Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Adriean Videanu: Victor Ponta l-a santajat pe procurorul Panait si l-a determinat prin amenintari sa se sinucida

Hotnews Hotnews,
VIDEO Adriean Videanu: Victor Ponta l-a santajat pe procurorul Panait si l-a determinat prin amenintari sa se sinucida

Coordonatorul campaniei ARD, Adriean Videanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Victor Ponta este o rusine pentru toti procurorii din tara, un om necinstit care si-a santajat in 2002 un coleg, pe procurorul Panait, determinandu-l prin amenintari sa se sinucida, potrivit site-ului Realitatea. net. Videanu face referire la procurorul Cristian Panait care a anchetat fapte de coruptie in guvernul Nastase. Panait s-a sinucis, aruncandu-se de la balconului imobilului in care locuia. continuă pe Hotnews

Adriean Videanu: Victor Ponta l-a santajat pe procurorul Panait si l-a determinat prin amenintari sa se sinucida

Coordonatorul campaniei ARD, Adriean Videanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Victor Ponta este o rusine pentru toti procurorii din tara, un om necinstit care si-a santajat in 2002 un coleg, pe procurorul Panait, determinandu-l prin amenintari sa se sinucida, potrivit site-ului Realitatea. net. Videanu face referire la procurorul Cristian Panait care a anchetat fapte de coruptie in guvernul Nastase. Panait s-a sinucis, aruncandu-se de la balconului imobilului in care locuia.

Adriean Videanu: Daca trendul ultimelor zile se mentine, avem sansa ca, in interiorul ARD, PDL sa aiba cel mai mare numar de parlamentari in Parlamentul din decembrie

Adriean Videanu, coordonatorul campaniei electorale a ARD, a sustinut, joi, ca cele mai recente analize sociologice arata ca Alianta Romania Dreapta ar obtine la alegerile din 9 decembrie aproximativ un sfert din voturile alegatorilor. Se vede o tendinta de descrestere a USL si de reluare a cresterii ARD. Daca trendul ultimelor zile se mentine, avem sansa ca, in interiorul ARD, PDL sa aiba cel mai mare numar de parlamentari in Parlamentul din decembrie, a spus Videanu, potrivit Agerpres.

Adriean Videanu: Avem cinci propuneri de premier, dar doar presedintele Blaga poate sa vi le spuna

Liderul ARD Adriean Videanu a vorbit, joi, despre pozitionarea ARD in sondaje si, in consecinta, s-a referit la propunerile Aliantei pentru functia de premier. Avem cinci propuneri de prim-ministru, iar.

Calin Popescu Tariceanu si Adriean Videanu, invitati marti seara la Money.ro

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu PNL) si coordonatorul de campanie al ARD Adriean Videanu PDL) vor participa marti seara la emisiunea Obiectiv Romania, difuzata de Money. ro de la ora 21:00.

Premierul Victor Ponta se deplaseaza in campania electorala cu elicopterul (VIDEO)

Jurnalistul Robert Turcescu a prezentat, miercuri seara, in exclusivitate, in emisiunea Sub semnul intrebarii, imagini cu premierul Victor Ponta suprins cand se deplaseaza cu elicopterul in campania.

VIDEO Transferul - surpriza facut de Victor Ponta in echipa guvernamentala: Cristian Botan, tinarul care a infiintat site-ul de job-uri in administratia publica

Premierul Victor Ponta a anuntat luni pe blog ca l-a cooptat in echipa guvernamentala pe Cristian Botan, un doctorand de 25 de ani care a infiintat publicjob. ro, un site destinat locurilor de munca din administratia publica. Cristian Botan: In viitor, institutiile publice vor anunta pe un singur site posturile disponibile.

Victor Ponta, despre lista scurta a premierilor facuta de Traian Basescu: Victor Ponta, Ponta Victor,Victor Viorel Ponta

Lista premierilor USL, intocmita de seful statului, este atat de scurta, incat contine un singur nume: cel al primului ministru Victor Ponta. Declaratia a fost facuta, marti, chiar de premierul Romaniei.

Victor Ponta, despre lista scurta a premierilor facuta de Traian Basescu: Victor Ponta, Ponta Victor, Victor Viorel Ponta

Lista premierilor USL, intocmita de seful statului, este atat de scurta, incat contine un singur nume: cel al primului ministru Victor Ponta. Declaratia a fost facuta, marti, chiar de premierul Romaniei.

Victor Ponta: Votul de duminica va fi unul complet transparent

Dupa ce presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Guvernul este predispus la fraudarea alegerilor, premierul Ponta da asigurari ca votul de duminica va fi unul complet transparent. Victor Ponta a.

Premierul Victor Ponta da asigurari ca votul de duminica va fi transparent, fara fraude.

Premierul Victor Ponta da asigurari ca votul de duminica va fi unul complet transparent, fara fraude, raspunzand astfel acuzatiilor lui Traian Basescu, adaugand ca doar presedintele a fost reales cu ajutorul unei fraude electorale, transmite corespondentul MEDIAFAX. Victor Ponta a declarat, miercuri seara, corespondentului MEDIAFAX ca doar presedintele a fost reales cu ajutorul unei fraude electorale, scorul electoral de pe 9 decembrie urmand sa reflecte vointa politica a romanilor. Vreau .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )