Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO: Accident grav in Capitala: Mai multe persoane, prinse sub rotile tramvaiului 41

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Accident grav in Capitala: Mai multe persoane, prinse sub rotile tramvaiului 41

In cartierul Ghencea, din capitala, a avut loc, joi seara, un accident de tramvai. Potrivit martorilor, mai multe persoane au incercat sa traverseze neregulamentar si au fost prinse sub rotile unui tramvai de pe linia 41. continuă pe România Liberă

VIDEO: Accident grav in Capitala: Mai multe persoane prinse sub rotile tramvaiului

In cartierul Ghencea, din capitala, a avut loc, joi seara, un accident de tramvai. Potrivit martorilor, mai multe persoane au incercat sa traverseze neregulamentar si au fost prinse sub rotile unui tramvai de pe linia 41.

Ucraina: Un spital a fost atins de un obuz in Donetsk. Mai multe persoane au murit

Un spital din Donetsk a fost atins de un obuz, miercuri dimineata, provocand moartea mai multor persoane, raporteaza primarul orasului separatist. A avut loc un tir de artilerie. Obuzul a cazut pe spital, exista.

Inundatiile fac pagube la Constanta. Mai multe case si o scoala au fost afectate de ape

Ploile torentiale din ultimele 36 ore au afectat serios mai multe locuinte din judetul Constanta. Prefectura Constanta spune ca a fost nevoie ca anumite persoane sa fie evacuate pentru ca peretii subreziti de ape sa nu cada peste ele.

Telekom face angajari in mai multe orase din tara

Operatorul Telekom face mai multe angajari in aceasta perioada. Vezi ce locuri de munca sunt disponibile, dar mai ales, ce trebuie sa stii despre angajatorul Telekom Romania in materialul VIDEO din emisiunea de business WALL-STREET 360 . Raspunde.

Mai multe dosare penale, dar mai putine sentinte de achitare. Procuratura Generala a facut bilantul anului 2014

In anul 2014 cele mai multe infractiuni au avut loc contra patrimoniului. De asemenea, procurorii moldoveni au initiat cauze penale pentru huliganism, circulatia ilegala a drogurilor si incalcarea regulilor de securitate a circulatiei rutiere.

Hotul care a evadat luni seara de sub nasul politistilor clujeni a spart mai multe autoturisme din Beclean la inceput de an

Un clujean de 22 de ani din localitatea Maia a pus pe jar politia din Cluj-Napoca luni seara. Acesta a evadat chiar de sub ochii politistului care-l transporta in arestul IPJ Cluj. Tanarul fusese retinut dupa ce a spart mai multe autoturisme in Dej, Gherla si Beclean.

Un barbat retinut pentru mai multe furturi a fugit cand era dus in arestul Politiei Judetene Cluj

Un barbat retinut pentru mai multe infractiuni de furt a fugit, luni seara, de sub escorta politistilor, in timp ce era dus in arestul Politiei Judetene Cluj. El a reusit sa fuga in momentul in care.

Un barbat retinut pentru mai multe furturi a fugit cand era dus in arestul Politiei Judetene Cluj: A fost prins dupa trei ore

UPDATE:11:21: Barbatul a fost prins dupa trei ore de cautari, in zona unei piete dinCluj-Napoca, aproape de locul de unde a reusit sa fuga, relateazaB1 TV. Un barbat retinut pentru mai multe .

Pamantul o ia la vale in Borsa. Mai multe locuinte in pericol de prabusire din cauza unei alunecari de teren

Alunecare de teren in localitatea Borsa din judetul Maramures. in acest moment sunt in pericol de prabusire mai multe locuinte situate pe strada Tapinarilor, in acest moment fiind facuta o evaluare a celor intamplate si luarea masurilor care se impun.

Spaima Europei: un botosanean de 22 de ani a fost arestat dupa un an de cautari, pentru o crima si mai multe jafuri in sudul continentului

Un botosanean de 22 de ani si-a facut un renume sinistru in Italia si Grecia. Tanarul a fost prins de catre politistii eleni fiind urmarit international pentru mai multe jafuri si o presupusa crima in Italia. Botosaneanul ar fi strangulat o batrana dupa care ar fi inceput o cariera infractionala in Europa sudica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )