Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta, in urma degustarii de vinuri de la Focsani: S-ar putea sa nu mai stiu cu cine votez (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, in urma degustarii de vinuri de la Focsani: S-ar putea sa nu mai stiu cu cine votez (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, la Festivalul Viei si Vinului Bachus de la Focsani, unde a degustat mai multe tipuri de vin. Ponta a fost invitat sa deguste vinul fiecarui producator vrancean pe. continuă pe B1

VIDEO Premierul Ponta, dupa sapte degustari de vinuri la Focsani: S-ar putea sa nu mai stiu cu cine votez

Seful Executivului de la Bucuresti a vizitat astazi standurile Festivalului Viei si Vinului Bachus de la Focsani, unde a degustat mai multe soiuri de vinuri.

FOTO Victor Ponta, vizita lunga in Prahova: a degustat vinuri, a inspectat santierul de pe Centura de Vest a Ploiestiului si a ascultat hip-hop

Premierul Victor Ponta a fost vineri dupa-amiaza in Prahova si a bifat, in cateva ore, un parc industrial, crama Budureasca, unde a degustat vinuri, santierul de pe Centura de Vest a Ploiestiului, dar si Sala Sporturilor din Ploiesti, recent renovata, unde a ascultat hip-hop.

Victor Ponta: Pana la urma am trecut cu bine peste o alta perioada dificila. Nu s-a pus niciun moment problema sa nu avem resurse pentru pensii, salarii

Premierul Victor Ponta sustine ca nu s-a pus niciun moment problema sa nu existe resurse pentru pensii si salarii. A mai spus si ca Romania a trecut cu bine peste o alta perioada dificila. Pana la urma am trecut cu bine peste o alta perioada dificila, nu s-a pus niciun moment problema sa nu avem resurse pentru pensii, salarii, functionarea institutiilor publice. Ati vazut ca se intampla si la case mai mari, se inchid si guverne mai bogate decat noi. Sigur, nu s-a pus niciun moment problema si nu se pune in continuare si, de asemenea, nici nu am marit taxe, a spus Ponta la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului. Pe de alta parte, incasarile la buget au scazut, fapt recunoscut si de Ponta.

Victor Ponta a plecat fara sa taie panglica de la inaugurarea unei statii electrice din Prahova

Premierul Victor Ponta a vizitat, vineri, Parcul Agroindustrial din Ciorani Prahova), unde a fost construita o statie de energie electrica, in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro, el plecand, insa, fara a taia panglica inaugurala, lasand nefolosite cele trei foarfece asezate pe un scaun, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Am prevazut deja indexarea pensiilor si salariilor cel putin cu rata inflatiei pentru 2014

Pensiile si salariile vor fi indexate cu rata inflatiei. Declaratia a fost facuta miercuri de premierul Victor Ponta. Indexarea ar urma sa aiba loc insa abia de anul viitor, iar masura a fost prevazuta deja.

LIVE TEXT Crin Antonescu: E inacceptabil ce au facut Victor Ponta si Traian Basescu in cazul procurorului Papici / Am inca planuri de viitor si majore cu Ponta / Pactul de coabitare e ca o intelegere intre sefi de triburi dintr-o republica bananiera

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat vineri ca este inacceptabil modul in care seful Executivului a vorbit in numele procurorului general, a explicat de ce a fost schimbat Papici, cum era basist, cum a facut dosare politice si cum domniile lor - nu stiu exact cine - nu mai tin basisti in functie. Antonescu a calificat si telefonul dat de Traian Basescu procurorului general drept inacceptabil. Seful PNL a adaugat ca spera ca in cazul lui Victor Ponta a fost e greseala, anuntind ca am inca planuri de viitor si majore cu Ponta. Transmisie LIVE TEXT.

Sociologul Vasile Dancu: Victor Ponta, posibil candidat la alegerile prezidentiale

Neintelegerile dintre Crin Antonescu si Victor Ponta s-ar putea termina rau pentru liberali. Sociologul Vasile Dancu il vede ca posibil candidat la prezidentiale pe Victor Ponta. Si asta in conditiile in.

Sociologul Vasile Dancu: Victor Ponta, posibil candidat la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Neintelegerile dintre Crin Antonescu si Victor Ponta s-ar putea termina rau pentru liberali. Sociologul Vasile Dancu il vede ca posibil candidat la prezidentiale pe Victor Ponta. Si asta in conditiile in.

Victor Ponta si vocatia sinuciderii politice

Lucruri grave se petrec cu Victor Ponta. Pare sa nu mai auda, sa nu vada, sa nu mai simta pulsul vietii politice. Pentru premierul Romaniei nu mai conteaza ce spune strada, partenerii de guvernare, presa, oficialii din tarile partenere cu Romania.

VIDEO Cum a mintit Victor Ponta cand a spus ca draftul scrisorii de intentie cu FMI publicat de HotNews.ro nu e adevarat

Fondul Monetar International a publicat vineri varianta oficiala a scrisorii de intentie cu Romania. Documentul este cvasi-identic cu draftul publicat in luna august de HotNews. ro, draft despre care premierul Victor Ponta a spus public ca nu este adevarat. Tot atunci, Ponta spunea ca va prezenta scrisoarea in Parlament si atunci se va vedea ca nu este ce a publicat. Documentul oficial publicat de FMI arata ca, asa cum a scris HotNews. ro, guvernul ia in calcul cresterea taxarii pentru PFA si drepturi de autor.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )