Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Adevarul Live in direct din Ucraina, despre Pastele insangerat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adevarul Live in direct din Ucraina, despre Pastele insangerat

Jurnalistul freelancer Mircea Barbu a vorbit la Adevarul Live, in direct din Slaviansk, despre cine sunt protestatarii pro-rusi si despre Pastele insangerat din estul Ucrainei. Acordul semnat joi intre Ucraina si cele trei mari puteri, Rusia, SUA si UE, atarna de un fir de ata, dupa ce separatistii pro-rusi inarmarti refuza sa elibereze sediile institutiilor guvernamentale ocupate si cer organizarea unor referendumuri pentru independenta. continuă pe Adevărul

Adevarul Live in direct din Ucraina, despre Pastele insangerat

Jurnalistul freelancer Mircea Barbu vorbeste la Adevarul Live, in direct din Slaviansk, despre cine sunt protestatarii pro-rusi si despre Pastele insangerat din estul Ucrainei. Acordul semnat joi intre Ucraina si cele trei mari puteri, Rusia, SUA si UE, atarna de un fir de ata, dupa ce separatistii pro-rusi inarmarti refuza sa elibereze sediile institutiilor guvernamentale ocupate si cer organizarea unor referendumuri pentru independenta.

Adevarul Live, ora 12.00: Lucian Boia va analiza situatia din Ucraina. Istoricul isi lanseaza joi o carte despre Primul Razboi Mondial

Istoricul Lucian Boia va fi, de la ora 12. 00, prezent in studioul Adevarul Live, alaturi de Ion M. Ionita si Ciprian Plaesu, jurnalisti de la Historia, si de Elena Dumitru, de la Adevarul. Joi, pe 24 aprilie, va fi lansat noul volum al lui Lucian Boia Primul Razboi Mondial. Controverse, paradoxuri, reinterpretari, la Libraria Humanitas Cismigiu de la ora 19. La eveniment, alaturi de autor, va vorbi si Gabriel Liiceanu.

BACALAUREAT 2014 Prima lectie de consiliere pentru examenul de la vara, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Cum pot fi ajutati tinerii sa vada care este viitorul pentru ei, cum poate fi ajutat un liceu intreg sa promoveze cu bine examenul de Bacalaureat? Despre aceste teme vom discuta azi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, in prima lectie de consiliere si a cincea din cele peste 40 de meditatii pe care adevarul. ro le va difuza in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

Traian Basescu, presedintele Romaniei, vine miercuri, la ora 11.00, la Adevarul Live

Presedintele Traian Basescu se va afla miercuri, de la ora 11. 00, in studioul Adevarul Live, fata in fata cu jurnalistii Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si Liviu Iolu. Seful statului va raspunde la temele de mare actualitate din politica interna si externa dar si intrebarilor care vor veni de la cititorii platformei adevarul. ro.

Traian Basescu vine miercuri, la ora 11.00, la Adevarul Live. Pune-i intrebari!

Presedintele Traian Basescu se va afla miercuri, de la ora 11. 00, in studioul Adevarul Live, fata in fata cu jurnalistii Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si Liviu Iolu. Seful statului va raspunde la temele de mare actualitate din politica interna si externa dar si intrebarilor care vor veni de la cititorii platformei adevarul. ro.

Dmitri Medvedev: Rusia poate minimaliza impactul oricaror sanctiuni impuse ca rezultat al crizei din Ucraina

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat, marti, in fata membrilor Parlamentului ca Rusia poate minimaliza impactul oricaror sanctiuni impuse ca rezultat al crizei din Ucraina, desi se afla sub o presiune fara.

Detalii noi privind fuga lui Ianukovici din Ucraina

Un avion si doua elicoptere ale fostului presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, cu care acesta a fugit de la Kiev, se afla acum intr-un hangar militar din apropierea Moscovei. Potrivit jurnalistilor de la NV.

Business report: Ministrul Energiei: Nu vom suferi deloc daca rusii taie gazul, chiar daca nu ne-o dorim; Cele mai ieftine masini de pe piata locala; Ce beneficii avem de pe urma crizei din Ucraina

Bank of Cyprus a vandut aproape 10% din actiunile detinute la Banca Transilvania. Bank of Cyprus a vandut, ieri, pentru 368,1 milioane lei 82,5 milioane euro), aproape 10% din actiunile detinute la Banca Transilvania. Compania americana de inginerie si constructii Epstein are proiecte de 40 milioane euro in Romania. Valoarea proiectelor pe care compania americana de arhitectura, inginerie si constructii Epstein estimeaza ca le va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )