Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta implineste 40 de ani, dar sarbatoreste printr-o zi de munca

Antena3 Antena3,
Victor Ponta implineste 40 de ani, dar sarbatoreste printr-o zi de munca

Traian Basescu i-a trimis un buchet mare de flori lui Victor Ponta. Premierul implineste astazi 40 de ani dar nu si-a luat liber de ziua lui, ba chiar are o agenda foarte incarcata. I-a priomis insa sotiei o. continuă pe Antena3

Victor Ponta implineste 40 de ani

Premierul Victor Ponta isi sarbatoreste, joi, ziua de nastere, o zi cu atat mai speciala cu cat Ponta schimba prefixul, el implinind 40 de ani.

Aniversari in politica: Victor Ponta implineste joi 40 de ani, Crin Antonescu implineste vinei 53 de ani, MRU - 44 de ani sambata

Prim-ministrul Victor Ponta implineste, joi, 40 de ani, in acest weekend fiind si zilele de nastere ale altor politicieni: liderul PNL Crin Antonescu implineste vineri 53 de ani, iar fostul premier Mihai Razvan Ungureanu implineste sambata 44 de ani. Premierul Victor Ponta se afla joi la Guvern, unde are intalniri cu reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor.

Victor Ponta implineste joi 40 de ani. Printre sarbatoritii saptamanii se numara si Crin Antonescu si Mihai Razvan Ungureanu

Ce au in comun Victor Ponta, Crin Antonescu si Mihai Razvan Ungureanu? in orice caz, nu doctrina politica. Cu totii isi sarbatoresc la sfarsitul acestei saptamani ziua de nastere. Primul care da tonul.

Victor Ponta, Mona Pivniceru si Valeriu Zgonea sustin o conferinta de presa la ora 13:30, la Camera Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, alaturi de premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, vor sustine o conferinta de presa la ora 13:30, in fata Cabinetului presedintelui.

Ponta, la 40 de ani: De ziua mea am primit un tort in forma de tabla de sah si peste 400 ...

Premierul Victor Ponta, care implineste joi 40 de ani, a povestit jurnalistilor ca a primit din partea familiei un tort in forma de tabla de sah pe care sunt si doua figurine, un print si o printesa, reprezentandu-i pe cei doi copii ai sai, si ca are peste 400 de apeluri pierdute din partea colegilor, potrivit Mediafax. Astazi de dimineata m-au trezit Irina si Andrei cei doi copii ai sai - n. red. ) si asta este cel mai frumos cadou, iar diseara o sa avem o masa romantica in patru. Dintre .

Basescu i-a transmis FLORI lui Ponta alaturi de cartea de vizita.

Presedintele Traian Basescu i-a transmis premierului Victor Ponta, care implineste 40 ani, un cos cu flori insotit de cartea sa de vizita, gestul fiind unul de protocol care a mai fost efectuat de fiecare data in cazul fostilor premieri din mandatul presedintelui, au declarat surse oficiale citate de Mediafax. Potrivit acestora, un astfel de cos cu flori a fost transmis la momentul respectiv de catre presedinte si fostilor sefi de stat ai Romaniei, cu ocazia zilei de nastere a .

Victor Ponta la B1 TV: Posta romana traieste doar ca mai duce pensiile oamenilor/Am negociat cu OMV si ei se obliga sa vanda Arpechimul la pachet cu Oltchimul

Premierul Victor Ponta este invitat in acest moment in studioul emisiunii Ultmul cuvant de la B1 TV. Premierul spune ca Posta romana a fost devalizata constant in utlimii doi ani, a fost salavata in extremis de la faliment si supravietuieste acum doar din faptul ca duce pensiile oamenilor. Seful guvernului spune ca a avut o discutie cu membrii ai guvernului belgian pentru o implicare a Postei belgiene in actionariatul Posta Romana. Ponta despre Oltchim: De vina este fosta conducere care a fost tinuta in brate de toate partidele si guvernarile. Am discutat cu OMV Petrom ca sa vanda Arpechimul impreuna cu Oltchimul. emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta: Posta belgiana si-a manifestat in mod special interesul de a veni cu o participare de 20% la Posta Romana

Posta belgiana si-a manifestat in mod special interesul de a veni cu o participare de 20% n. a in actionariatul Postei Romane), implicit insa avand si un cuvant serios de spus in partea de management, a declarat marti premierul Victor Ponta cu privire la intalnirea avuta cu o zi in urma la Bruxelles cu premierul belgian. Am discutat cu primul ministru n. a al Belgiei) si va avea loc o intalnire dupa 2 ani si ceva intre conducerea Postei din Belgia si cea din Romania pentru a identifica implicarea acestora, prezenta unui investitor important, un nou tip de management si salvarea locurilor de munca, a mai spus Ponta.

Victor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbata.

Cota unica de impozitare, de 16%, ramane neschimbata si este asumata politic, a declarat marti premierul Victor Ponta, adaugand ca se cauta alte solutii pentru a creste colectarile la buget, potrivit Hotnews. ro. Citeste si: Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ANRMAP Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILALIVE TEXT. Ponta: Romania .

Victor Ponta: Iau in calcul posibilitatea ca USL sa ofere locuri eligibile noului partid ecologist

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca ia in calcul posibilitatea ca USL sa ofere locuri eligibile la alegerile parlamentare pentru reprezentantii noului partid ecologist ce va rezulta din comasarea PER, MV si MVDA: In cadrul USL voi prezenta opinia mea referitoare la colaborarea cu viitorul partid. Iau in calcul ca USL sa ofere locuri eligibile, n. r. ) si o sa gasim impruna formula juridica necesara. Am discutat acest lucru. Este extrem de important sa existe reprezentanti in Parlament care apartin acestei familii politice europene verzii, n. r. Din 2000 nu au mai fost in Parlament. Am aceasta intentie, o sa o prezint in PSD, in USL, a spus Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )