Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victorie convingatoare pentru Franta in primul meci de pregatire pentru Cupa Mondiala

Antena3 Antena3,
Victorie convingatoare pentru Franta in primul meci de pregatire pentru Cupa Mondiala

Nationala Frantei a inceput pregatirile pentru Cupa Mondiala din Brazilia in forta, castigand de o maniera convingatoare primul dintr-o serie de trei jocuri amicale. Echipa antrenata de Didier Deschamps s-a. continuă pe Antena3

Roland Garros: Victorie fulger pentru Simona Halep! Pe cine va intalni in turul doi

Simona Halep, cap de serie numarul 4, a trecut in turul al doilea al turneului de mare slem de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, in primul tur, pe rusoaica Alysa Kleybanova, numarul 87 WTA, cu scorul de 6-0, 6-2. Simona Halep .

Victorie spectaculoasa pentru oligarhul Porosenko

Ales in primul tur al prezidentialelor, miliardarul Petro Porosenko va avea ca misiuni relansarea economiei si unirea unei Ucraine fracturate. Cateva ore dupa ce a revendicat victoria, noul presedinte s-a adresat autoritatilor ruse, subliniind ca este gata sa lucreze impreuna pentru solutionarea crizei. in replica, seful diplomatiei ruse a afirmat ca Rusia este pregatita pentru un dialog pragmatic si pe baza respectului.

Alegeri europarlamentare 2014. Victorie istorica pentru partidul antieuropean UKIP in Marea Britanie

Partidul eurofob UKIP condus de Nigel Farage a obtinut o victorie istorica in alegerile europene din Marea Britanie cu un scor de 27,5% si un numar mai mare de parlamentari decat cele trei partide clasice zguduite de un cutremur, dupa numararea voturilor in 10 din cele 12 regiuni electorale din Marea Britanie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )