori, potrivit Mediafax. Funeriu a declarat si ca premierul ar trebui sa informeze publicul despre faptul ca sute de cercetatori romani de top au refuzat sa vina la Bucuresti la reuniunea bianuala a diasporei stiintifice, in semn de protest fata de plagiatul lui Ponta.

Victor Ponta: Legea educatiei ar putea fi SCHIMBATA pana la sfarsitul anului.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, intrucat are prevederi aberante, care impiedica promovarea unor noi cadre didactice, potrivit Mediafax. Victor Ponta a afirmat, dupa ce a participat la discutii cu reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) din Targu Mures, unde a venit insotit de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca .

Victor Ponta: Iau in calcul posibilitatea ca USL sa ofere locuri eligibile noului partid ecologist

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca ia in calcul posibilitatea ca USL sa ofere locuri eligibile la alegerile parlamentare pentru reprezentantii noului partid ecologist ce va rezulta din comasarea PER, MV si MVDA: In cadrul USL voi prezenta opinia mea referitoare la colaborarea cu viitorul partid. Iau in calcul ca USL sa ofere locuri eligibile, n. r. ) si o sa gasim impruna formula juridica necesara. Am discutat acest lucru. Este extrem de important sa existe reprezentanti in Parlament care apartin acestei familii politice europene verzii, n. r. Din 2000 nu au mai fost in Parlament. Am aceasta intentie, o sa o prezint in PSD, in USL, a spus Ponta.

Victor Ponta implineste 40 de ani, dar sarbatoreste printr-o zi de munca

Traian Basescu i-a trimis un buchet mare de flori lui Victor Ponta. Premierul implineste astazi 40 de ani dar nu si-a luat liber de ziua lui, ba chiar are o agenda foarte incarcata. I-a priomis insa sotiei o.

Aniversari in politica: Victor Ponta implineste joi 40 de ani, Crin Antonescu implineste vinei 53 de ani, MRU - 44 de ani sambata

Prim-ministrul Victor Ponta implineste, joi, 40 de ani, in acest weekend fiind si zilele de nastere ale altor politicieni: liderul PNL Crin Antonescu implineste vineri 53 de ani, iar fostul premier Mihai Razvan Ungureanu implineste sambata 44 de ani. Premierul Victor Ponta se afla joi la Guvern, unde are intalniri cu reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )