Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO Adevarul Live: 10 ani de la revoltele din Kosovo. Ce inseamna precedentul balcanic in ecuatia Rusia-Crimeea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adevarul Live: 10 ani de la revoltele din Kosovo. Ce inseamna precedentul balcanic in ecuatia Rusia-Crimeea

Cazul regiunii Kosovo, pe care Romania nu o recunoaste ca stat, a fost adus in discutie ca precedent, inca de la izbucnirea crizei din Crimeea. Generalul Teodor Frunzeti, fost sef al Statului Major Terestru, si jurnalistul Mihai Ursu discuta , la Adevarul Live, despre revoltele din Kosovo din martie 2004, precum si despre comparatia Kosovo - Crimeea. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: 10 ani de la revoltele din Kosovo. Ce inseamna precedentul balcanic in ecuatia Rusia-Crimeea

Cazul regiunii Kosovo, pe care Romania nu o recunoaste ca stat, a fost adus in discutie ca precedent, inca de la izbucnirea crizei din Crimeea. Generalul Teodor Frunzeti, fost sef al Statului Major Terestru, si jurnalistul Mihai Ursu vor discuta incepand cu ora 13. 00, intr-o noua editie Adevarul Live, despre revoltele din Kosovo din martie 2004, precum si despre comparatia Kosovo - Crimeea.

VIDEO Cazul Kosovo, cutia Pandorei: Un precedent care a deschis calea catre balcanizarea Europei

Cazul regiunii Kosovo, pe care Romania nu o recunoaste ca stat, a fost adus in discutie ca precedent, inca de la izbucnirea crizei din Crimeea. Generalul Teodor Frunzeti, fost sef al Statului Major Terestru, jurnalistii Mihai Ursu, Cristian Unteanu si Diana Rusu au discutat la Adevarul Live, despre revoltele izbucnite in Kosovo, in 2004, dar si despre modul in care conflictul de acum zece ani poate fi comparat cu situatia din Crimeea, de astazi.

VIDEO Mihai Ursu, despre emisiunea 112 - Politia in actiune, la Adevarul Live

Mihai Ursu, realizatorul emisiunii 112 - Politia in actiune, ce incepe luni de la 20. 30 la Prima TV, a vorbit despre adevarata fata a criminalitatii la Adevarul Live.

VIDEO Adevarul Live: Cine este noul vecin al Romaniei - regiunea autonoma Crimeea sau Rusia?

Cu cine ne invecinam? Cu Republica Crimeea sau Rusia? Despre consecintele acestei stari de fapt discutam cu jurnalistul Grigore Cartianu, de la ora 11. 00, la Adevarul Live.

Comunistii se intorc! Cine sunt, ce fac si ce vor noii tovarasi? Taximetristul de la carma PCR, la Adevarul Live, de la ora 15.00

La mai bine de 24 de ani de la Revolutie, o mana de tovarasi de toate varstele incearca sa resusciteze Partidul Comunist Roman. Sunt noii exploatatori ai nostalgiei romanilor pentru perioada de trista amintire. Petre Ignatencu, cetatean roman, presedintele Noului Partid Comunist Roman, explica, la Adevarul Live, cum poate reincepe revolutia contiuna.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Cine este noul vecin al Romaniei - regiunea autonoma Crimeea sau Rusia?

Cu cine ne invecinam? Cu Republica Crimeea sau Rusia? Despre consecintele acestei stari de fapt discutam cu jurnalistul Grigore Cartianu, de la ora 11. 00, la Adevarul Live.

Basescu, la Adevarul Live: Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta fizic, daca e nevoie

Traian Basescu a afirmat, luni, la Adevarul Live, in contextul unei intrebari privind candidatii pentru prezidentiale, ca Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta si fic daca e nevoie.

Cantareata de jazz Maria Raducanu vine astazi la Adevarul Live

Invitata lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este Maria Raducanu, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului romanesc.

Basescu, la Adevarul Live: Nu va fi razboi nici in regiunea Marii Negre, nici in Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Adevarul Live ca nu va fi razboi nici in regiunea Marii Negre, nici in Ucraina, iar Romania nu se afla intr-un pericol iminent.

Traian Basescu vorbeste luni, de la ora 11.00, la Adevarul Live, despre criza din Ucraina, amenintarea Jobbik, alegerile prezidentiale si gratierea lui Gigi Becali

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat luni, 17 martie, incepand cu ora 11. 00, la emisiunea Adevarul Live.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )