Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Transferul - surpriza facut de Victor Ponta in echipa guvernamentala: Cristian Botan, tinarul care a infiintat site-ul de job-uri in administratia publica

Hotnews Hotnews,
VIDEO Transferul - surpriza facut de Victor Ponta in echipa guvernamentala: Cristian Botan, tinarul care a infiintat site-ul de job-uri in administratia publica

Premierul Victor Ponta a anuntat luni pe blog ca l-a cooptat in echipa guvernamentala pe Cristian Botan, un doctorand de 25 de ani care a infiintat publicjob. ro, un site destinat locurilor de munca din administratia publica. Cristian Botan: In viitor, institutiile publice vor anunta pe un singur site posturile disponibile. continuă pe Hotnews

Transferul - surpriza facut de Victor Ponta in echipa guvernamentala: Cristian Botan, tinarul care a infiintat site-ul de job-uri in administratia publica

Premierul Victor Ponta a anuntat luni pe blog ca l-a cooptat in echipa guvernamentala pe Cristian Botan, un doctorand de 25 de ani care a infiintat publicjob. ro, un site destinat locurilor de munca din administratia publica.

SURPRIZA lui Victor Ponta: Vezi care este TRANSFERUL pe care il face in echipa GUVERNULUI.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a scris pe blogul personal care este transferul-surpriza pe care il va face in echipa Guvernului: Cristian Botan, tanarul care a lansat un site de recrutare in administratie, va face parte din echipa Executivului. Pentru inceput, vom prelua site-ul sau ca pagina oficiala de anunturi privind posturile publice . ) Romanii trebuie sa afle direct de la mine despre cine este vorba. Tocmai de aceea, am decis sa va spun inca de astazi ca saptamana viitoare pregatim .

TRANSFERUL SURPRIZA al lui Ponta! Cine s-a alaturat echipei de la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il va coopta in echipa sa pe Cristian Botan, tanarul doctorand de 25 ani care a lansat anul acesta un site de recrutare care centralizeaza toate posturile vacante din.

Cristian Preda, despre transferul-surpriza al lui Ponta: Surse bine DEZINFORMATE de la Palatul ...

Prim vice-presedintele PDL Cristian Preda il ironizeaza pe premierul Victor Ponta in legatura cu tranferul-surpriza din Guvernul Romaniei, pe care il va anunta luni. Victor Ponta a anuntat o mutare-surpriza in guvern. Surse bine dezinformate de la Palatul Victoria sustin ca e vorba despre numirea lui Crin Antonescu. Acesta va fi desemnat ministru pentru suspendarea presedintelui, un domeniu pe care-l stapaneste foarte bine. Gurile rele spun ca ar fi singurul. PS Va invit sa faceti propuneri .

Theodor Paleologu, despre transferul-surpriza anuntat de Ponta: Poate il pune ministru la ...

Liderul PDL Theodor Paleologu, care candideaza in Bucuresti la alegerile parlamentare din 9 decembrie, comenteaza transferul surpriza in Guvernul Romaniei, anuntat, duminica, de premierul Victor Ponta. Astfel, Paleologu si-a exprimat speranta, pe pagina personala de Facebook, ca Ponta il va numi ministru pe cel care i-a scris teza de doctorat. Numirea unui ministru-surpriza la citeva zile de alegeri este o operatiune neserioasa, indiferent daca persoana respectiva e cit se poate de stimabila .

Cristian Botan, transferul surpriza al premierului Ponta: Tinerii precum el au curajul de a spune care sunt problemele Romaniei

Premierul Victor Ponta si-a anuntat transferul surpriza din executivul pe care il conduce, fiind vorba despre un tanar de 25 de ani, doctorand al SNSPA, care nu doar a pus degetul pe una din ranile.

Traian Ungureanu: Numirea surpriza a lui Victor Ponta ne arata ca este un ageamiu, isi ia peste picior Guvernul

Purtatorul de cuvant al ARD, Traian Ungureanu, a declarat, luni, ca numirea surpriza din Guvern arata ca Victor Ponta e un ageamiu si un om in deruta, care isi ia peste picior propriul Guvern. Victor P.

Ponta anunta ca pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala.

Premierul Victor Ponta anunta duminica, intr-o campanie de teasing pe blogul personal, ca pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala, fiind vorba despre o persoana care va atrage atentia multora si se va alatura luni Cabinetului, potrivit Mediafax. Romanii trebuie sa afle direct de la mine despre cine este vorba. Tocmai de aceea, am decis sa va spun inca de astazi ca saptamana viitoare pregatim un transfer surpriza. De maine ni se va alatura, la nivelul .

Victor Ponta va anunta transferul surpriza pe care l-a pregatit in executivul pe care il conduce

Premierul Victor Ponta urmeaza sa anunte, luni, schimbarea unui membru al executivului, dupa ce a spus duminica, pe blogul personal, ca va face acest transfer surpriza. Romanii trebuie sa afle.

Premierul Victor Ponta va anunta luni un transfer surpriza in echipa Guvernului

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, pe blogul personal, ca se pregateste un transfer surpriza in Guvern, precizand ca va dezvalui cine este persoana care se va alatura echipei guvernamentale luni, tot pe blog. De maine ni se va alatura, la nivelul echipei din Guvern, o persoana care, sunt convins, va atrage atentia multora dintre voi, a scris Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )